Helena Bonham Carter

8,7
107 409 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter

Nigdzie tu nie widzę tej gry, więc zakładam ten temat. Chyba nie muszę przypominać zasad. :)
Ja zacznę coś na rozgrzewkę:

Angelina Jolie

Angelina Jolie - Mr. and Mrs. Smith - Brad Pitt - Podziemny krąg - Helena Bonham Carter

To teraz Catherine Zeta Jones.

warzywniak

Annie Girardot- Zostańmy przyjaciółmi- Gérard Depardieu - Za ile mnie pokochasz- Monica Bellucci- Nieustraszenie Bracia Gimm- Heath Ledger- Parnassus- Johnny Depp- Sweeney Todd- Helena Bonham Carter

Vyacheslav Nevinnyy

ola2812

Vyacheslav Nevinnyy -->Volshebnik izumrudnogo goroda-->Olga Kabo -->Królowa szczurów-->Maria Ford-->Ja też lubię tę grę-->Catalina Larranaga-->Nagi świadek-->Adam Baldwin-->Patriota-->Heath Ledger-->Parnassus-->Johnny Depp-->Sweeney Todd-->Helena

timon_10

Oleg Zhakov :)

timon_10

Oleg Zhakov - Zharkoye leto v Kabule - Nikolai Olyalin - Straż nocna - Konstantin Murzenko - Nie pękaj, mamuśka 2 - Ivan Bortonik - Glubina - Jake Busey - Poza kontrolą - Heather Graham - Z piekła rodem - Johnny Depp - Charlie i fabryka czekolady - Helena ;)

Malla Malmivaara

Justysia987

Malmivaara - Vasha - Mehmet Kurtulus - Komando Małolat - Bojana Golenac - Komisarz Rex - Witold Bieliński - Popiełuszko. Wolnośc jest w nas - Jan Englert - Tajemnica Westerplatte - Więckiewicz - Góra czarownic - Dwayne Johnson - Dorwać Smarta - Bill Murray - Ed Wood - Johnny Depp - Shantaram - Helena

---> John Barrowman

Dziewczynka_bez_zapalek

Method -> Elizabeth Hurley -> Kto pierwszy, ten lepszy! -> amy adams -> Niezwykły dzień Panny Pettigrew -> Christina Cole -> Jane Eyre -> Toby Stephens -> Wieczór Trzech Króli -> Bonham carter

Lisa Banes

warzywniak

Helena Bonham Carter
was in
Margaret's Museum (1995)
with
Andrea Morris (I)
was in
The Brothel (2008)
with
Lisa Banes

timon_10

łatwo znaleźć za pomocą: http://oracleofbacon.org/
to psuje całą zabawę :/
Proponuje znaleźć aktora, który ma maksymalną odległość od hbc (ponoć 6 to maximum)