Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Hilary Duff jak wszyscy wiedza wystepuje tylko i wyłącznie w przesłodzonych filmach dla nastolatków. Nigdy o ile sie nie myle nie zagrała niczego ambitniejszego. Grono jej fanów sprowadza sie wiekowo do dzieci zwanych niekiedy młodzieżą z przedziału wiekowego 9-15 lat.
Jak dla mnie jest ona przesłodzoną panienką do tego niezbyt zgrabną- zero wciecia w tali, niski wzrost, przez co patrząc na nią na myśl przychodzi mi niezbyt dobrze ubity kotlet schabowy (nie wiem dlaczego).
Dlatego też określe ją jednym trafnym słowem- pasztet (idealnie ją to odzwierciedla w moich oczach)
Nie przecze tym samym że twarz ma ładną (aczkolwiek niewidzialam jej nigdy bez ok 1 kg make-upu dopieszczonego przez zastępy hollywodzkich stylistów zwanych inaczej cudotwórcami).

Już czuje jak nakoczą na mnie wszyscy fani Duff, azaliż lepiej żebym spojrzała na siebie i nie krytykowała owego ' bóstwa'
trudno, jakos zniose ten ból bycia w mniejszosci

Patta

Mylisz się, jak widać nie oglądałaś wszystkich filmów z hilary bo np. wojenny biznes czy what goes up nie są przesłodzone. Zapewne kojarzysz ją z histori kopciuszka czy dziedziczek ale uwierz hilary w nowszych filmach bardzo się zmieniła już nie jest taka jak dawniej to ma swoje dobre i złe strony.

hilaryveronicafan

gruba jest bardzo, na jednym filmie zauwazylem ze ma bardzo grube łapy, sam takich nie mam lol.

astok0

zdjęcie z tego roku
http://www.stylistka.pl/images/article/282/2699_w525.jpg

hm nie wygląda tak "bosko" jak na filmach wiadomo... ale gruba to ona raczej nie jest , poza tym czepiacie sie jej, na co dzień ona sie maluje sama, jak kazda normalna dziewczyna - w filmach wiadomo, ze muszą ją zrobić na "bóstwo" jak kazdego aktora.. autorka tematu sie jej czepia, ty lepiej spójrz na "męskie" gwiazdki holiwÓdu :D, brat pitt w benjaminie pobił chyba wszystkie rekordy jeżeli chodzi o ilość tapety + obróbki komputerowej , na niektórych aktorów bez tapety nawet nie chcielibyście spojrzeć.. a co mówić by wystąpił w jakimś filmie ;)

nie ma sie co czepiać Hillary, to nie jej wina ze tak w filmach wygląda,a na codzień nie jest taka brzydka (wybrałem akurat najbrzydsze foto jakie znalazłem - ale realne)

guli_radom

Zgadzam się z opinią ale to zdjęcie nie jest z 2009 roku. Hilary znów jest blondynką

Patta

ciekaw jestem czy ty jesteś takim ideałem jak opisujesz... Prawdopodobnie sama wyglądasz jak pasztet... Twoje ostatnie zdanie było najlepszym jakie tutaj napisałaś...
Pasztecie...

vbig

Mnie się War.Inc podobał. Fajny ciekawy film

pawel_murdock

A propo uwielbiam pasztet. Aż mnie apetyt wziął.

pawel_murdock

Ale z Cb głupia cipa patto czy jak ci tam xd.