Hilary Duff jak wszyscy wiedza wystepuje tylko i wyłącznie w przesłodzonych filmach dla nastolatków. Nigdy o ile sie nie myle nie zagrała niczego ambitniejszego. Grono jej fanów sprowadza sie wiekowo do dzieci zwanych niekiedy młodzieżą z przedziału wiekowego 9-15 lat.
Jak dla mnie jest ona przesłodzoną panienką do tego niezbyt zgrabną- zero wciecia w tali, niski wzrost, przez co patrząc na nią na myśl przychodzi mi niezbyt dobrze ubity kotlet schabowy (nie wiem dlaczego).
Dlatego też określe ją jednym trafnym słowem- pasztet (idealnie ją to odzwierciedla w moich oczach)
Nie przecze tym samym że twarz ma ładną (aczkolwiek niewidzialam jej nigdy bez ok 1 kg make-upu dopieszczonego przez zastępy hollywodzkich stylistów zwanych inaczej cudotwórcami).
Już czuje jak nakoczą na mnie wszyscy fani Duff, azaliż lepiej żebym spojrzała na siebie i nie krytykowała owego ' bóstwa'
trudno, jakos zniose ten ból bycia w mniejszosci
Mylisz się, jak widać nie oglądałaś wszystkich filmów z hilary bo np. wojenny biznes czy what goes up nie są przesłodzone. Zapewne kojarzysz ją z histori kopciuszka czy dziedziczek ale uwierz hilary w nowszych filmach bardzo się zmieniła już nie jest taka jak dawniej to ma swoje dobre i złe strony.
zdjęcie z tego roku
http://www.stylistka.pl/images/article/282/2699_w525.jpg
hm nie wygląda tak "bosko" jak na filmach wiadomo... ale gruba to ona raczej nie jest , poza tym czepiacie sie jej, na co dzień ona sie maluje sama, jak kazda normalna dziewczyna - w filmach wiadomo, ze muszą ją zrobić na "bóstwo" jak kazdego aktora.. autorka tematu sie jej czepia, ty lepiej spójrz na "męskie" gwiazdki holiwÓdu :D, brat pitt w benjaminie pobił chyba wszystkie rekordy jeżeli chodzi o ilość tapety + obróbki komputerowej , na niektórych aktorów bez tapety nawet nie chcielibyście spojrzeć.. a co mówić by wystąpił w jakimś filmie ;)
nie ma sie co czepiać Hillary, to nie jej wina ze tak w filmach wygląda,a na codzień nie jest taka brzydka (wybrałem akurat najbrzydsze foto jakie znalazłem - ale realne)
ciekaw jestem czy ty jesteś takim ideałem jak opisujesz... Prawdopodobnie sama wyglądasz jak pasztet... Twoje ostatnie zdanie było najlepszym jakie tutaj napisałaś...
Pasztecie...