Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

jej sie nalezy 1 miejsce w top!!!!!!!!!!!!!!!!:)

quentintarantinofan

Jestem fanką Hilary, czyli automatycznie zakwalifikowano mnie do "matołów"? Fajnie ;) Tak w ogóle to dla mnie sprawa jest prosta- ludzie, którzy lubią za coś tam Hilary niech na nią głosują, a ci co jej nie lubią niech idą sobie na inną stronę. Czasami nie rozumiem takich osób, którzy wchodzą na profil np. jakiegoś aktora mimo, że go nie lubią i obrażają jego wygląd/ umiejętności. Mnie jeżeli nie przekonuje czyjać gra aktorska to po prostu odpuszczam i nie piszę bezsensownych postów! Ale rozumiem, że jest to forum i każdy ma prawo napisać swoje zdanie... Ale należy też się liczyć z opinią innych. Pzdr :)

seyre

Fani hilary zbierzcie sie i głosujcie na hil.
jest ona na 131 miejscu.:(:(:(

pinol1993

looooooooool pinol nie przeżywaj <lol2>

pinol1993

a właśnie a gdzie mozna glosowac na hilary ???
czekam na odpowoedz

aga92

Strasznie zniechęcacie do głosowania. Przynajmniej mnie. Nigdy w życiu
Hilary nie miała doe mnie niżej niż 10. Była moim ideałem. Teraz Daje jej 9 m.in dzięki Wam. Pozdrawian Fanów i antyfanów oraz tych, którym Hilary jest obojętna. :)
Od dziś obiecuje że nie będe wchodzić na strone filmweb/hilaryduff, albo przynajmniej czytac tych bezsensownych komentarzy.. :) Jeszcze raz Pozdrawiam wszytkich :)

Malazaa

Hilary przewyższa wszystkich! ALA PACINO, ROBERTA DE NIRO, ANTKA HOPKINSA, kim oni w ogole są.... pfffff, Hilary top 1!!!

Tak na serio to pozdro dla kretynek ktore uważają Ala Pacino za gorszego od tej pseudo gwiazdeczki. Jak mozna w ogole takie coś napisać. Dziecko, ZASTANÓW SIE!!!

Nie traktujcie tego jako ataku. Dziś mam zły humor, normalnie bym napisał to samo, tylko że w grzeczniejszym tonie.

PS. Nie czytałem wszystkich postów, więc jeśli to była prowokacja, cofam to co napisałem..

BRYLANT_2

ja powiem tak.....bardzo lubie Hilary. Można nawet powiedzieć że jest moją idolką. Bardzo cieszyłabym sie gdyby była na tym pierwszym miejscu ale wiem że są aktorzy bardziej szanowani od niej i godze sie z tym. Nie ma porównania Hilary Al Pacino ! Ten facet zagrał w ogromnej ilości cennionych filmów. Ma też dużo wiecej lat niż Hilary wiec jego dorobek filmowy chcąc nie chcąc jest tez duzo większy.Jego gra aktorska też jest fenomenalna. Nie chodzi tu tylko o tego jednego aktora.Tyczy sie to też innych szanowanych aktorów i aktorek. Rozumiem ze jak ktoś ma swojego idola to chcialby zeby byl na pierwszym miejscu ale trzeba wiedziec ze on nie patrzy obiektywnie. Nie dostrzega lepszej gry kogoś innego. Ale to nie o tym chciałam pisać:) Chodzi o to że nie rozumiem tych wszytskich którzy tutaj wchodzą i krytykują Hilary.Ja nie wchodze na forum o np Angelinie Jolie której bardzo nie lubie.Nie obrażam jej ani nie wytykam fanom złego gustu. Ludzie! Jedni lubią ckliwe komedie z nastolatkami , inni dramty a jeszcze inni filmy akcji! To chyba logiczne że ten kto lubi ckliwe komedie romantyczne to jego idolką bądz idolem bedzie ktoś kto gra w takich filmach! Nie można nikomu dyktować co ma lubieć! Każdy jest inny. Jeśli masz inne zdanie niż zakładający ten temat to poprostu napisz ze nie zgadzasz sie z jego opinią a nie wyjeżdzaj i obrażaj go od razu! A jeśli masz problem z zachamowaniem swojego nerwowego nastawienia do tego to poprostu kliknij biały krzyżyk na czerwonym tle w prawym górnym rogu ekranu:)No i to tyle by było xD

pinol1993

Ludzie wstyd, wstyd, wstyd! Wstyd, że mój rówieśnik chce wynieść Hilary na 1. miejsce. Załamka.

Kinomaniaczka_

widze ze jestes nowa na tym forum...................

pinol1993

Owszem nalezy się jej 1
w ocenie od 1 do 10!

Sachi

O tak, świetnie powiedziane. I widzę że ktoś się tu nie zna, jak jej można dać 1 miejsce w top? Przecież to chore. Jest wiele innych aktorów i aktorek, którzy mają oskary, itd a nie są na 1! A ty chcesz ją tam? zal.pl

pinol1993

Pozwólcie, że się wtrącę do tej niesamowicie "inteligentnej" konwersacji ;) A więc tak... Kilka słów do antyfanów: czy Wy naprawdę nie zdajecie sobie sprawy z tego, że te wszystkie 10-letnie fanki Duff mają Was głęboko w d*pie? Piszą co im się podoba i mają do tego prawo. A Wy mało się nie zesracie, żeby nie udowodnić im, że macie rację (a to, czy ją macie, to już zupełnie inna kwestia). No sorry, ale świadczy to też o Waszym poziomie inteligencji. Gdybyście byli mądrzy, to byście sobie dali spokój i nie zniżali się do ich poziomu. Wierzcie mi, wyrosną z tego :) Ja się przyznaję, bez bicia - do niedawna też byłam zagorzałą fanką Hilary Duff. Jednak mi już przeszło (na szczęście) i u mnie jej ocena spadła z 10/10 na 6/10. Ciągle ją lubię, ale rozumiałam, że ona po prostu nie zasługuje na tak wysoką ocenę w porównaniu do takich aktorów jak np. wymieniony przedtem Al Pacino. Dajcie fanom Hilary Duff trochę czasu, a zrozumieją swój błąd ;)

użytkownik usunięty
pinol1993

Pytam:

Za co??

Hę?

<za krótki>

Widze, że ostatni czasy na FW moda na kazania panuje. I ja walne krótkie...

Cóż, czytając te wasze wszystkie posty, doszedłem do konkluzji, iż tak naprawdę lubicie Hilary Duff. Tak, wiem, chyba ocipiałem, ale jak można wytłumaczyć wasze zachowanie? Zjeżdżacie to biędną Duffuwnę, aż piszczy, ale po co? Przez to, że przeklinacie i wyśmiewacie ją jak tylko się da, staję się częścią waszego życia. A wy się coraz bardziej do niej przyzwyczajacie. Bo co marnujecie na nią swój cenny czas, skoro jest beznadziejną aktorką...?

Kurde, chyba proboszczem zostane...:)