Tylko ludzie ograniczeni za jedną rolę w serialu dają 10/10 i później takie średniaki wchodza na top rankingu żałosne
Jak się urodziłeś to staremu powiedzieli że jest średniak. Hugh Laurie znakomity aktor a że nie widziałeś go w innych rolach to już inna sprawa. Ja widziałem kilka filmów z jego wykonaniem i naprawdę gość potrafi.
Irytują mnie prostackie odpowiedzi obrażające czyichś rodziców tylko dlatego, bo ktoś pisze prawdę :D
A tak btw, też lubię Jokera, fajna postać.
W tym przypadku akurat prawda to pojęcie względne. Jeden ma takie zdanie, drugi takie, trzeci jeszcze inne i tak dalej i nie można powiedzieć że tylko jeden z nich ma rację i że jego prawda jest prawdą ostateczną. Choć co do pisania obraźliwych wypowiedzi na temat czyichś rodziców się zgadzam chamskie i niepotrzebne
Laurie jest dobrym aktorem, ale dawanie mu 10/10 za rolę w jednym serialu to nieporozumienie. 10/10 daje się aktorom wybitnym, którzy wpłynęli w jakiś sposób na rozwój i postrzeganie kina. Widziałem Hugh w jakimś filmie o rozbitym samolocie i nie zrobił na mnie wrażenia, więc ogarnijcie się i nie dawajcie mu z sympatii 10/10 bo on na tyle nie zasługuje.
Dodam jeszcze, że dużo osób go uwielbia za teksty z DH, ale chyba nie wiecie, że on tych tekstów nie wymyśla...
Święta racja, 10/10 daje się naprawdę dobrym aktorom (nie twierdzę, że Laurie nie jest, ale do niektórych mu jeszcze sporo brakuje).
Sam jesteś średniak i człowiek ograniczony... Co z tego że najlepiej zagrał w jednej roli (w innych też się spisał)??? Nie oznacza to że jest gorszy... Jest doskonały i tyle co mu możesz naskoczyć śmieciu!
Dlatego nie oceniam, i zgadzam się z wami. W Housie zagrał rewelacyjnie, to fakt, ale to niedorzeczne oceniać go (a mogę się założyć, że jego 'fani' dający 10/10 znają go tylko z serialu) jako aktora po jednej roli. A to, że jest w rankingu przed bodajże Firthem, to już jest żenujące. ; /
Rozumiem gdybyś napisał że jest przed Brando ale przed Firthem ? A niby co takiego genialnego zrobił Firth ? Samotny mężczyzna i Jak zostać królem a tak to jest w większości znany z komedii romantycznych choć ostatnio zrywa z tym wizerunkiem. Dla mnie i tak nic nie zmieni tego że House'a uznaję za najlepszą postać stworzoną na potrzeby filmu, serialu, książki czy czegokolwiek innego a rolę Lauriego za jedną z najlepszych kreacji aktorskich w historii, ale każdy może mieć swoje zdanie
Dobra, przesadziłam z Firthem, choć za "JZK" ma u mnie ogromnego plusa. Laurie jest przed wieloma innymi wybitnymi aktorami, ale jak kogoś wymienię, to znów ktoś mnie zbeszta. ; >
________
Nie twierdzę, że wszyscy, którzy dali Hugh 10 to widzowie jednego serialu , ale jak widzę komentarz typu '[Hugh] Jest doskonały i tyle co mu możesz naskoczyć śmieciu! ' (patrz wypowiedz DasLetzeEinhorn ), to taka definicja sama się nasuwa niestety.
No rzeczywiście patrząc na liczne talenty Laurie'go można by uznać że jest doskonały. Dla mnie jest nie tylko aktorem ale i wielkim autorytetem jako człowiek, ale rozumiem że każdy może mieć swoje zdanie i szanuję je. A takimi osobami nie ma się co przejmować, niektórzy już tak mają, pokrzyczą, zwyzywają i sobie pójdą