Helena na 1 miejscu? Zgadzam się- jest dobrą aktorką, ale ona zagrąła w niewielu
DOBRYCH filmach.
Lepsze są na przykład Kate Winslet,, Foster, Swinton, Cruz, Seigner
Możecie mi wytłumaczyć co robi na 19 miejscu Olivia Wilde? Ja rozumiem że lubicie
House'a ale bez przesady, Emma stone na 26 - ja się pytam- za co? za jakieś beznadziejne
filmy dla nastolatek (tj:'Łatwa dziewczyna),
Mila Kunis na 32 ? Za Łabędzia, dobre zarty
Hannah Murray na 36- uwielbiam Skinsów i ją również ale tak wysokie miejsce to przesada
szczególnie dla osoby znanej tylko z tego serialu.
LEIGHTON MEESTER - Słodki Jezu, to już mnie totalnie rozwaliło
Przesadzacie trochę z tymi ocenami!
Takich tematów było już 1000000. To ranking popularności a nie umiejętności. Emma przed Służącymi i Spider-Manem była gdzieś koło 55 miejsca.
To MÓJ będzie następny!
Szczerze to mam to gdzieś czy takie tematy już były, taka jest moja opinia i pragnę ją wyrazić.
Dobrze:) ale beznadziejne jest takie ocenianie po jednym serialu, nie sądzisz
Trudno muszę z tym jakoś żyć
Całe zamieszanie wokół jakiegoś rankingu, który stał się jedynym punktem odniesienia na tym portalu. Nie wiem po co tak histeryzujesz, dzisiaj na topie jest ta aktorka za miesiąc będzie inna. Każdy ma swój niepowtarzalny gust dlatego nie da się jasno określić, która z aktorek jest najlepsza. Tobie radze obejrzenie jeszcze kilka filmów z Heleną może jednak jej 1 miejsce to nie przypadek.
Czemu uważasz, że histeryzuję, ja po prostu wyrażam swoje zdanie i trochę dziecinny się zrobił ten portal ale cóż zrobić
@tacyssup, a mnie dziwi Twoje oburzenie. Masz konto taki kawał czasu, a nie wiesz jak wyglądają rankingi na fw? Johnny Depp na przykład też nie zasłużył na taką wysoką pozycję, a w Top10 jest odkąd pamiętam...
Odchodząc od tematu, kogo masz na avie, jeśli mogę spytać?
no wiem, ale mimo wszystko tego nie rozumiem
chociaż wiem, ze to walka z wiatrakami- zawsze znajdą sie jakieś mało obiektywne fanki aktora jednego serialu
Na awatarze mam Debbie Harry, klasyka;)
No dokładnie tak.
Ach, Blondie... A przez chwilę myślałam, że to może Courtney Love, ale jakaś za ładna się wydawała. ;)
Hole nawet lubię. Solową twórczość Courtney mniej. Z dyskografią Blondie jeszcze niestety się nie zapoznałam, ale mam w planach. Więc jakbyś mogła polecić jakieś konkretne albumy byłoby super. :)
Wiadomo, że każdy ma swój gust i każdemu spodoba się coś innego Osobiście moge Ci polecić Parallel Lines, bardzo lubię też autoamerican jbrzmienie jest co prawda trochę łagodniejsze, ale lubię za teksty piosenek Eat to beat tez jest ciekawym albumem z przekazem, ogólnie musisz sama przesłuchać wszyskie i zadecydować, czy ten zespół jest dla Ciebie, czy wolisz cos innego.
Nie no spoko. :) Dzięki za ostrzeżenia, ale interesuję się muzyką i słucham różnych gatunków.
Każdy dobry zespół ma w swojej karierze swoje "złote dziecko", więc pytam się profesjonalistki o opinię, jak już na taką wpadłam. ;) Tym bardziej, że 9 albumów to dużo. Ciężko coś wybrać jak się nie zna.
Ale tutaj offtop zrobiłyśmy. ;)
Wiem wiem. :) Toż to ulubieniec hejterów. Nawet kiedyś z którymś z nich gadałam. Koleś miał Deppa ocenionego na jeden i w ulubionych.
zgadzam się, jest świetna, wręcz ma ponadprzeciętne zdolności aktorskie ale Meryl Streep a nie wspominając nawet o Audrey Hepburn i Marilyn Monroe(co jest skandalem ponieważ ma 28 miejsce! a uważana jest za jedną najlepszych aktorek wszech czasów). Na dodatek teraz się zrobił wielki boom na filmy Tima Burtona(które według mnie są coraz gorsze ale to moja opinia) i po Harrym Potterze jak zagrała Bellatrix co zrobiła naprawdę świetnie ale o wiele lepiej zagrała Monroe w ,,Mężczyźni wolą blondynki'' czy Hepburn w ,,Śniadaniu u Tiffany'ego''. No i grając w filmach ciągle tego samego reżysera i ciągle z tymi samymi aktorami zatraca się różnorodność w grze. Pomimo tego nadal ją kocham ale uważam że 1. miejsce to trochę zbyt wysoko pierwsza piątka byłaby idealna
Wyluzujmy trochę. Niektórzy z was ranking na filmwebie traktują co najmniej jak nominacje do Oscara. To tylko ranking - ma to do siebie, że jest subiektywny. Helena najlepszą aktorką? Świetnie, widocznie wielu osobom podoba się jej gra. Po co robić z tego wielkie halo? Zresztą zagorzałych fanów Heleny nie przekonacie do tego, że Meryl jest lepsza. To tylko ranking :)
Dobrze, dobrze. Może rzeczywiście za bardzo emocjonuję się tym rankingiem. Sama przecież, wiem jacy aktorzy zasługują na wysokie miejsca. Nie będę się już przejmować, masz rację!
A tu Cię zaskoczę, bo jestem tzw. ' zagorzałą ' fanką Heleny od dłuższego czasu, ale uważam, że Meryl jest lepsza ( tak jak niektóre inne genialne aktorki ), chociaż, co jest dość zabawne, ciężko mi spojrzeć sobie w twarz i przyznać to na głos, bo Helena jest oczywiście moją największą inspiracją i moją ikoną : )