Nie wiem czy nie bylo tego tematu... Chcialam wiedziec co sadzicie ze jej narzeczony obsadza ja w wiekszosci swoich produkcji...? Jest to powodem wielu zlosliwosci... Moim zdaniem to nic zlego, i ona sie nadaje to jego filmow, bo ma talent i swietnie pasuje do swiata jaki on tworzy. A wiec co sadzicie.?
Mnie to nie przeszkadza. Ona jest wspaniałą aktorką, więc nic dziwnego. Kiedyś nawet oglądałam program, gdzie Tim Burton wypowiadał się właśnie na ten temat. Mówił, że uwielbia sposób gry, świetnie się z niż pracuje itp.
Pozdrawiam. ;d
Złośliwi zawsze znajdą sobie temat do złośliwości. A to fryzura, a to makijaż, a to sukienka.. To, że Buton obsadza ją w swoich produkcjach świadczy o tym, że Helena jest dobrą aktorką. Bo na pewno jest też wiele innych aktorek, które mogłyby zagrać role Heleny, gdyby ta grać nie potrafiła. Moim zdaniem w każdym z filmów wypada świetnie, a to, że gra w filmach Burona świadczy tylko o jej talencie :)
Według mnie pasuje bo jest taka... mroczna :)
W filmach Burtona zawsze jest w takich rolach. Po za tym podobno Johnny Depp i Helena są ulubionymi aktorami Burtona i dlatego graja tak często w jego filmach
Muszą być właśnie dlatego, że tak często ich wybiera. To trio o to już jakaś legenda - szalony reżyser, jego główny bohater i kobieta głównego bohatera (z reguły ; ).