Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

jej sie nalezy 1 miejsce w top!!!!!!!!!!!!!!!!:)

pinol1993

Chyba Cie pogięło, ze tak powiem. Są setki lepszych od niej, z drugiej strony to tylko ranking. Ja dałam jej 3

Lady_From_Burton_World

Winona - wszędzie jesteś , za to Cie lubie :D Ale nie lubię Hilary. Już samo imię mnie odrzuca :P Kolejna laska niewidomo skąd się wzięła...

pinol1993

ty masz swoje zdanie a ja mam swoje!!ja dalem jej 10!

pinol1993

hehehe

pinol1993

Nie no ludzie,bez przesady.
Jakby zestwić z nią wszystkich aktorków to byłaby prawie na najnizszej pozycji także nie rozśmieszajcie mnie.

Klaudiiia

Weź pinol się ośmieszaj się dzieciaku!!! Co? Czyli Duff jest lepsza od Ala Pacino??? Idź się pobaw w piaskownicy, bo najwidoczniej Filmweb to nie forum dla ciebie ;)
Pozdrawiam

Stacy

,,Weź pinol się ośmieszaj się dzieciaku!''-gratuluje słownictwa

dlaciebie al pacino zasługuje na 1 top a dlamnie hilary,,proste!

kazdy ma swoje zdanie

pinol1993

No to po co zmuszasz do swojego zdania innych ludzi?

pinol1993

a wlasnie i aktorow nie ocenia sie tylko po ich grze aktorskiej!!
przynajmniej ja tak robie bo gdybysmy tak robili no to naprawde
bylo by zle !! ja lubie hilary :) poprostu lubie jak spiewa i jak gra chociaz ze zostala nominowana do zlotych malin
ale ja naprawde nie patrze na to co robi tylko kim jest
podoba mi sie ze sie nie rzobierze tak jak polowa inny gwiazd
ze ma poprostu inny swiatopoglad :)
ze nie jest wplata w wiele afer
ze ni bierze narkotykow
ze nie jest alkochliczka
naprawde ma wilee plusow :) przynajmniej ja patrze pod takim katem
i mam nadzieje ze wiele osob zacznie tez tak patrzec
no bo przeciez gdybysmy lubili jakas gwiazde a ona by miala fanow gdzies albo byla by nie mila dla nas to czy my bysmy ja lubuli ??
zadajmy sobie to pytanie !!

aga92

Masz racje ja tez tak mysle . Hil nie udziela sie w żadnych skandalach za ta ja lubie. Wole ja od ala pacina bo ja nie ogladam z nim filmów nie krecą mnie . wole filmy z hil bardziej mnie ciekawią. i niech nik tu mi nie odpisuje ze mi na głowe ktos nastał ze tak mysle. Ja mam swoje zdanie i sie jego trzymam a jak komus nie pasuje to niech sie nie wypowiada !! pazdawiam :*

aga92

fajnie, że ją lubisz nic mi do tego, ale to jest filmweb tu się ocenia filmy, reżyserię, grę aktorską, dyskutuje na filmowe tematy... a nie zakłada kółka adoracji dla fajniutkich i ładniutkich aktoreczek choćby były najmilszymi osobami pod słońcem...
ps. to, że ktoś nie robi jakiś złych rzeczy to nie wszystko, trzeba jeszcze robić te dobre...

Stacy

To, że Al Pacino jest na 1 miejscu na tutejszym rankingu, to kwestia tego, że znalazla się większa liczba osób którzy zagłosowali w ten sam sposób, ale to co wybrane przez większość nigdy nie oznacza, że jest lepsze...

poza tym Top'y tu, na Filmweb.pl, są tylko miarą popularności artysty a nie miarą jego talentu. prawdziwe Top'y, które miałyby jakiś sens powinny rozgraniczać kobiety od mężczyzn, aktorów komediowych od dramatycznych, aktorów od reżyserów , itp.;

a jeśli chodzi o głosowanie to, każdy zalogowany użytkownik powninnien oddać głos na każdego, wtedy miałoby to sens (chociaż jest to raczej niemożliwe oddać głos na ponad 700 tys. ludzi kina)...

więc Twoje porównanie Al'a Pacino do Hilary Duff jest z powyższego powodu bez jakiegokolwiek sensu...

ale na Twoje pytanie cyt.: "Czyli Duff jest lepsza od Ala Pacino???" muszę powiedzieć, tak osobiście, że dla mnie Hilary Duff jest bardzo dobrą aktorką i pod względem moich poglądów, zainteresowań, wolę ją sto razy bardziej od Al'a Pacino. Uważam ją za o wiele lepszą pod każdym względem od Al'a Pacino... ja dałem Hilary Duff 10/10, zasługuje na to...

Mauricio_Esposito

no ja tez dałem jej 10!I jest to moja ulubiona aktorka i piosenkarka!(i nic tego nizmieni____pozdro

pinol1993

Gratuję gustu ;) Wasz nędzny gust jest nie warty moich postów...
Pozdrawiam

Stacy

A mówienie, że duff jest lepsza od Al'a Pacino nie zasługuje nawet na pogardę. Pod jakim prawem mówisz, że duff jest od niego lepsza????

Stacy

a pod jakim prawem Ty twierdzisz, że Al Pacino jest lepszy od Hilary Duff?

Mauricio_Esposito

to bardzo proste :-)

- wystarczy spojrzeć na filmy. W jakich licznych arcydziełach zagrał m. in.
"Ojciec Chrzestny"

- gra aktorska

- powodzenie filmów

A Hilary? Ledwo może się utrzymać w Hollywood. Zagrała w paru beznadziejnych, niskobudżetowych komedyjkach i ty wolisz ją od Pacina???

LUDZIE!!!!

Stacy

hehe... tak jak przypuszczałem... propaganda większości, ktoś ma więcej filmów na koncie, ktoś zdobył więcej nagród, ktoś jest wyżej w rankingach, bo więcej osób twierdzi, że jest lepszy, to ślepo trzeba wierzyć, że jest lepszy...

nie ma żadnego prawa pisanego i moralnego do porównywania osób, każdy jest taki, jaki jest; robi to, co robi; i są ludzie, którym to się podoba i mają do tego prawo lub im się to nie podoba i Ci też mają do tego prawo...

tak, wolę Hilary Duff od Al'a Pacino, może zagrała w "niskobudżetowych komedyjkach", ale je przynajmniej oglądam z przyjemnością i z uśmiechem na ustach... taki mam gust, takie upodobania, takie zainteresowania, takie sympatie, takie poglądy, do których mam prawo i wara od tego...

Ty jak chcesz uwielbiaj Al'a Pacino, jeśli Ci się podoba jak gra i wogóle; cieszę się, że masz jakieś zainteresowania, ale inni też mają swoje zainteresowania i szanuj ich.

Każdy artysta ma swoich fanów, Ty widzisz Al'a Pacino na 1 miejscu, ja najchętniej zobaczyłbym Natalię Oreiro na tym miejscu, ktoś zaś Hilary Duff a zaś ktoś inny Dodę... tak poprostu już jest...

a jeśli chodzi o "Ojca Chrzestnego", to dla mnie jest to najnudniejszy film jaki może być, ostatnio jak leciał na TVN, to chciałem zobaczyć go, bo wcześniej nie widziałem, i po 15 minutach wyłączyłem telewizor
i poszedłem spać, wstałem o 10:00 nastepnego dnia, taki był interesujący... ale jeśli Tobie się podoba to ok! Pozdrawiam!

Mauricio_Esposito

ojezy... Pinol ty wez wogle.... Hilary powiem nigdy nie bedzie na 1 miejscu top 100.... powiem ci że już Keira Knightley bardziej by pasowała bo ona grała w pozadnych filmach choćby "Duma i Uprzedzenie" co dostała nominacje za oscara mając 22 lata! A Hilary gra w komedyjkach i to jeszcze w nędznych...

IzUs

Dlaciebie to beznadzeijne komedyjki a dlamnie arcydzieła!Mówisz że Hilary jest słabą aktorką i piosenkarką, to dlaczego ma tyle fanów??KAżdy ma swojego idola,,dla ciebie to Pacino ,a dlamnie to Hilary Duff!!!I jakim prawem krytykujesz kogos poglądy czy gust?KAżDY CZłOWIEK MA SWOJE POGLąDY I INNY GUST!!!

pinol1993

Powiem tak: W większośći fanami Hilary Duff są nastolatki do 16 roku zycia. A tacy zazwyczaj najczęściej chodzą na koncery, uganiają się za gwiazdami i sie nimi zachwycają. Więc nie ma sie co dziwić. Roberta De Niro nie ma co porównywać z Duff lecz Kiere można. Obie aktorki są mniej więcej w tym samym wieku i zaczynały w tym samym czasie karierę. Kiera awansowała do powaznych produkcji i pokazała swój talent aktorski: Duma i uprzedzenie, Król Artur. A ona gra cały czas w komedyjkach dla nastolatków. Morał sie sam nasuwa na siebie..

Ava_Elizabeth

Ale w tych komedyjkach wychodzi najlepie!!

pinol1993

Tu się z tobą zgodzę iż w komedyjkach wychodzi najlepiej. Lecz tak jak powiedziałam wyżej nie przekonuje mnie jej talent aktorski. Dopuki nie zagra w jakimś ambitnym filmie nie mogę ją ocenić wyżej niż 6/10.

Ava_Elizabeth

Was pogrzało maxymalnie. Gorszej aktorskiej podróby nie widziałem. A nie sorry. Jest jeszcze taka sama miernota,która nazywa się Lohan. Hilary i Lindsay prezentują ten sam poziom. Poziom dna!

quentintarantinofan

Mówi się i mówi, ale takim gówniarzom jak pinol i mauricio esposito nie wmówi się, że Keira jest lepsza, a co dopiero Robert De Niro. To są sfrustrowane dzieciaki ślepo zapatrzone w to beztalencie- duff.
Oglądają takie śmiecie jak Historia kopciuszka, a mówią ze "Ojciec..."
to nudny film. Ja zatem nie mam zamiaru wysilać się i tłumaczyć dzieciom EMO. Tylko się śmieję jak czytam wasze żałosne komentarze. A resztę pozdrawiam serdecznie :*

Stacy

Współczuję wam,szczeniaki,idolki. Większego beztalencia nie znalazło by się nigdzie.

Stacy

Po pierwsze powinny być 2 rankingi podzielone na kobiety aktorki i męszczyżni aktorzy. Każdy ma swój pogląd na danego aktora więc nigdy nie będzie tak że, każdy będzie miał jednakowych ulubieńców i jednakowe zdanie. A co do Hilary Duff to młoda aktorka i jeszcze wszystko przednią więc nie przekreślajmy ją z góry!.

Stacy

"Chanel"... inteligencją nie grzeszysz... "Pinol" mówi, że Hilary powinna być na 1. miejscu, ponieważ jest jej fanem, z tego samego powodu Ty mówisz, że Marlon powinien być na tym miejcu... tak trudno to zrozumieć i zaakceptować?...

Ty, i wiele innych osób, chyba poprostu lubicie wyśmiewać innych, lubicie poniżać i wyzywać innych tylko dlatego, że mają jakieś swoje, inne niż Wy, zainteresowania i ulubionych artystów; czasem chyba nawet nie wiecie co i kogo wyśmiewacie...

a może robicie to z zazdrości, że ktoś ma jakieś zainteresowania; że ma może lepsze zainteresowania od Waszych; albo, że jakiś zwykły "mały" film, lub jakiś mało znany i uznany artysta, komuś sprawia wiele radości...

uważacie się za najlepszych i wiedzących wszystko i najlepiej... a tak naprawdę jesteście nikim... Nie wiecie co to kultura osobista, tolerancja, uprzejmość, zrozumienie...

nawet nie wiecie co to znaczy być fanem jakiegoś artysty; nie wiecie co to miłość do idola, Was interesuje tylko kto więcej filmów nagrał, ile zdobył nagród i inne takie bzdury... nie wiecie jak się wysławiać, Wasz język to ciąg wulgaryzmów, wyśmiewania, zawiści...

szkoda gadać... :/

Mauricio_Esposito

............................"Inteligencją nie grzeszysz"...................
Popatrz najpierw na siebie, lub na Pinola.
Poznaj mnie to wtedy oceniaj, bo jak widzę na razie wy inteligencją nie grzeszycie, bo teksty "jesteście nikim" są gorsze od wulgaryzmów.

Stacy

Po prostu chanel żal mi cie jak ci sie coś nie podoba to po cholere tu piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stacy

nie znam Cię osobiście, ale wierz mi, że można poznać człowieka, po tym jak pisze, jakie wyrazy używa i jak je składa w zdanie; nawet uczą się tego m.in.: psycholodzy, kriminolodzy...

z tego co widzę jesteś zakłamana, zaprzeczasz sama sobie; piszesz cyt.: "Poznaj mnie to wtedy oceniaj", a sama, nie znając mnie, kilka postów wyżej pisałaś m.in.: o mnie "gówniarz", "sfrustrowany dzieciak" - to nie ocena?...

ale tak to już jest, z takimi ludźmi jak Ty, mówicie jedno, ponieważ Wam pasuje, a za chwilę zmieniacie zdanie i dopasowujecie je do nowej sytuacji, dodajecie jeszcze kilka wulgaryzmów, żeby zrobić zamęt, poniżyć drugą osobę oraz pokazać swoją wielkość i tak wybielacie się, że niby jesteście w danej sprawie najlepszym... żałosne...

masz rację, teskt "jesteście nikim" nie jest zbyt dobry, ponieważ określa czyjąś moralną małość i może ranić, ale to określenie użyłem, ponieważ jest bardzo trafne...

quentintarantinofan

do "quentintarantinofan" co ty się jej tak przyczepiłeś nie wiem zazdrosny jesteś że jej się udało zrobic kariere a tobie nie ??/ chyba o to chodzi i sam jesteś szczeniakiem ... nie wiem jak inni ale ja nie mam zamiaru dawać się obrażać jakiemuś zazdrośnemu egoiście!!!! I weź jeśli jej tak nie lubisz to niewchodź na tę stronkę ok??

quentintarantinofan

Ej koleś co ty masz do hilary i lindsey ??? Sorry , ale moim zdaniem świetnie grają ... jestem fanką hilary duff <nie żadnym matołkiem ,dla twojej wiadomości ... ok nie mogę cię zmusić żebyś został ich fanem ... każdy ma inny gust ... ale wiesz co nie musisz obrażać innych ok??? to że ty ich nie lubisz nie znaczy że musisz nastaiwać innych przeciwko nim
Żałosny jesteś ;/

Ava_Elizabeth

Sory, mam 13 lat i wcale mnie nie podnieca łażenie na jakieś koncerty i bycie fanem takiej cukierkowej panny, bo lubię prawdziwych, dobrych aktorów. Choćby Johnny'ego Deppa ;)

Stacy

wiesz co !! widze ze ty jej wogole nie znasz !!!!
ze sie nei moze utrzymac w hollywood ???
no to naprawde nic o niej nei wiesz
i mam prosbe jezeli nic o niej nie wiesz i widzials z nia
moze 1 film gora 2 i slyszalas ze zostala nominowana do zlotych malin
to naprawde nie wypowiadaj sie !! dobrze ci radze bo sie wogole nie znasz!!!

Mauricio_Esposito

Ale czy Hilary gra lepiej niż Pacino czy De Niro? Nie. A właśnie o to chodzi w top, tak?

Stacy

ale wszczyscy naskakujecie na pinola !!!
kazdy ma inny gust i nie mozna nikogo obrazac!!
jezeli nie lubicie tej aktorki co dla kogos innego jest
najlepsze aktorka no to nie znaczy ze od razu trzeba na te osobe najezdzac
no ludzie przeciez jak bedziemy oceniac ludzi po tym jakimi
sa fanami no to daleko nie zjadziemy
wiec jezeli cos wam sie nie podoba no to wogole sie nie odzywajcie
mam nadzieje ze niektorym przemowilam do rozsadku

Klaudiiia

yy... dziwi mnie to że w ogóle taki temat został poruszony. ludzie. nie porównujcie mi duff-puff do Pacino. a gostek jest chory, twierdząc że należy sie jej pierwsze miejsce w top świat, powtarzam, ŚWIAT. ale co zyskał? ponad 40 odpowiedzi. a inni gdzieś tak po jednej.
heh, pozdrawiam.
zapraszam do mnie ofkors.

pinol1993

WIELKIE BRAWA DLA MAURICIO ESPOSITO W KOŃCU KTOŚ ZROZUMIAŁ!!!!!!!!

FAN_HILARY_DUFF

DOBRANOC WAM, FAKTYCZNIE NIE MAM ZAMIARU JUZ TU PISAC :-)
ALE TAK MNIE KUSI, ZEBY COS WAM ODPOWIEDZIEC....
WY LUBICIE duff, A JA KOGO INNEGO, NO ALE TO FORUM O duff, WIEC WIECEJMOJEGO POSTA TU NIE ZOBACZYCIE, A JA MAM NADZIEJE MAURICIO ESPOSITO, FAN H.... ZE WASZEGO POSTA NA FORUM ALA PACINO NIE ZOBACZE (NO SKORO GO NIE LUBICIE, TO PO CHOLERE MIELIBYSCIE TAM WCHODZIEC :-) OCZYWISCIE NIE ZABRANIAM WAM, ALE TAK Z WASZTYCH POSTOW WYNIKA.
RANY, PRZYPOMNIALA MI SIE KLOTNIA Z FORUM "SOS MI VIDA"

Stacy

Tego możesz być pewna, że mojego postu na forum Al'a Pacino nie zobaczysz... nie jestem jego fanem, więc po co miałbym to zrobić?

Nie jestem też antyfanem, który wchodzi na różne fora i prowokuje, wywołuje kłótnie, wyzywa...

Jeśli chcesz to możesz tu pisać; jest to forum publiczne i możesz się wypowiedzieć, nawet jeśli negatywnie o Hilary; masz do tego prawo, ale pod warunkiem, że będziesz się odnosiła z szacunkiem do Hilary Duff i osób, które mają inne zdanie niż Ty...

Pozdrawiam serdecznie!... :)

Mauricio_Esposito

Mauricio Esposito ma racje .. z szacunkiem!!

manny_2

Wy sobie tu jaja robicie? To jest żenada. Pacino to słaby aktor? To mnie zabiliście. A jeśli idzie o dwa rankingi to wiedzcie,że i tak ta wasza Sruff byłaby na ostatnim miejscu.

P.S. Pisze się "mężczyźni",ale to taki szczegół.

quentintarantinofan

Znalazł sie kozak. Miałeś chyba trudne dzieciństwo albo klocki ołowiane. Nic ci sie nie podoba tutaj to po cholere tutaj wchodzisz???????? Żegnam a przy okazji debili tutaj nie potrzebujemy więc wypadówa ale to taki szczegół:)

pinol1993

OMFG ^^^^^ ludzie... nie no szkoda mi was... 2/10 i tylko na tyle zasługuje no i 17 uzytkownikow hilary sruff - duff ... woow ;] ^^^^^^

Speedfan

Na więcej nie było cię stać???????????????????

FAN_HILARY_DUFF

ups...:( niebyło mnie weekend a tu taka dyskusja:(

pinol1993

Fani Duff jak widzę to same matołki(odjąłem parę literek z przodu-inteligent się szczai-fan Duff raczej nie). Po co tu wchodzę? Bo wkurzyło mnie,że ta pipa i beztalencie, była tak wysoko w rankingu. Dlatego tu wchodzę,a że wy inteligencją(fani Duff) nie grzeszycie,więc trzeba wam to wyperswadować(upsss. Sorry chyba za mądre,jak na was słowo).

quentintarantinofan

Wkurzyło cie ze była tak wysoko w top.

koles cos jest z tobą nietak.

quentintarantinofan

Może, ja fan Hilary Duff, jestem "matołkiem" i "inteligencją nie grzeszę", ale przynajmiej nie jestem tak dziecinny i zakompleksiony, że wkurza mnie to, że ktoś jest wyżej w bezsensownym ranking'u, oraz nie jestem mściwy i podły, że z powodu tego ranking'u obrażam i poniżam zarówno artystkę jak i jej fanów...