od pewnego czasu Helena nie jest na 1szym miescu więc wszyscy dawajmy jej jak najwyższe oceny tak zeby znowu była nr.1 !!!
to że znajdzie się na i-szym miejscu nie powinno być "na siłę".
trzeba oceniać obiektywnie, żeby ten ranking miał wogóle jakikolwiek sens.
po co dawać 10 aktorowi, którego oceniamy na 7 czy 8?
jeśli kogoś się lubi to niezależnie od tego na którym jest miejscu, ile ma głosów nadal będziemy go lubić.
prawdziwy wielbiciel nie napisałby takiego posta.
pzdr.
czyli prawdziwy fan nie dba o to że Helenę wyprzedzają aktorki mniej utalentowane? no przepraszam ale możebyś się zastanowiłą co piszesz twierdząc że "nie jestem prawdziwym fanem".
tak oczywiście.
myślcie co chcecie. z mojej strony to tylko chęć aby b.utalentowana aktorka była doceniana.
Jezu, co ci to przeszkadza? Obecnie przed nią jest tylko Meryl Streep...
Poza tym, jak już Mateo z Jokerem pisali, przez takie fanatyzmy robi się tylko bajzel. ;] Jesteś fanem? Spoko, ale okazuj to w cywilizowany sposób O_o
Pierwsze miejsce należy się tylko i wyłącznie Meryl za całokształt tworczości... A, że pani Helena Bonham zagrała kilka fajnych ról np: Bellatrix to juz ma być 1? Wybaczcie, ale to nieporozumienie ; )
Meryl Streep to jedna z moich ulubionych aktorek ale Helena Bonham Carter też jest świetną aktorką, jednak mniej doświadczoną niż Meryl. Oczywiście że to jej należy się 1 miejsce!
ehhh... Pełno dzieci na Filmwebie, które znają Carter tylko z Harrego Pottera. Komentarze typu "Helena Bonham zagrała kilka fajnych ról np: Bellatrix to juz ma być 1? Wybaczcie, ale to nieporozumienie" mówią same za siebie. No bo skąd te gówniarze mogą znać takie filmy jak "Hamlet" czy "Fight Club" w których Helena zagrała świetne role. No po prostu ręce opadają.
Ręce mogą opadać tylko i wyłącznie z Twojego komentarza... Chyba wyraźnie napisałem "kilka fajnych ról" i podałem przykład z HP. Co z tego, że nie widziałem Hamleta czy jakiegoś Fight Clubu, nie jestem w stanie ogarnąć wszystkich filmów... Po prostu nie interesuje mnie ta cała Helen, a za te filmy w których zagrała należy jej się aż(??) top20 i myślę, że większość się ze mną zgodzi. Ty zapewne też nie widziałeś takich produkcji jak "Bridges of Madison Country" albo "The Hours" i mogą na takiej samej podstawie stwierdzić, że jesteś gówniarzem :) Więc mój drogi przyjacielu, daruj sobie napinki, bo pani Carter jeszcze dużo brakuje aby zająć 1 miejsce.. Ale jak widzisz, dzieciaczkom rola z HP przypadła jednak do gustu, bo ciągle na nią głosują i dlatego jest tak wysoko ;)
Tyle z mojej strony...
Dlaczego Cię tak irytuje że ktoś może nie lubić Meryl Streep? Ja potrafię zrozumieć, że komuś bardziej odpowiada styl grania Streep i uważa ją za najlepszą aktorkę. Dlaczego Ty nie możesz zrobić tego samego? Jeśli nie oglądałaś Hamleta i Fight Clubu to się lepiej w ogóle nie wypowiadaj na temat talentu Carter. Zawsze sobie wyrabiasz opinię o aktorze/aktorce po jednym filmie?
Gdzie przeczytałeś, że oglądałem jeden film z Helen? Poza tym to, że jestem fanem Meryl nie znaczy, że nie liczę się z innymi. Irytuje mnie fakt, że pani Carter jest tak wysoko, co nie znaczy, że uważam ją za złą aktorkę. Jakimś cudem znalazła się w tej dziesiątce najlepszych prawda? Nie chcę dalej ciągnąć tej kłótni, która zmierza do zera. Zwróć uwagę na tytuł tematu, a może zrozumiesz dlaczego moje refleksje i myśli powędrowały właśnie tu... Nie oglądałem tych filmów gdyż nie zasługują one na moją uwagę. Uważasz, że Helen zagrała tam świetnie, bosko, jesteś zachwycony produkcjami, to może wyjaśnisz mi, dlaczego nie znalazły one nominacji do jakiejkolwiek nagrody? :) Przypadek, czy po prostu były słabe? Mam nadzieje, że na tym co napisałem zakończymy naszą niepotrzebną rozmowę. Nie dojdziemy do porozumienia, sam o tym dobrze wiesz. Więc pozdrawiam tych, którzy głosują sumiennie, a nie na siłę chcą wrzucić kogoś na pierwsze miejsce.
nagrody są najważniejsze tak? Film nie dostał Oscara to znaczy, że beznadziejny i do dupy? hmmmm chyba rzeczywiście nie mamy o czym rozmawiać