to bardzo dziwne. jest naprawdę dobrą aktorką. ma na swoim koncie wiele znakomicie zagranych ról. a tymczasem nie jest nawet w pierwszej setce aktorów na filmwebie. ocenę ma wysoką, to prawda, ale zadziwiająco mało głosów. są przecież gorsze od niej, a w rankingu zajmują wręcz szczytowe miejsca. weźmy na przykład elishę cuthbert :/ jest w pierwszej 20 tylko dzięki swojej urodzie. czyżby teraz oceniało się umiejętności aktorskie na podstawie wyglądu?
apeluję teraz do użytkowników filmwebu: zanim dacie 10 jakiejś głupiej i pustej gwiazdeczce (bądź gwiadorowi ;p) pomyślcie o tym, że są na świecie o wiele lepsi aktorzy od nich.
na przykład helena.
pozdrawiam!
Pewnie dlatego, że nie jest tak popularna jak inne aktorki, nie gra w spektakularnych hollywoodzkich produkcjach.
(żeby nie było - to nie był zarzut, bo ją uwielbiam :D).
to bardzo dobra aktorka.. ale ludzi maja ja za dziwaka.. oceniaja ja po wygladzie.. do pieknosci nie nalezy no i to jak sie ubiera.. ale kobitka jest niesamowcie orginalna i ma charyzme.. wiec zgadzam sie ze zdecydowanie zasluguje na wyzsza pozycje..
to bardzo dobra aktorka.. ale ludzi maja ja za dziwaka.. oceniaja ja po wygladzie.. do pieknosci nie nalezy no i to jak sie ubiera.. ale kobitka jest niesamowcie orginalna i ma charyzme.. wiec zgadzam sie ze zdecydowanie zasluguje na wyzsza pozycje..
Żal mi Heleny, jestem zdecydowanie za wywaleniu Eliszki czy innej Alby z renkingu, one jeszcze nie dały takiego popisu aktorstwa jak ona. (sorry chłopcy!)
Żal mi Heleny, jestem zdecydowanie za wywaleniem Eliszki czy innej Alby z renkingu, one jeszcze nie dały takiego popisu aktorstwa jak ona. (sorry chłopcy!)
Tak jest: Elishę, Keirę i Scarlett należałoby wyorać stamtąd w trybie natychmiastowym. Ich obecność ośmiesza ten ranking!!!
Ale co tam robi orlando bloom??? albo jessica alba? ja chcę helenę a nie jakieś wywłoki w pierwszej 100!
Po Maggie Smith prawdopodobnie Bonham Carter jest najlepsza aktorką. No ale cóż jak więksozsci facetom podobjaą sie zajebiste laski z zajebistym makijazem na twarzy garajce w zajebiscie komercyjnych filmach gdzie zajebiscie albo tylko szokowały jakąś scena. Trzeba przynać że zagrała w spaniałych filmach a film"POKÓJ Z WIDOKIEM" to jest najlepsza kreacja jush jako młoda aktorka zabłysneła na scenia. Ranking jest do dupy albo może ludzie sa do dupy , że oceniaja mi. za wygląd a nie za talent. Z filmami jest tak samo. Szkoda;/;/;/
Tak mi przyszło do głowy, żeby odświeżyć ten stary temat, bo tu się żalą, że Helena była poza 100 a teraz jest numerem 1:)