Jestem ciekawa który film z jej udziałem najbardziej lubicie? :)
Bo ja jestem pomiędzy ,,Historią Kopciuszka" a ,,Szansą na sukces". Oglądałam wszystkie filmy w których grała i wszystkie mi się podobają. Tylko że ,,Dziedziczki" jakoś mniej... Moze dlatego że jestem bardziej za filmami dla nastolatków.. Ale ten film był taki.. nie Amerykański. Również uwielbiam serial Lizzie McGuire, szkoda że już go nie emitują na ZigZapie... W Historii Kopciuszka zagrała z Chadem Michaelem Murrayem ;D Boże jaki cudowny. A w Szansie na Sukces z Oliverem Jamesem ;* Co za szczęście grac z takimi przystojniakami ;P Co sądzicie?
No ja uwielbiam Szanse na sukces. Najlepszy moment w filmie to scena z koncertu Three Days Grace kiedy to Hilary Duff dotyka ręki ADAMA GONTIERA. Bardzo jej zazdroszczę tego doznania. A poza tym to reszta filmów też jest fajna.g
a dziedziczki to sa przepraszam dla starszej widowni?
amerykanskie? jej wszystkie filmy przesycone sa tym...
tak masz racje kazda by zazdroscila... i dotknela ich o boze zabic za to mozna... a tak serio.. to jest zalozne
Obserwuję Hil już od jakiegoś czasu i jestem jej fanką, ale talentu wokalnego ;). Co prawda nie jest koszmarną "aktorką" (nie skończyła szkoły aktorskiej dlatego jest w cudzysłowiu), ale powinna się podszkolić, bo jak narazie jest przeciętna. Co do ulubionego filmu. Ja już nie oglądam filmów dla nastolatków, więc nieprzepadam za Historią kopciuszka i Szansą na sukces. Co do Dziedziczek... pozostawie jej gre aktorską bez komentarza, to była jej chyba najgorsza rola do tej pory :).
Najlepszy film z jej udziałem to z pewnością War,inc. :)
a ja sie nie zgodze do tego zdania o szkole aktorskiej... fakt faktem niby to daje prawo do poslugiwaniem sie mianem aktora.. ale w sumie to zawod tzn wolny i wyznacznikiem powinien byc talent... bo o ile u nas w Polsce ludzi po szkole reprezentowali jakis poziom (teraz to juz zanika patrzt: np Zmuda) to za granica ci wielcy aktorzy zadko maja szkoly... i koncza je ci ktorzy sa bardziej zdespefowani by nimi zostac niz ci utalentowani
Nop co za szczęście...sama bym tak chciała.! ;P
Moim zdaniem też wszystkie filmy są dobre. Ja wybieram "Rice your voice" i "Material girl" pozdro:)