Hugh GrantI

Hugh John Mungo Grant

8,1
49 950 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hugh Grant

Wg mnie Hugh ma w sobie to coś. Bardzo go lubie. Uwielbiam jego uśmiech. Bardzo mi sie podobał w filmie " Cztery wesela i pogrzeb " gdzie był poważny, ale paplał głupoty i rozśmieszał. Mimo, że nie jest tak wszechstronny jak Johnny Depp, to i tak mnie przyciąga.

_Em

zgadzam sie z tobą w 100%. Ma w sobie to COŚ. I przez te lata nic sie nie zmienia :) (tylko pozazdrościc)
Ja również go bardzo lubie , mam jakis sentyment do niego:) Wg mnie jest przesympatycznym facetem.

diablesse

Ja bardzo lubie ten jego angielski akcent :) Wczoraj w "Notting Hill" i "To właśnie miłość" normalnie mnie powalał <pozytywnie> ;)
Zresztą ostatnio jest jakis tydzień "Granta", co troche jakieś filmy z nim, wczoraj: "Notting Hill" i "Cztery wesela i pogrzeb"
w sobote: "To właśnie miłość"
Nie często zdarza się, żeby 3 filmy z tym samym aktorem były w jednym tygodniu ;)

niunia

A właśnie ja też to zauważyłam :) fajnie, ze jeszcze ktokolwiek sie ze mna zgadza ;] pozdro. :*

_Em

super facet, aktor!

_Em

Taaak, i w dodatku przystojny. :> Też mi się podoba jego gra aktorska. Fajny jest i ma to coś. ;) pozdr.