Hugh Laurie

James Hugh Calum Laurie

8,7
26 343 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hugh Laurie

Daję mu bezsprzecznie 10/10 za jedną, jedyną jego rolę, którą widziałem - House M.D... Zazwyczaj jestem przeciwny takim strategiom, ale jednak tak fenomenalnej gry jak w dr. Housie nie widziałem chyba nigdy. Dla mnie to fenomen.

rezo_us

popieram w 100%,Hugh jest świetnym aktorem i nie tylko:)

rezo_us

no tak barzdo profesionalnie. dać dyche na dychę kolesiowi bo się widziałeo jego jedną rolę.... dal mnie fenomenen jest to że nie którzy ludzie nie potrafią wstawić sobie awatara. satry na początku sie smiałem ale to jest juz smutne...
Chceż żeby ci pomóc? ustawię ci no promlemo amigo...

Lord_RABRAK

Czasem jedna rewelacyjna rola wystarczy zeby wstawic 10/10 kolego. A moze ktos wcale nie chce ustawic sobie avatarka :P

Lord_RABRAK

Lordzie Buraku straszna żenua......................

Lord_RABRAK

oj pierdolisz. A Marlona Brando to co???? Przecież jest znany przedewszystkim i właściwie tylko z Ojca Chrzestnego. Zagrał jedną wielką rolę i co? Mam mu dać 1?? Zastanów się zanim coś napiszesz. peace elo elo 3 2 0 Hłe hłe

rezo_us

z tą gra to się całkowicie zgodzę:) ale może warto by się było zapoznać z innymi 'wcieleniami' Lauriego? skoro ta rola tak przypadła Ci do gustu, to obejrzyj coś jeszcze z tym aktorem, bo naprawdę warto!

rezo_us

Pamietajcie tez o swietnej roli komediowej księcia-idioty w Czarnej Żmiji.

Kierownica

Laurie to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. On trzyma ten serial i gra go przekozak. Złote Globy nie na darmo dostał. 10 za Hausa to zasłużona ocena, jeśli ktoś tak czuje.

Nie kumam ludzi, którzy się bulwersują:/ Może zamiast Lauriego jako Dr.Hause wolą Maciusia z klanu.

Redgard

i dobrze. ja za też za hałsa dałam 10/10 bo uważam że dalmatyńczyki i takie różne się nie liczą.

rezo_us

Całkowicie zgadzam się z oceną. Hugh jest niesamowity.

kapec94

I masz racje! Ja tez dalam 10 za samego House'a, a dopiero pozniej obczailam sobie go w innych filmach ;) I moja ocena nie ulegla zmianie. Z reszta nawet na youtube sa ciekawe filmiki ktore tylko utwierdzaja w przekonaniu ze jest on genialny :D

rezo_us

zgadzam się. I twierdzę, tak samo. Fenomen.