Nigdzie tu nie widzę tej gry, więc zakładam ten temat. Chyba nie muszę przypominać zasad. :)
Ja zacznę coś na rozgrzewkę:
Angelina Jolie
Angelina Jolie - Mr. and Mrs. Smith - Brad Pitt - Podziemny krąg - Helena Bonham Carter
To teraz Catherine Zeta Jones.
Annie Girardot- Zostańmy przyjaciółmi- Gérard Depardieu - Za ile mnie pokochasz- Monica Bellucci- Nieustraszenie Bracia Gimm- Heath Ledger- Parnassus- Johnny Depp- Sweeney Todd- Helena Bonham Carter
Vyacheslav Nevinnyy
Vyacheslav Nevinnyy -->Volshebnik izumrudnogo goroda-->Olga Kabo -->Królowa szczurów-->Maria Ford-->Ja też lubię tę grę-->Catalina Larranaga-->Nagi świadek-->Adam Baldwin-->Patriota-->Heath Ledger-->Parnassus-->Johnny Depp-->Sweeney Todd-->Helena
Oleg Zhakov - Zharkoye leto v Kabule - Nikolai Olyalin - Straż nocna - Konstantin Murzenko - Nie pękaj, mamuśka 2 - Ivan Bortonik - Glubina - Jake Busey - Poza kontrolą - Heather Graham - Z piekła rodem - Johnny Depp - Charlie i fabryka czekolady - Helena ;)
Malla Malmivaara
Malmivaara - Vasha - Mehmet Kurtulus - Komando Małolat - Bojana Golenac - Komisarz Rex - Witold Bieliński - Popiełuszko. Wolnośc jest w nas - Jan Englert - Tajemnica Westerplatte - Więckiewicz - Góra czarownic - Dwayne Johnson - Dorwać Smarta - Bill Murray - Ed Wood - Johnny Depp - Shantaram - Helena
---> John Barrowman
Method -> Elizabeth Hurley -> Kto pierwszy, ten lepszy! -> amy adams -> Niezwykły dzień Panny Pettigrew -> Christina Cole -> Jane Eyre -> Toby Stephens -> Wieczór Trzech Króli -> Bonham carter
Lisa Banes
Helena Bonham Carter
was in
Margaret's Museum (1995)
with
Andrea Morris (I)
was in
The Brothel (2008)
with
Lisa Banes