Helena Bonham Carter

8,7
108 621 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter

Zobaczcie tylko życiorys(arystokracja, krewna reżysera). Wkurzają mnie ludzi, którzy wszystko dostają, podczas gdy inni muszą ciężko harować, a i tak nie mają szans.

Pathetik9946

Kiedy Helena miała 5 lat jej matka przeżyła bardzo silne załamanie nerwowe, ojciec parę lat później miał wylew, który go sparaliżował i oślepił. Helena w wieku 13 lat za własne wygrane pieniądze z konkursu recytatorskiego wydała na znalezienie agenta. Później występowała w reklamach i innych mniejszych rolach. Także HBC swoją karierę zawdzięcza tylko sobie. Lepiej przeczytać o te dwa zdania więcej niż pisać nieprawdę.

Ezix

Tere fere takie bajeczki można w odbyt włożyć. Kasę miała, "Helena w wieku 13 lat za własne wygrane pieniądze z konkursu recytatorskiego wydała na znalezienie agenta" dobry żart. Radzę wytrzeźwieć.

Pathetik9946

A tobie radzę udac się do psychiatry. Powiedź wprost, że jej nie lubisz i to dlatego takie o niej głupoty opowiadasz.

Ezix

To ludzie ślepi nie mogą mieć kasy?

kotolak

Nie rozumiesz, Pathetik9946 napisał, że Helena miała wszystko, tymczasem miała chorych rodziców, którzy przeznaczyli sporą część majątku na własne zdrowie. Nie było czasu i pieniędzy aby poświęcić je dla marzeń Heleny. Nie zaśmiecaj już tematów głupimi pytaniami.

Ezix

Jeśli piszesz o niej jakby się wychowywała w skrajnej biedzie to jakie pytania mam zadawać?

kotolak

Ty widzisz tylko bogactwo albo biedę nic pośrodku, a poza tym za żadne pieniądze zdrowia nie kupisz, ale ty masz pewnie inne zdanie.

Ezix

Z tym akurat się zgadzam, co nie zmienia faktu, że nazwiesko może sporo załatwić

Pathetik9946

Mnie denerwują ludzie, którzy piszą o czymś o czym nie mają zielonego pojęcia.

Pathetik9946

A ktoś Ci broni posiadania znajomości?
Nawiązywanie kontaktów i wpływowymi ludźmi jest ciężkie.
Naprawdę myślisz że idzie się na jakiś bal, a potem wraca jako BFF kogoś sławnego/bogatego/wpływowego?