Hugh GrantI

Hugh John Mungo Grant

8,1
49 950 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hugh Grant

Jak wino... Im starszy tym lepszy, tym przystojniejszy, tym bardziej pociągający ...
Ale to kwestia gustu...

wiktoriakt

W takim razie mamy podobny. ;D

wiktoriakt

zgadzam się w 100 %
jest wspaniały, przystojny i zajebiście gra <33

Pommella

100procentowy facet;) Mimo, że sprawia wrażenie takiej ciapy...właśnie to jest w nim tak pociągające :)

Karo_91

taka angielska ciapa ;) Wielbię go. Zrobię dla niego ołtarzyk w pokoju xD
Nie no. Zgadzam się z Wami!

wiktoriakt

Hah, widać, że w tej Polsce mamy zajebiście zrąbany gust. Czyli witajcie w klubie, bo ja też kocham boskiego, nawet 50-letniego Hugh Granta. Tego w młodszej wersji też. :) Och, i jego boski akcent!!!

jasna_cholera

No, właśnie to jest dziwne, bo to nie taki typ, w jakim mam zwyczaj się podkochiwać, ale w nim coś jest!

famous_diva

Dokładnie. I w tym chyba właśnie jego urok. Nawet starzejąc się, nie traci za bardzo na wizerunku takiego ciapowatego i młodego anglika.

Btw, ostatnio komentowałam wizytę w Dzień Dobry TVN wywiad z nową żonką Marcinkiewicza:
'jakbym ja pojechała do Anglii i chciała sobie znaleźć jakiegoś pięćdziesięcioletniego męża, to bym odnalazła i uwiodła Hugh Granta. nie dość, że jest piękny, pięknie mówi, to ma włosy i ma bardzo uniwersalne imię! Kaziu, obiad! - ?! Głupia ta dziewucha, ale przynajmniej zostawiła Hugh dla mnie" - oczywiście to nie był jeden ciąg, gdyż występowały przerywniki w postaci udawania uśmieszków 'celebrytki mimo woli' i kłótnia z moją babcią na temat tego, że powinnam się zająć nauką, a nie jakimś tam Hju! Skaranie boskie, z niektórymi dorosłymi, seryjnie -.-

jasna_cholera

Lubicie wizerunek Hugh, a więc chciałabym polecić Wam bardzo gorąco książkę, którą czytam : Stephan Clarke "Merde! Rok w Paryżu"
Niesamowita książka, bardzo polecam! ;)

famous_diva

+ szkoda, że nie widziałam DDTVN ;) Świetna wypowiedź.