Helena Bonham Carter

8,7
109 182 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter

to bardzo dziwne. jest naprawdę dobrą aktorką. ma na swoim koncie wiele znakomicie zagranych ról. a tymczasem nie jest nawet w pierwszej setce aktorów na filmwebie. ocenę ma wysoką, to prawda, ale zadziwiająco mało głosów. są przecież gorsze od niej, a w rankingu zajmują wręcz szczytowe miejsca. weźmy na przykład elishę cuthbert :/ jest w pierwszej 20 tylko dzięki swojej urodzie. czyżby teraz oceniało się umiejętności aktorskie na podstawie wyglądu?
apeluję teraz do użytkowników filmwebu: zanim dacie 10 jakiejś głupiej i pustej gwiazdeczce (bądź gwiadorowi ;p) pomyślcie o tym, że są na świecie o wiele lepsi aktorzy od nich.
na przykład helena.
pozdrawiam!

green_agata

Fight Club świetna kreacja, Elisha i Keira WON rankingu

dawid_filmweb

dokładnie. elisha i keira WON!
nie tylko w 'fight club' (: świetnie grała też w 'sztuce latania'...

użytkownik usunięty
green_agata

Pewnie dlatego, że nie jest tak popularna jak inne aktorki, nie gra w spektakularnych hollywoodzkich produkcjach.

(żeby nie było - to nie był zarzut, bo ją uwielbiam :D).

green_agata

to bardzo dobra aktorka.. ale ludzi maja ja za dziwaka.. oceniaja ja po wygladzie.. do pieknosci nie nalezy no i to jak sie ubiera.. ale kobitka jest niesamowcie orginalna i ma charyzme.. wiec zgadzam sie ze zdecydowanie zasluguje na wyzsza pozycje..

green_agata

to bardzo dobra aktorka.. ale ludzi maja ja za dziwaka.. oceniaja ja po wygladzie.. do pieknosci nie nalezy no i to jak sie ubiera.. ale kobitka jest niesamowcie orginalna i ma charyzme.. wiec zgadzam sie ze zdecydowanie zasluguje na wyzsza pozycje..

green_agata

green_agata

Żal mi Heleny, jestem zdecydowanie za wywaleniu Eliszki czy innej Alby z renkingu, one jeszcze nie dały takiego popisu aktorstwa jak ona. (sorry chłopcy!)

green_agata

Żal mi Heleny, jestem zdecydowanie za wywaleniem Eliszki czy innej Alby z renkingu, one jeszcze nie dały takiego popisu aktorstwa jak ona. (sorry chłopcy!)

Tender_L

Tak jest: Elishę, Keirę i Scarlett należałoby wyorać stamtąd w trybie natychmiastowym. Ich obecność ośmiesza ten ranking!!!

Matuschanskavasky

Ale co tam robi orlando bloom??? albo jessica alba? ja chcę helenę a nie jakieś wywłoki w pierwszej 100!

lubieyaoijakch

Po Maggie Smith prawdopodobnie Bonham Carter jest najlepsza aktorką. No ale cóż jak więksozsci facetom podobjaą sie zajebiste laski z zajebistym makijazem na twarzy garajce w zajebiscie komercyjnych filmach gdzie zajebiscie albo tylko szokowały jakąś scena. Trzeba przynać że zagrała w spaniałych filmach a film"POKÓJ Z WIDOKIEM" to jest najlepsza kreacja jush jako młoda aktorka zabłysneła na scenia. Ranking jest do dupy albo może ludzie sa do dupy , że oceniaja mi. za wygląd a nie za talent. Z filmami jest tak samo. Szkoda;/;/;/

użytkownik usunięty
green_agata

Tak mi przyszło do głowy, żeby odświeżyć ten stary temat, bo tu się żalą, że Helena była poza 100 a teraz jest numerem 1:)

green_agata

może nie jest jakąś strasznie złą aktorką, ale jej nie lubie i na pierwszym miejscu powinna być Streep . ♥