Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Nie mam pojęcia za co ta dziewczyna otrzymała tak wysoką średnią. Przecież ona nie ma za grosz talentu. Przyznam ze kiedys byłam na takim etapie ze jarałam się nią i filmami z jej udziałem typu "Historia Kopciuszka" jednak teraz gdy obejrzałam ambitniejsze filmy i mam porównanie gry aktorskiej sądzę że naprawde trudno byłoby znaleźć drugą tak sztywną aktorkę. Piosenkarka według mnie tez z niej żadna. Gdyby kazdy robił to co chciał a nie to co umiał to nie wiem co byłoby z tym światem.

panicarapp3

Ale sukces na pewno odniosła. Wyrwała się spod szpon Disneya i robiła ambitniejsze rzeczy. Po prostu ludzie ją kochają bez konkretnego powodu. Można przecież kochać kogoś za to że jest :) (Mówiąc słowo kocham mam na myśli że lubią, takie określenie) ;)
pozdrawiam

użytkownik usunięty
lora10

"robiła ambitniejsze rzeczy" eee tzn?:D

Dla mnie jej srednia jest smieszna tymbardziej ze np taki Bale ma 7,84 a ona 7,75 co dla mnie jest kpina.

dobre pytanie , też mnie to zastanawia bo jak zdążyłaś zauwaażyć aktorką jest mierną niestety , nie oceniam jej jako piosenkarki bo nie interesuje się jej muzyka a po za tym portal ten wiąże się z filmem a nie muzyka , działalnościa charetatywna czy innymi wspaniałymi i ambitnymi rzeczami wykonywanymi przez Duff.

użytkownik usunięty
Rodder

bo badz co badz to jest portal filmowy oceniamy aktora nie czlowieka... a widze ze niektorzy zaslepieni kieruja sie sympatia... ale po to przeciez sa "ulubione" np jednym z moich ulubionych jest bruce Willis ktory wg mnie jest dosc kiepskim aktorem.. wiec albo nie oceniam go w ogole albo daje ocene na ktora zasluzyl w moim mniemaniu

I bardzo dobrze , poniewaz chyba o to chodzi na tym portalu , skupiamy sie na kinematografii i jej elementach , niektórzy jednak o tym zapominają zwłaszcza na forum Duff gdzie brak talentu aktorskiego chce się przysłonić wspomnianą inną działalnością.

Rodder

popieram zdanie, ze aktorka z niej jest mierna a w dodatku gra w filmach dla 5-latkow,,, poza tym, ze ma ladna buske to nic nie reprezentuje, zgadzam sie z jednym z przedmowcow,ze ocena zblizona do beila to czytsa kpina, nawet do piet mu nie dorasta,,,

Bradddock

* Bale - Christian Bale - oczywiscie o niego mi chodzilo...

to tylko Twoje zdanie, mi sie tam podoba

lora10

1)tak, to moje zdanie i wiekszosci osob, ktore ogladajac film nie chca marnowac czasu na ogladanie takich slodkich, kochaniutkich i milusich dziewczynek...

2)pod jakim wzgledem Ci sie podoba? aktorka z niej zadna, nigdy nie zagra w filmie chocby przecietnym, to jest typowa "lalka" dla "dzieci", ktore pojda do kina i nic z niego nie wyniosa poza zludzeniem, ze w zyciu wszystko jest kolorowe i piekne - co nie jest prawda... i nic w tym zlego - ktos chce zyc zludzeniami i cieszyc sie tak jak ona w kazdym filmie (z tego jakie to wszystko co nas otacza jest slodkie i h** wie z czego jeszcze) - prosze bardzo, tylko dajac jej wysokie oceny stawiacie ja na rowni z wieloma dobrymi aktorami, jak wyzej wymieniony Bale, ktory przygotowujac sie do roli w Mechaniku schudl wiele kilogramow doprowadzajac swoje cialo do wygladu nieprzypominajacego chocby postac Batmana odgrywanego rowniez przez niego zaledwie rok pozniej, czy Hilary Duff bylaby zdolna na jakiekolwiek poswiecenie by otrzymac role w filmie na "poziomie"? TAK - moglaby pofarbowac wlosy na inny kolor - choc i to nie wiem czy by nie bylo dla niej zbyt ciezkim i traumatycznym przezyciem...

Pozdro

Bradddock

ma dziewczyna okazje do zarabiania to czemu nie? oglądałam kiedys serial Lizzy jakas tam i ogolnie do jej gry aktorskiej nie mam nic do zarzucenia, wiadomo ze to nie wielka gwiazda filmowa ale ja nie mowie ze nawet tak jest, wyrazilam swoja opinie ze jest "spoko"

użytkownik usunięty
lora10

czemu nie? Dla mnie dlatego ze uwazam ze ludzie powinni robic to co potrafia najlepiej, a nie na zasadzie lubi to to niech to robi. Aktorka jest bardzo slaba pokroju naszej Cichopek, Glinki czy Zmudy-trzebiatowskiej.

Duff predzej jest wielka gwiazda filmowa niz dobra aktorka, a to jest wazniejsze wg mnie.

Duff nie jest ani gwiazda filmową ani dobrą aktorką. Gwiazdy filmowe nawet jeśli nie mają za wiele talentu aktorskiego , to sa obdarzone charyzmą , klasa , uroda ( no tego akurat jej nie brakuje ).

Duff ma zagrać Bonnie Parker :| Biedna Faye Dunaway i jej wybitnie zagrana rola.

użytkownik usunięty
Rodder

Ah niedawno czytalam wlasnie o tym... no niestety chyba kolejny film zmarnuje

Zaczynam dochodzić do wniosku, że jeżeli jakiś film ma wymieniony w czołówce aktorów nazwisko Duff to lepiej nie tracić na niego czasu. Taką taktyke obrałam również w przypadku Paris Hilton. Hilton=niewypał, jest tak samo z Duff. To jest tak jakby ona niszczyła kazdy film za ktory sie bierze, nie moge tylko pojac co robil np John Cusack w War Inc, czyli totalnym niewypale ktory od razu wyszedl na dvd (?)za grosze. Po niej sie bym tego spodziewała ale on? No dajcie spokój...

użytkownik usunięty
panicarapp3

Cusack niestety napisal do tego scenariusz... i zgadzam sie to byl kompletny niewypal... choc zamysl takiej jakby parodii byl dobry to jednak to nie to... Duff tylko i jedynie to podsycila...

panicarapp3

U nich wyszło w kinach, u nas nie..
Hilary jest aktorką , ale głównie dla młodszych, więc czego tu od niej wymagać ?
Poczekajcie aż wyjdzie Bonny&Clyde dopiero potem się wypowiadajcie :D .

cherryfashion

no nie sądzę abym miała sie wypowiadac na podstawie filmu ktory jeszcze nie wyszedl. opieram swoje zdanie na jej dotychczasowym dorobku flmowym, nie snuje domysłów czy za pięć lat jej gra aktorska się poprawi. Wiec na chwile obecna jest beznadziejna

panicarapp3

twoje zdanie :)
ale zachęcam do obejrzenia trailera "grety" . to tylko ponad 2 minutki.

cherryfashion

obejrzałam ale i tak mnie nie przekonała. Chociaż cekawości obejrzałabym film.

użytkownik usunięty
panicarapp3

Zgadzam się. Film może inny w porownaniu z jej poprzednimi byc moze bedzie miał jakis ładny klimat (choc sadzac po zwiastunie kilka podobnych filmow juz było) ale Duff nawet w zwiastunie nie zachwyca. Nie ma co narazie oceniac bo to raptem 3 minuty no ale niczym nowym sie nie popisala dla mnie lekko sztuczna jest...

chocby nie wiem co Duff starala sie zrobic to i tak nigdy dobra aktorka z niej nie bedzie...
i nie wazne w jakich filmach zagra, u boku jakich aktorow, w jakiej roli... jest slaba i zawsze bedzie...

Bradddock

"jest slaba i zawsze bedzie..." a polska reprezentacja piłki nożnej jest słaba i będzie słaba i nigdy nie wygra Euro. To może powiesz mi po co polscy kibice oglądają mecze z jej udziałem? Każdemu należy dać szansę, a nie z góry przekreślać.
A co do Grety, myślę, że to może być jej najlepsza rola.
Oglądałam "Zaklinacza dusz" (4x19) z jej udziałem i jej gra się poprawiła i to bardzo, także czekam z niecierpliwością na nowe filmy z jej udziałem.

Chew

"a polska reprezentacja piłki nożnej jest słaba i będzie słaba i nigdy nie wygra Euro. To może powiesz mi po co polscy kibice oglądają mecze z jej udziałem?" - i tu sie myslisz, Polska to nie Brazylia ale mamy potencjal i mozliwosci, zeby cos w pilce osiagnac, wygralismy z Portugalia i Czechami wiec wcale nie jestesmy tacy slabi i bez sensu jest porownywanie polskiej reprezentacji do jakiejs glupitkiej plastikowej dziewczynki...

"Każdemu należy dać szansę, a nie z góry przekreślać." - ja jej dalem, widzialem z nia kilka filmow ale po Raise Your Voice mam dosc, mam odruchy wymiotne gdy ja widze na ekranie...
tak wiec podtrzymuje zdanie, ze Duff jest slaba i zawsze bedzie i prosze nie wyjezdzaj mi tu z porownaniami do reprezantcji czy ogolnie sportu bo jest to glupie i bezsensowne tak jak cala gra aktorska tego amerykanskiego plastiku dla nastolatkow...

użytkownik usunięty
Chew

" polska reprezentacja piłki nożnej jest słaba i będzie słaba i nigdy nie wygra Euro. To może powiesz mi po co polscy kibice oglądają mecze z jej udziałem?"
Bo są głupi?:D Nie tak serio to wybacz nie widzisz jakies roznicy miedzy jednym człowiekiem a zespołem? np takiej ze hmm... zawodnikow mozna wymienic? Duff niestety nie wymieni sie na Meryl Streep ktora bedzie grala pod jej nazwiskiem, nie wstawi sobie tez talentu

" Każdemu należy dać szansę, a nie z góry przekreślać."
przekreslanie z gory to tak jakby ktos stwierdzil ze jest beznadziejna po jednym filmie... szans miala wiele mianowicie cos ok/ponad 20? wybacz ale naglego objawienia ta dziewczyna nie dostanie ona poprostu nie potrafi grac! jest dretwa! posiada sztuczna do potegi mimike, skrepowane ruchy...itd itd

"A co do Grety, myślę, że to może być jej najlepsza rola."
Po1 najlepsza nie znaczy ze dobra... Po 2 jakie masz ku temu przeslanki?

Ale wiecie to ze na przyklad nie doceniam jej jako aktorki ani w ogole artystki i ze uwazam ze jest beznajdziejna nie znaczy ze jej nie szanuje. Bo do niej jako do osoby mam duzy szacunek chociazby za to sama sie szanuje i nie sprzedaje swojego zycia kolorowej prasie. To tak dla wszystkich fanek Duff ktore uczestnicza w dyskusji bo niedlugo moga sie zaczac odzwyki typu patrz na siebie zanim kogos skrytykujesz. Hilary jest osoba publiczna i to normalne ze jest narazona na krytyke....

panicarapp3

ten portal jakbys nie zauwazyl nie jest o tym kto kogo szanuje itp, jest o filmach i aktorach, nalezy sie wypowiadac w szczegolnosci na te tematy...

"niedlugo moga sie zaczac odzwyki typu patrz na siebie zanim kogos skrytykujesz" - ja nie mam talentu aktorskiego podobnie jak ta dziewczyna ale w przeciwienstwie do niej ja sie nie osmieszam na ekranie:) po prostu zajmuje sie czyms innym i ona tez powinna...

Bradddock

Moim zdaniem aktorstwo to warsztat, a warsztat można ćwiczyć.

użytkownik usunięty
Chew

to tylko czesc... bez talentu nic nie zdzialasz

Chew

do tego trzeba miec talent, chocby nie wiem jak ona cwiczyla to i tak bedzie slabiutka...

Bradddock

"nalezy sie wypowiadac w szczegolnosci na te tematy... " Jakbys nie zauwazyl to na tym portalu ludzie przewaznie zajmuja sie obrazaniem sie nawzajem i kwestionowaniem w wulgarny sposob swoich opinii. Juz wyrazilam swoje zdanie ze wedlug mnie jest beznadziejna zaznaczam jedank ze mam do niej szacunek. Aczkolwiek zgadzam sie z toba ze powinna zajac sie czyms innym...

panicarapp3

masz racje, ze "na tym portalu ludzie przewaznie zajmuja sie obrazaniem sie nawzajem i kwestionowaniem w wulgarny sposob swoich opinii" - sam nieraz dalem sie poniesc emocjom...

pozdrawiam

Bradddock

...Hilary Duff. A może ktoś wie kim jest Damien Anthony Duff?

użytkownik usunięty
pawel_murdock

google nie gryzą... (a krotki)

użytkownik usunięty
pawel_murdock

google nie gryza....