Helena Bonham Carter

8,7
108 621 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter

Nie wiem czy nie bylo tego tematu... Chcialam wiedziec co sadzicie ze jej narzeczony obsadza ja w wiekszosci swoich produkcji...? Jest to powodem wielu zlosliwosci... Moim zdaniem to nic zlego, i ona sie nadaje to jego filmow, bo ma talent i swietnie pasuje do swiata jaki on tworzy. A wiec co sadzicie.?

_Bella_

Mnie to nie przeszkadza. Ona jest wspaniałą aktorką, więc nic dziwnego. Kiedyś nawet oglądałam program, gdzie Tim Burton wypowiadał się właśnie na ten temat. Mówił, że uwielbia sposób gry, świetnie się z niż pracuje itp.
Pozdrawiam. ;d

_Bella_

Złośliwi zawsze znajdą sobie temat do złośliwości. A to fryzura, a to makijaż, a to sukienka.. To, że Buton obsadza ją w swoich produkcjach świadczy o tym, że Helena jest dobrą aktorką. Bo na pewno jest też wiele innych aktorek, które mogłyby zagrać role Heleny, gdyby ta grać nie potrafiła. Moim zdaniem w każdym z filmów wypada świetnie, a to, że gra w filmach Burona świadczy tylko o jej talencie :)

_Bella_

Ona pasuje do jego filmów, więc nie ma żadnego problemu. Poza tym UWIELBIAM JĄ

Neytiri_Fan

No pasuje, ale moze inna aktorka pasowala by bardziej.? Chociaz moim zdaniem jest fenomenalna.

_Bella_

Według mnie pasuje bo jest taka... mroczna :)
W filmach Burtona zawsze jest w takich rolach. Po za tym podobno Johnny Depp i Helena są ulubionymi aktorami Burtona i dlatego graja tak często w jego filmach

Freeway2012

Muszą być właśnie dlatego, że tak często ich wybiera. To trio o to już jakaś legenda - szalony reżyser, jego główny bohater i kobieta głównego bohatera (z reguły ; ).

_Bella_

Gdyby grała na poziomie panny Hilton to NIE ale Helena jest wspaniałą aktorką. Nie mówiąc o tym, że Tim to profesjonalista i chyba nie oddałby roli osobie, w której talent nie wierzy.