Helena Bonham Carter

8,7
109 182 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter

Uwielbiam!

użytkownik usunięty

Za talent, za charakterystyczne i nietypowe role, za niespotykaną urodę, za całokształt! PS: Może wiecie, gdzie mogę znaleźc "Rozmowy z innymi kobietami" z lektorem? Kocham filmy z Heleną, tylko szkoda, że nie każdy umie dostrzec to piękno...

Nie wiem gdzie możesz to znaleźć, ostatecznie jeżeli nie masz jak tłumaczyć zawsze możesz zrobić tłumaczem komputerowym no ale to nie to samo.Co do odczytywania piękna każdy odczytuje je po swojemu. Też uwielbiam ją jako aktorkę i człowieka. :)))

MorganaBlackcat

Racja. Rozmowy z innymi kobietami jest lepiej oglądać z lektorem. Nie dość, że musisz skupić uwagę w tym samym czasie na dwóch osobnych scenach co już jest trudne to jeszcze te napisy.

użytkownik usunięty

http://peb.pl/komedie-komedie-romantyczne/296721-rapidshare-rozmowy-z-innymi-kob ietami-conversations.html

tu jest. ja przynajmniej ściagnęłam z lektorem własnie tu. jeżeli to nie jest link akurat do tego z lektorem, to poszukaj na tym forum, napewno jest.

użytkownik usunięty

Ooooo!!! Dziękuję Ci ślicznie!!! Strasznie długo tego szukałAm! Dzięki!

dokleje sie do "nietypowe" role które jej nieziemnsko wychodza..czasem zawiewa groza..łuuhuuu..

użytkownik usunięty
Ksii

Helena jest rewelacyjna , każda jej rola zaskakuje , potrafi zagrać demoniczną panią Lovett i czułą matkę w Charlie i fabryka czekolady , jest bez wątpienia jedną z najzdolniejszych aktorek na całym świecie.

Racja! To jedna z najzdolniejszych aktorek