Helena Bonham Carter

8,7
108 621 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter

NIe lubie jej nie wiem jak bardzo normalnie nie znoszę !!!! Absolutnie nie powinna być na 1 miejscu !!!

aaankaaa91

zgadzam sie z załorzycialką tego tematu!!! a wu czemu nie piszecie?

aaankaaa91

O, to mi się podoba. Zgadzasz się sama ze sobą? Piękny przykład zgodności...

aaankaaa91

Moim zdaniem jest genialna. Ale wiem skąd ci się ta nienawiść mogła wziąć. Mało jest takich aktorów, którzy grają głównie mrocznych lub nienormalnych bohaterów. Ona się w tym specjalizuje.
Polecam "Podziemny krąg". Może zmienisz zdanie :)

agapy

Raczej nie zmieni a się utwierdzi w swoim przekonaniu naprawdę czasami nie warto uświadamiać ludzi.a powód może być właśnie taki że to dlatego że jest aż tak autentyczna w tym co robi a niektórzy wolą sweet a nie mrok.

aaankaaa91

ona jest wspaniałą aktorką, właśnie pod względem talentu, a przecież to się powinno liczyć na takiej stronie

ArusArczes

Zgadzam się z przedmówcą. Jest to jedna z niewielu aktorek reprezentujących sobą coś po za urodą. Ona ma talent aktorski.

yasioo

Wielki i oryginalny a nie powtarza i odtwarza innych tylko sama stwarza swoje role.

użytkownik usunięty
MorganaBlackcat

właśnie, bardzo utalentowana i do tego ma arystokratyczne pochodzenie heh, to chyba zobowiązuje:)

użytkownik usunięty
aaankaaa91

Mogłaby zagrać w każdym filmie,ale chwała jej za to,że tego nie robi.Lubię ten cały mrok wokół niej i chętnie się w nim zagłębie.Są oczywiście aktorzy,którym wybaczam wszystkie role dobre i złe,można policzyć ich na palcach jednej dłoni....ojej cóż za brak konsekwencji mieszać Helenę z aktorami,na których większość na forum spluwa za każdym razem,gdy się pojawią w nowym filmie.Wstydź się rapanui...:)