jak patrzę na kobiecy ranking to słabo wypada przy męskim, głównie babki za urodę lecą...do Heleny nic nie mam chociaż nie spodziewałem się jej nawet w top10...ale jak zobaczyłem inne to np.Nicole pod koniec top10 przy innych agentkach...nooo Penelope pewnie w połowie uroda w połowie talent
Nie da się ukryć, żeński top wypada o wiele gorzej niż męski.
Helena to moja ulubiona aktorka (chociaż żaden ze mnie znawca jej twórczości). 10/10
Uważam z kolei , że na swoją pozycję nie zasługuje pani Keira Knightley. Gra przyzwoicie, ale chyba nic poza tym.
Podobnie Monica Bellucci. W "Malenie", choć to rewelacyjny film, była tylko głównym elementem scenografii.
Do swojego osobistego rankingu nie wpuściłbym na pewno Małgorzaty Sochy, przecież to jakaś serialowa aktoreczka.
Na wyższej pozycji postawiłbym Ziyi Zhang (świetna rola w Hero), Jennifer Connelly(Świetny duet z Crowe w "Pięknym umyśle").
A szczerze mówiąc dużej części aktorek z Top nie znam.
"głównie babki za urodę lecą" --->
Pierwsze miejsce Heleny Bonham Carter i drugie Meryl Streep mówi co innego. Obie przecież nie są zbyt urodziwe.
To jakaś prowokacja? :P Helena jest bardzo urodziwa. Maryl Streep też (co prawda nie dla internetowych fapaczy), chociaż to kobieta dojrzała.