Helena jest no po prostu extra, gra tak przekonywująco.....tak hmmmmmmm świetnie....ja ją zaczęłam lubić po sweeney todd
wiem żle napisałam sory............................................................................ .............ale nie pamiętam tego tytułu tak dokładnie ,a polaka nazwa golibroda-nie oddaje tego filmu i klimatu
Bellatriks... wyobrażałam ją sobie zupełnie inaczej. ale efekt przerósł moje najśmielsze oczekiwania
Pisze się przekonywająco lub przekonująco. Błędem jest przekonywująco. Ja tylko informuję, nie mam na celu nabijanie się. Każdy może się pomylić. Jednak należałoby zwracać uwagę na czerwone podkreślenia, które automatycznie się tworzą pod wyrazami źle wpisanymi.
Ja mam dysleksje i korzystam z tych podkreśleń , ale czasami jest to jednak zawodne,ponieważ nie rozróżniam jak się piszę - więc jak są dwa identycznie brzmiące wyrazy a o innej pisowni to mam wtedy dylemat co i jak. A reguły pisania przy dysleksji i dysortografii są abstrakcją.Tu na forum naprawdę bardzo często wytyka się komuś błędy orograficzne.To tyle na ten temat.:)))
Aktorka jak dla mnie naprawdę zjawiskowa i chyba jedyna która podoba mi się bez zastrzeżeń.Aktorka o duszy stworzonej do grania i wczuwania się w swoje role tak że ma się nieodparte wrażenie że ona jest naprawdę taka jak stworzona przez nią osoba. :)))