Helena Bonham Carter

8,7
108 621 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter
Jezdziec_bez_Glowy_fw

Ja jestem jej fanką i też uważam, że nie jest lepsza od Meryl, ale to widać po zdobytych nagrodach. Ranking nie ma tu nic do rzeczy.

FanHelenyBonhamCarter

Też ją lubię, ale ona nie jest lepsza od wielu aktorek. Powinna być gdzieś pod koniec setki.

Corderosa

Akurat z tym się nie zgodzę. Powinna być gdzieś w połowie, ale nie pod koniec. Ale to jest moje zdanie, masz prawo mieć inne.

Corderosa

Akurat Helena idealnie klasyfikuje się na pierwszym miejscu. Oczywiście w historii kina było i jest wiele aktorek bardziej utalentowanych, z większą liczbą nagród - po prostu dużo lepszych. Niestety ten ranking nie jest rankingiem najlepszych aktorek to jest ranking TOP, listą osób najbardziej modnych i lubianych w tym okresie. Tak jak każde TOPy np piosenek ulegają zmianie, tak samo jest i tu. Więc nie piszcie, że Helena ma spaść na koniec stawki bo są lepsze aktorki - GUZIK! Helena jest modna, świeża i super się ją ogląda.

Ezix

Masz sporo racji, ale i tak nikt jej nie może zażucic, że nie jest znakomitą aktorką

użytkownik usunięty
Jezdziec_bez_Glowy_fw

Też ją uwielbiam, moja ulubiona aktorka, ale racja, Meryl powinna być pierwsza, a Helena 2:)

Rzeczywiście ta wysoka pozycja Heleny jest trochę na wyrost,ale naprawdę ona jest świetną aktorką( przyznam że jedną z moich ulubionych). Choćby taki Harry Potter, film dobry ale bez rewelacji, za to kreacja Heleny ( Bellatrix Lestrange) po prostu świetna