Helena Bonham Carter

8,7
108 625 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter

Po prostu mnie uwiodła! W tym filmie była zdecydowanie najlepsza i uważam, że odzwierciedliła sadystyczny charakter Bellatrix idealnie! Jedyna osoba, dla której warto było iść do kina. Można by wspomnieć także Lunę, ale to zupełnie inne bajka.

Jaden_Korr

masz rację. chociaż jej gra nie trwała długo, to jednak ona poratowała większość filmu. niesamowicie zagrała Bellatrix.

Jaden_Korr

no nie da sie ukryc hehe:) fajnie wygladala w tym filmie:) szkoda ze Jej obecnosc na ekranie trwala z jakies cale dwie minuty:D

Jaden_Korr

Jako Bellatrix była poprostu nieziemska! To moja ulubiona postać z HP i Zakon Feniksa! Helena, jesteś wielka!:-)

Jaden_Korr

idealnie pasowała na Bellatrix ! :)
pozdrowienia xD

chwilomysl

Ona jest ogolnie swietna aktorka :) Pozazroscic talentu :)

Jaden_Korr

Rzeczywiście była świetna jako Bellatrix chociaż jej rola nie była zbyt długa. Po prostu super!!!

Jaden_Korr

A ja się bałam, czy aktorka która weźmie role Belli, sprosta zadaniu odegrania szalonej, zdemoralizowanej, fanatycznej śmierciożerczyni xD
ale, jak się okazało, ta aktorka jest znakomita w tej roli :D
miauuu <3

Jaden_Korr

Tak, jako Bellatrix była niesamowita. O wiele lepsza niż główni bohaterzy. Szkoda, że miała tak mało rozbudowaną rolę. No ale szykuje się szóstka Pottera, mam nadzieję, że Helena nadal będzie grać jako Bellatrix?