Staram się dooglądać jej filmografie, ale nie mogę nigdzie znaleźć jej kilkunastu filmów. A dokładniej:
Ciemne oko
Butter
Dancing Queen
Pogrzebana tajemnica
Tam, gdzie nie chadzają anioły
Hamlet
Bierz co najlepsze
Franciszek
Maska
Vision, The
Maurycy
Meandry miłości
Lady Jane
Pattern of Roses
ma ktoś może pomysł gdzie je można znaleźc. Z desperacji szukałam nawet na torrentach i też nic nie znalazłam. Wypożyczalnie też przeszlam i ani jednego z nich nie mieli
pomoże ktoś?
Hamlet, Hamlet... z tym nie powinno być problemu.
Nagraj sobie.
19 kwiecień. TV Puls. 22.30
A z Pattern of Roses możesz mieć spory problem.
Znalazłaś gdzieś Howards End?
to są strony, z których można pobierać filmy, przy pomocy programów typu bit lord. Znalazłam tam kilka filmów, których nie mogłam nigdzie znaleźć np Conversations with other women, albo 1612
Zdaje się,że mogę być pomocna:)Dancing Queen i Meandry Miłości były niedawno dostępne na youtube,oczywiście po angielsku.Wystarczy poszukać:)
Pozdrawiam i życzę miłego oglądania.
no i nic nie szukaam, stwierdziłam że nie wygodnie się ogląda na YT wiec moze jakos inaczej znajdę
no i do tych trudno dostępnych mogę dodac
2005: Siedmioro wspaniałych
2002: Miłość mojej młodości
2002: Na żywo z Bagdadu
2002: Heart of Me, The
2001: Football
2001: Nowokaina
2000: Carnivale
1999: Women Talking Dirty
1998: Słodycz zemsty
1997: Trzymaj aspidistrę w locie
1997: Miłość i śmierć w Wenecji
1996: Teatr cieni
1996: Wieczór Trzech Króli
1995: Jej wysokość Afrodyta
1995: Muzeum Margater
no czyli ogólnie 3/4 z jej filmografii:/
jeśli ktoś ma jakiś pomysł, ma i chce sprzedać, ma i chec pożyczyć lub jest na torrentach (ale to ostatecznie), albo znalazł na allegro
to to jest odpowiedni temat, żeby o tym powiedziec :P
Niedawno w częściach dodawana była "Nowokaina", niestety użytkownik, którego o to poprosiłam został zawieszony i mam tylko ok. 40 minut filmu. Będę jednak kontaktować się ze znajomą ze Stanów w sprawie kilku dzieł Heleny, jeśli tylko dostanę postaram się wrzucić i mogę komuś wysłać. Na pewno będę szukać Nowokainy, zobaczymy czego jeszcze.
a ja poszukuję napisów do Wieczoru Trzech Króli - polskich lub ewentualnie ang więc gdyby ktoś miał i się podzielił byłabym wdzięczna maga16@gmail.com
na żywo z bagdadu można było jakiś czas temu na siódemce zobaczyć, heart of me mam.(:
"And throughout all Eternity I forgive you, you forgive me." łiii.
Na necie na pewno łatwo znaleźć teraz:
Tam gdzie nie chadzają anioły- mininova.org
Hamlet
Lady Jane
Howards end- niestety nigdzie nie ma napisów
Novocaine
Miłość i śmierć w Wenecji
Wieczór Trzech króli
Jej wysokość Afrodyta.
Część z nich jest na peb.pl
z resztą wymienionych filmów też mam problem ze znalezieniem... nigdzie nie ma:(
Franciszka natomiast udało znaleźć mi się na allegro.
Pozdrowienia dla wszystkich.
Jak znajdziecie któryś z wymieninych w poprzednich postach filmów dajcie znać:)