nie wiem czemu ale jakos bardziej widzi mi sie ona w rolach podstepnych i falszywych bohaterow. Moze to przez ta urode? Nie wiem ;dd
A ja ją uwielbiam jako Bellatrix xD w HP xD
W książce nie lubiłam jej ale w filmie ją uwielbiam , dzięki tej aktorce xD
Ja też jakoś w książce za Bellatrix nie przepadałam, a po filmie się przekonałam do tej postaci. Chociaż męczą mnie już te Harry Pottery, co kolejny to gorszy.
Demoniczna, charyzmatyczna kobieta, wspaniała aktorka, specyficznie urodziwa o ciekawym głosie. Arystokratka z talentem (bez znajomości)
Nie sądziłam, że Bellatrix może być taka jaką przedstawili w filmie, Carter jest chyba jedynym jasnym światełkiem w Potterze 5, przykuwa do ekranu
Najbardziej podobała mi się w roli Mrs. Lovett i Morgany jednakże
Morgana podobała mi się i to bardzo , choć nie wiedziałam że to Helena. Natomiast jedną z moich ulubionych jest rola niezwykłej ,bardzo pewnej siebie dziewczyny w Sztuce Latania , nie wspominając o Planecie Małp świetna rola.
Mrs Lovet -rewelacyjna i do tego jej wymarzona rola co można dostrzec w sposobie grania jako idealne dopasowanie się do tej postaci.
Ma bardzo charakterystyczną urodę, do roli w Harrym Potterze nadaje się idealnie i ta charakteryzacja, natapirowane włosy itd. Ale widziałam ją w wielu innych filmach świetnie gra nie tylko czarne charaktery, ale też jako dobrze osoby. W filmie Franciszek była całkowitą odmiennością Bellatrix. Super Uwielbiam ją;)
Mi się podoba zarówno w pozytywnych, jak i w negatywnych rolach. Ta aktorka potrafi wszystko zagrać.
Przyłączam się do osób, którym się podobała jako Bellatrix Lestrange. Nie będę oryginalna, ale też muszę się przyznać, że po obejrzeniu Belli w jej wykonaniu, bardzo polubiłam tą postać. Najbardziej podobała mi się ta (niestety usunięta) scena, w której Bella i Sysriusz walczą na zaklęcia. Helena tak świetnie grała czarownicę - bardziej tańcząc, niż walcząc - że jej z całego serca kibicowałam. Garry Oldman się do nij nie umywał.
W Harrym Potterze jako Bellatrix była po prostu genialna! Świetnie zagrana rola, teraz tylko czekam, aby zobaczyć ją w filmie Harry Potter i Książę Półkrwi.