Ma naprawdę nietypową urodę. Klasa, elegancja i taka tajemniczość. A jako aktorka zdecydowanie mnie przekonuje :)
po prostu chodzący ideał i najlepsza aktorka :-D (to tylko moje zdanie nie musicie się z nim zgadzać :-))
No cóz , ja kwestie urody pozostawie płci przeciwnej.. Moim zdaniem jest całkiem dobra aktorka. Widziałam ja w ,,HP" i tam zagrała całkiem przyzwoicie. Wiecej bede mogła powiedziec jak obejrze ,,Alicje w Krainie Czarów" bo tam ma zdecydowanie większą role.
Chcesz ocenić jej talent aktorski na podstawie Harrego Pottera i Alicji? Dziewczyno, obejrzyj Podziemny Krąg, Dużą Rybe, Merlina, Sweeney Todda, a najlepiej wszystkie jej filmy:) I wtedy docenisz jej talent:)
Niezupełnie. Po jednym filmie nie wiesz, czy aktor jest genialny, czy zawsze gra tak samo. Zwłaszcza po epizodzie. Żeby dostrzec prawdziwy talent, trzeba zobaczyć różne filmy i bardziej wymagające role.
zalezy tez ile serca wkłada w swoja role . Jak gra ja ot tak , sztucznie i nienaturalnie wystarczy jeden film zeby mozna było uznac ze nie nadaje sie do aktorstwa .
Znowu sie nie zgodze. Każdy aktor i każda aktorka ma gorsze filmy, gorsze role. Nigdy nie jest tak, że komuś uda sie wszystko, wiec nie można oceniać czyjegoś talentu po 1 roli.
Znowu sie nie zgodze. Każdy aktor i każda aktorka ma gorsze filmy, gorsze role. Nigdy nie jest tak, że komuś uda sie wszystko, wiec nie można oceniać czyjegoś talentu po 1 roli.
w sumie masz troche racji .. jednak ja jestem przekonania ,ze dobry aktor zagra kazda role .
Nawet najlepszym zdarzają sie gorsze chwile. lepiej zobacz ją w bardziej wymagających rolach.
ok , dzieki za rade . Czyli uwazasz ze wystep w HP nalezał raczej do tych gorszych ról ?
Nie:) uważam że zagrała świetnie (Bellatrix jest moją ulubioną postacią). Chodzi mi o to, że ma na koncie wiele świetnych i przede wszystkim wiekszych ról, które bardziej zasługują na uznanie.
Aha , w takim razie posłucham Ciebie i obejrze jej ambitniejsze filmy . Widze ze jestes jej wielkim fanem , wiec chyba wiesz co mówisz:)