Jest multum bardzo dobrych aktorek które są napewno od niej lepsze
Jest po prostu świetna. Ma nietuzinkową urodę, bardzo utalentowana. Uwielbiam ją i zasługuje na pierwsze miejsce w rankingu.
Mam do ciebie dwa proste pytania:
1. Kogo dałbyś na jej pierwsze miejsce
2. Na, którym dałbyś Helenę.
Pisz dokładnie to co uważasz, zapewne wszyscy uszanujemy twoje zdanie, lecz na pewno duża częśc będzie myślec inaczej
tak to podajcie w ogóle kwestie w jakim filmie była najlepsza co i jak słucham waszych wypowiedzi tylko fani harrego pottera nie piszcie bo was wyśmieje
a ja jestem fanką Harrego, ale książek nie filmów i szczerze powiedziawszy to z filmweb dowiedziałam się, że grała w Potterze. :) pokochałam ją bardzo za rolę Pani Lovett w 'Sweeney Todd'. Moja miłość 'urosła' gdy obejrzałam 'Alicje w Krainie Czarów' i ją w roli Czerwonej Królowej, potem rola Królowej Elżbiety w 'Jak zostać królem' i oczywiście w 'Dużej Rybie' również zagrała rewelacyjnie. :) To jest moje zdanie i rozumiem, że ktoś może mieć inne. Dla mnie zasługuję na pierwsze miejsce. :)
Multum? Ja znam tylko jedną- Audrey Hepburn. Po za tym Shanon Elizabeth, Denise Richards, Emma Roberts, Anna Przybylska - 10/10... mów do mnie jeszcze...
jest genialna! mimo, że nie ma wybitnej urody to jest niesamowicie seksowna, bardziej od tych wszystkich "ideałów" typu jolie, portman itd. jeśli chodzi o współczesne kino to jak najbardziej należy jej się nr 1 !!!
Podważanie słuszności pierwszej pozycji dla takiej aktorki musi albo oznaczać absolutny brak wiedzy na temat aktorstwa i kina samego w sobie, albo twarde narkotyki.
Przejmowanie się kto jest na którym miejscu w durnym rankingu jest kpiną samo w sobie. Jakby od tego zależała ich kariera to jeszcze bym to zrozumiał, ale to nie ma żadnego znaczenia.
Co do meryl to jeszcze bym to jakoś zdzierżył ale boman w czym ona taka genialna była że na 1 miejscu się znajduje
Jest zdolna, do genialności jej jeszcze trochę, zobaczymy w przyszłości czy się umocni czy spadnie...
To proponuje obejrzeć np ,,Tost'', ,,Enid'' i ,,Sweeney Todd'' w każdym z tych filmów mam wrażenie, że oglądam inną osobę, a to charakteryzuje (wg. mnie) aktorkę genialną. :)
Zaś ja proponuję Sztukę latania. Moim skromnym zdaniem, najlepsza rola Heleny, godna oscara, którego nigdy nie dostała.
Myślę, że to nie wystarczy. Jest kilka aktorek, które w każdym filmie są kim innym, a nie koniecznie zasługują na miano genialnej.