to meryl powinna byc na pierwszym miejscu a na drugim judi dench.A nie ta irytujaca gwiazdeczka
Pozwolę sobie stwierdzić, że nie masz żadnego pojęcia o Helenie. Stwierdzenie " irytująca gwiazdeczka" jest przezabawne, bo daleko jej do jakiejkolwiek "gwiazdeczki". Jest na prawdę bardzo dobrą aktorką (i nie, nie mówię tego na podstawie paru filmów o Harrym Potterze...niestety co niektórzy pośród 70 ról potrafią zobaczyć jedynie Bellatrix, co jest wręcz zadziwiające).
Inna kwestia to fakt, że ranking jest rankingiem i każdy najchętniej ułożyłby go po swojemu i według własnych upodobań. Fakt, że Meryl jest na drugim miejscu wcale nie dobiera jej wielkości (sama jestem jej fanką i uwielbiam tą kobietę za wszystko co robi, bo jest w tym cholernie dobra).
A przepraszam bardzo a przepraszam bardzo.A gdzie jest napisane że ty się musisz zgadzac ze mną a ja z tobą no gdzie?Akurat nikgdzie wiec cichajta
"Nikgdzie" to nie zostało ustanowione, że możesz komuś zabraniać się wypowiadać i być "cichajta". Jeśli nie wiesz co to jest forum i jak się prowadzi dyskusje, to odsyłam do encyklopedii (swoją drogą do słownika też nie zaszkodzi zerknąć).
Za bardzo się cenisz myśląc, że Twoje wypowiedzi wywołają u mnie coś więcej oprócz uśmiechu politowania :]
Nie jest irytującą gwiazdeczką, tylko bardzo dobrom aktorką, ale zgadzam się z tobą, że to Meryl Streep powinna być na pierwszym miejscu :).