Helena Bonham Carter

8,7
109 218 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter

łejery... trafiła produkcja z nią do kin i znów na szczyt się pnie... dajcie spokój

tomaszdarwin

HA, HA, HA!!! ALE UBAW!!! TA PANIENKA JEST PRZED MERYL STREEP W TOP 100 I PRZED WIELOMA INNYMI WSPANIAŁYMI AKTORKAMI. DZIECI, DAJCIE SPOKÓJ. FILMWEB SCHODZI NA PSY, NIESTETY.

cappot

Według mnie to może na przed Meryl Streep nie zasługuje bo ona jest nr 1 ale na 2 miejsce już jak najbardziej...

maxiiimus

2 miejsce, jak najbardziej? Ha ha ha dobry żart.

shady_88

Ha, ha Meryl Streep na 2 miejscu ?? A to coś na pierwszym ? O matko !!
<śmiech>

tomaszdarwin

Nie chce Was martwić, ale Maciuś z klanu jest bardziej elokwentny niż Wy. Jeszcze nam tu brakowało psychofanów Streep, którzy nie potrafią z dystansem podejść do internetowego rankingu. Poziom Onetu.

krzychun

i się zgadzam! Bo Helena grywa w bardzo dobrych produkcjach, ma wielki talent i ożywia bohaterów. Jest to moja ulubiona aktorka, gdyż dzięki niej, mogę poczuć postać jaką gra. Lubicie Streep? Super, wypowiadajcie się na jej profilu...

krzychun

masz racje .A ja myślę że dobrzy aktorzy pewno nie cieszą się że maja fanatyków zamiast fanów? Dotyczy to wszystkich którzy twierdzą że ktoś jest lepszy lub gorszy. Dystans jest naprawdę bardzo ważny Bo aktor ma grać tworzyć a nie sterczeć przed kamera by widzowie byli zadowoleni. Chodzi o to że fanatyk po pewnym czasie pewno nawet nie zobaczy czy ktoś nadal gra czy tylko udaje że to robi bo niema do tego dystansu.

użytkownik usunięty
tomaszdarwin

o hmmm moznaby sie spierac czy powinna byc az tak wysoko czy nie, kazdy ma inne gusta, ale patrze teraz na top10, a na 7 jest Sophia Myles...mysle sobie wtf, bo pojecia nie mam kto to jest, patrze w filmografie i rzeczywiscie widzialem pare jej filmow, ale top7? .....

tomaszdarwin

Ale nie spinajcie się tak! Jak się ktoś wypowiada porównując aktorów to wiadomo przecież, że te oceny są subiektywne nie?

maxiiimus

Z tym ze oni czasami albo o tym zapominają albo po prostu nie wiedzą że to są ich subiektywne oceny.

MorganaBlackcat

Chyba raczej nie wiedzą że to są subiektywne oceny ... żartuje ;) ale to całe denerwowanie się, że w rankingach ta powinna być na 1 a ta na 2 miejscu jest moim zdaniem beznadziejne. Wiadomo, że każdy lubi co innego, wiec każdy inaczej głosuje. Nie bierzcie na serio rankingów... przyznaje mnie tez one czasami zaskakują, ale bierzcie poprawkę na to, że każdy ocenia jak chce.
PS:Sądzę,że Helena jest świetną aktorką. Jej kreacja w Podziemnym kręgu była znakomita ;) a jeśli chodzi o Pottera to zagrała tam genialnie.

On A Friday

Ja właśnie dlatego nie oceniam bo uważam że talentu się nie da zmierzyć. TYo co dla mnie jest genialne dla kogos może byc gniotem i to jest zupełnie normalne. :)

MorganaBlackcat

"TYo co dla mnie jest genialne dla kogos może byc gniotem i to jest zupełnie normalne. :)" - Święte słowa :D

maxiiimus

no ale jak chcesz żeby oceny w zupełności nie były subiektywne... bo niby twoje nie są?... trudno tu o 100%-wo obiektywną opinię. Lubisz kogoś albo nie proste. A tych "fanatyków" nazwałabym po prostu fanami...

użytkownik usunięty
tomaszdarwin

no ale przecież jest świetną akrtorką, prawda?

Święta prawda.

maxiiimus

też się zgadzam z koleżanką/kolegą powyżej