Deko rozsądku i obiektywizmu !!! za Harrego P.... TOP ? Owszem znakomite role w super filmach ale przeplatane knotami !!
Za Harrey`ego mówisz? A nawet jeśli? Helena była najlepszą aktorką, która przewinęła się przez plan wszystkich części sagi. Nikt nie zagrałby Bellatrix lepiej niż ona. Dla mnie była to wybitna postać filmowa (mimo, że siódmoplanowa) właśnie dzięki Helenie. Ta kobieta ma nutkę wariactwa, która gra jej w oku. Potrafi pociągnąć z pasją w głąb siebie. To się nazywa prawdziwa aktorka. Nie znam żadnej, która potrafi tak przyciągać i hipnotyzować jak ona. Na stan z dnia dzisiejszego, obejrzałem z nią 16 filmów i twierdzę, że to wciąż za mało. Czerwoną królową zagrała rewelacyjnie, królową Elżbietę i panią Lovett również. Podziemny krąg, Gnijąca panna młoda... ona również głosy bezkonkurencyjnie podkłada. Ma w sobie tyle pasji, że inne aktorki na czele z M.Streep mogą jej buty czyścić.
O rany, i zaraz pięć milionów użytkowników zacznie tu strzelać fochy za profanacje i bezczeszczenie innej aktorki. Ludzie, on tylko wyraził swoje zdanie -,-
Wg mnie Helena jest naprawdę świetną aktorką, nie za HP, a za Sweeney Todda czy Jak zostać królem.
przecież widzisz ze dałem jej 9 !! i jest mą ulubioną aktorką ,ale czy najlepszą ? zobacz ile ten gość patrykDJ2009 dał ocen 1 znakomitym aktorkom a ile ocenił na 10 o których mało kto słyszał .... no chyba ze o ich wyczynach łóżkowych :))))
Gust to gust, a ja nie muszę się tłumaczyć z tego jaką ocenę komu dałem. Gdybyś był człowiekiem rozumnym, albo przynajmniej takim, który wie coś nie coś o filmwebie, to wiedziałbyś skąd te oceny. Na przyszłość radzę pogłówkuj trochę.
"gust to gust "więc nie dyskutuj z moim bo zaprzeczasz samemu sobie :) -ROZUMNY ani nawet rozgarnięty to raczej nie jesteś !! skoro 10tki to u ciebie aktoreczki które wlazły do łóżka możnych Hollywood to już główkowania się z twej strony absolutnie nie spodziewam a dyskusję uważam za zakończoną bo to uwłacza godności innych użytkowników portalu-nie śmieć mi tutaj, bo szary łeb cie do tego nie upoważnia !!