Helena Bonham Carter

8,7
108 621 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter

sądze że Pani Helena jest na swoim miejscu ..a wy??

renee1202

jak najbardziej tak :D
Helena jest cudowną aktorką <3

renee1202

Bitwę Helena vs. Meryl na moim ringu zdecydowanie wygrała Helena, jednakże ani ona, ani pani Streep nie zasługują na złoto, bo dla mnie królowa jest tylko jedna, a tą królową jest bezapelacyjnie Audrey Hepburn.

patrykDJ2009

O gustach się nie dyskutuje! Dla mnie najlepszą aktorką jest zdecydowanie i bezkonkurencyjnie Pani Helena Bonham Carter!!! Zasłużyła sobie na to by stać się numerem 1. A po za tym, to pozostawmy przyznawanie nagród osobom bardziej doświadczonym , a nie nam- amatorom .

Szaloona

Nie wiem jak to sie stało ale nie oglądałem z nią prawie żadnego filmu... Jakie są wasze ulubione bo chciałbym zobaszyć ją w jakieś naprawde dobrej roli...

adr2204

Harry Potter, Alicja w Krainie Czarów itp.
wg mnie nie wiem czy zasługuje na 1. miejsce, ale na pewno jest w pierwszej dziesiątce. :)
jeśli kogoś uraziłam, to przepraszam.

adr2204

Podziemny Krąg. Uwielbiam ten film i idealnie się wpasowała.

adr2204

zdecydowanie najlepsze to : 'Jak Zostać Królem' , 'Miłość i Śmierć w Wenecji' , 'Podziemny Krąg' , 'Sweeney Todd' , 'Frankenstein' i 'The Heart of Me', ale to już zależy od gustu filmowego, a z tych filmów właściwie każdy zalicza się do zupełnie innej kategorii :)

renee1202

Zasłużyła :)

renee1202

W sumie powinna być na 2 za Meryl ale ja tam nie narzekam.

użytkownik usunięty
renee1202

Moim zdaniem Helena jest wspaniała i zasługuje na miejsce pierwsze.

W nowym Potterze znowu kilka minut gry wystarczyło, aby wycisnąć postać Bellatrix do końca, niczym cytrynę. Genialna aktorka.
O tym jak świetnie naśladowała Emmę Watson/Hermionę (w banku Gringotta) w tym samym filmie, to już nawet nie piszę;-)
Helena Bonham Carter i Natalie Portman - dwie najlepsze aktorki jakie widziałem na ekranie.

kendo777

Niedawno byłam na HP7cz2 i zachwyciła mnie swoją wszechstronnością i mimiką :D Jej rola ,,niby Hermiony'' świetna. Sama Bella- jeszcze bardziej. Ale najbardziej i tak jestem zachwycona jej rolą w Podziemnym Kręgu.

ElNina

Nie warto pisać ani dywagować na temat zasłużonego miejsca, tak jak nagrody rozdają ludzie doświadczeni tak i oceniać powinni ludzie, którzy potrafią to zrobić obiektywnie, na chłodno. Ten ranking to tylko o d*pe rozbić.

kacper456

zgadzam się

renee1202

zgadzam się, to moja ulubiona aktorka :]

renee1202

jest naprawdę dobrą aktorka, ale na pewnie nie zasługuje na 1 miejsce w rankingu, choćby dla tego, że 80% głosów na nią wynika z uwielbienia dla belatrix lestrange z harrego pottera. Poza tym rankingi sa beznadziejne, ludzie oceniaja aktorów po tym czy ich lubia albo mają ładne buźki a nie po tym czy są dobrymi aktorami i wpasowuja się w rolę.

do_not_disturb

Trzeba zacząć od tego że nikt chyba tego nie kryje że to ranking popularności.

neo_angin

To oczywiste, co nie zmienia faktu, że dalej moim zdaniem nie powinna być na 1 miejscu.

do_not_disturb

ja uważam ją za świetną aktorkę nie tylko ze względu na rolę Bellatrix, ale zgadzam się że wiele osób ocenia aktorów z względu na wygląd albo jedną rolę...

renee1202

a my nie xD

Marcinekk

Ja też. Jest świetna.

renee1202

tak! tak! tak!!! wreszcie ktos mowi z sensem. depp rowniez powinien byc #1 w rankingu aktorow. mam okolo 100 kont i z kazdego dalem 10/10 + serduszko johnnyemu helenie oraz timowi.

użytkownik usunięty
renee1202

Trio: Depp, Burton i Bonham Carter powiano zajmować pierwsze miejsca w swoich rankingach

renee1202

dobra ale nie nr 1 ,bez przesady,moim zdaniem to Meryl jest królową

CelineMarie

Totalnie się zgadzam.Mam nadzieje, że zgarnie oscara gdyż jej udział w filmie Iron Lady zapowiada się interesująco.

renee1202

w pierwszej 10 spoko, ale na 1 miejscu, dla mnie absolutnie nie.

parys88

widzę, że niektórzy mają na tyle oleju w głowie żeby pisać prawdę...Helena idź już tego 1 miejsca...może ktoś znajdzie się aby pomóc nam w tym ?

użytkownik usunięty
kacper456

Pomóc nam w tym? Znaczy, że zamierzasz dawać jej 1 i namawiać innych, żeby robili to samo? Może po prostu oceń ją tak, jak uważasz, że zasługuje jej gra aktorska i daj innym oceniać tak jak uważają.

renee1202

Zdecydowanie jest najlepsza!!! Zasługuje !!

renee1202

nie, nie zasługuje, jest znacznie wiele aktorek lepszych od niej, nie jest zbyt sławna, a ekscentrycznością razem z Burtonem wk***a do potęgi.

użytkownik usunięty
ChylinskaFan

Sława nie ma nic wspólnego z talentem, tak samo jej ekscentryczność. A aktorką jest znakomitą. Obejrzyj Sztukę latania, Podziemny krąg, Enid, Toast czy nawet Harrego Pottera.

jest w niej coś co chce się w niej oglądać, przykuwa uwagę.

użytkownik usunięty
ChylinskaFan

Błyskawicznie zmieniłaś poglądy czy nie zrozumiałem?

Jak spadnie w rankingu to ocenę powiększę, bo nie mogę patrzeć jak ona na 1, a Meryl kisi się na 2

użytkownik usunięty
ChylinskaFan

Dałaś jej 1 tylko dlatego, że jest w rankingu przed Meryl Streep, kompletnie olewając jej zdolności aktorskie. Jakie to żałosne i dziecinne. Nie masz życia, że ten śmieszny ranking jest dla ciebie taki ważny? Dorośnij dziecko.

nie dorasta meryl do pięt, wystarczy popatrzyć na nagrody obu pan : > Wszyscy dają Bonham 10 bo jest taka alternatywna nie mainstreamowa , bynajmniej nie jest normalna, po prostu jej nie lubię , zawsze gra drugoplanowe role, i ona na 1 miejscu.

użytkownik usunięty
ChylinskaFan

Kończę tę rozmowę, bo twoje rozumowanie jest na poziomie podstawówki/gimnazjum.

renee1202

Hmmm... Dla mnie na drugim - tuż za Meryl;) Co nie zmienia faktu, że jest świetna.

użytkownik usunięty
renee1202

Wszystkie wypowiedzi w tym wątku są śmieszne. kinoman0 robi sobie z Was jaja, ale Wy załamujecie, bo piszecie serio.

Helena jest świetną aktorką, potrafi zagrac każdą postac, Meryl też jest taka i dla mnie coprawda Helena jest lepsza, ale obie można nazywac królowymi kina.

użytkownik usunięty
Raelag

Nie, nie można ich stawiać na równi. Ty, w swoim własnym rankingu- owszem, ale obiektywnie nie.