Hugh Laurie

James Hugh Calum Laurie

8,7
26 343 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hugh Laurie

fakt jest aktorem jedenj roli ale za to storzyl taka kreacje ze z miliard ludzi sika teraz na widok slowa dom... dla mnie to tez nieco zenujace ze znajduje sie tak wyoko w rankingu ale co poradzic takie zycie docenmy to ze wyzbyl sie angielskiego akcentu, zacisnijmy zeby i to przemilczmy bo chba inaczej sie nie da, bo nie wpoisz tym ludziom ze serial jest wbrew pozorom lakoniczny( problem nie sa tak zlozone jak ukazane jest to w filmie i wiele z tych odkrywczych badan na jaki wpadaja w ostatnim momencie to badania kompleksowe) a scenariusz pisze sie w okol jednej po by zbudować wielkosc postaci i jej genialność... co wiecej serial po jakims czasie staje sie meczacy. Sukces lezy w tym ze ludzie czuja sie inteligentniejsi go ogladajac a tak naprawde jest wrecz odwrotnie bo serial robiony jest na hurt dla mass jak ktos choc troche otwozy szeroko zamkniete oczy, zamknie usta skturych kapie slina i przestanie wymawiac, al`a hare krishna, slowo House to, to dostrzeże. Zobaczy rowniez jak latwa jest krytyka bo tak narawde w naszym zepsutym swiecie nawet najwiekszy altruizm podszyty jest falszem ktory latwo skrytykowac i doptrzyc sie w czyims posteopwaniu nie czystch intencji... co przeciez monotonnie czyni przez x-dzisat odcinkow postac grana przez Hugh Laurie`a...
dzikuje to tyle miałem do powiedzenia sry za int i ort:)

Sledz136

A moim zdaniem to jest właśnie bardzo inteligentny serial. Problemy nie są tak złożone... no jak komuś w życiu dobrze to może i tak jest. Męczący może 6 sezon trochę ( jestem po 8 odcinkach na razie), 5 był też trochę słabszy od pierwszych 4 ale nawet w tych dwóch ostatnich sezonach to nadal jest bardzo dobry serial.