Hugh Laurie

James Hugh Calum Laurie

8,7
26 337 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hugh Laurie

Tylko ludzie ograniczeni za jedną rolę w serialu dają 10/10 i później takie średniaki wchodza na top rankingu żałosne

shigh87

Jak się urodziłeś to staremu powiedzieli że jest średniak. Hugh Laurie znakomity aktor a że nie widziałeś go w innych rolach to już inna sprawa. Ja widziałem kilka filmów z jego wykonaniem i naprawdę gość potrafi.

witek7777

Nic nie widziałeś. Tyle w tym temacie.

gregor550

Jasnowidz ?

Joker_27

Irytują mnie prostackie odpowiedzi obrażające czyichś rodziców tylko dlatego, bo ktoś pisze prawdę :D
A tak btw, też lubię Jokera, fajna postać.

gregor550

W tym przypadku akurat prawda to pojęcie względne. Jeden ma takie zdanie, drugi takie, trzeci jeszcze inne i tak dalej i nie można powiedzieć że tylko jeden z nich ma rację i że jego prawda jest prawdą ostateczną. Choć co do pisania obraźliwych wypowiedzi na temat czyichś rodziców się zgadzam chamskie i niepotrzebne

shigh87

Laurie jest dobrym aktorem, ale dawanie mu 10/10 za rolę w jednym serialu to nieporozumienie. 10/10 daje się aktorom wybitnym, którzy wpłynęli w jakiś sposób na rozwój i postrzeganie kina. Widziałem Hugh w jakimś filmie o rozbitym samolocie i nie zrobił na mnie wrażenia, więc ogarnijcie się i nie dawajcie mu z sympatii 10/10 bo on na tyle nie zasługuje.

Dodam jeszcze, że dużo osób go uwielbia za teksty z DH, ale chyba nie wiecie, że on tych tekstów nie wymyśla...

Xsaav

Stuart malutki, 101 dalmatynczyków rzeczywiscie gra w wybitnych filmach.

Xsaav

Święta racja, 10/10 daje się naprawdę dobrym aktorom (nie twierdzę, że Laurie nie jest, ale do niektórych mu jeszcze sporo brakuje).

shigh87

Sam jesteś średniak i człowiek ograniczony... Co z tego że najlepiej zagrał w jednej roli (w innych też się spisał)??? Nie oznacza to że jest gorszy... Jest doskonały i tyle co mu możesz naskoczyć śmieciu!

Das Letze Einhorn

ale żeby aż "śmieciu!"?:)

kamilos56

dobrze mu powiedzial "smiec" jest tu odpowiednie ;D

witek7777

i pewnie z miłą chęcią dodał byś że tak mówił do niego stary;p

Das Letze Einhorn

Gówno nie odpowiednie. Pieprzone gimbusy. Uja się znacie.

shigh87

Dlatego nie oceniam, i zgadzam się z wami. W Housie zagrał rewelacyjnie, to fakt, ale to niedorzeczne oceniać go (a mogę się założyć, że jego 'fani' dający 10/10 znają go tylko z serialu) jako aktora po jednej roli. A to, że jest w rankingu przed bodajże Firthem, to już jest żenujące. ; /

sala_samobojcow

Rozumiem gdybyś napisał że jest przed Brando ale przed Firthem ? A niby co takiego genialnego zrobił Firth ? Samotny mężczyzna i Jak zostać królem a tak to jest w większości znany z komedii romantycznych choć ostatnio zrywa z tym wizerunkiem. Dla mnie i tak nic nie zmieni tego że House'a uznaję za najlepszą postać stworzoną na potrzeby filmu, serialu, książki czy czegokolwiek innego a rolę Lauriego za jedną z najlepszych kreacji aktorskich w historii, ale każdy może mieć swoje zdanie

Joker_27

Dobra, przesadziłam z Firthem, choć za "JZK" ma u mnie ogromnego plusa. Laurie jest przed wieloma innymi wybitnymi aktorami, ale jak kogoś wymienię, to znów ktoś mnie zbeszta. ; >
________
Nie twierdzę, że wszyscy, którzy dali Hugh 10 to widzowie jednego serialu , ale jak widzę komentarz typu '[Hugh] Jest doskonały i tyle co mu możesz naskoczyć śmieciu! ' (patrz wypowiedz DasLetzeEinhorn ), to taka definicja sama się nasuwa niestety.

sala_samobojcow

No rzeczywiście patrząc na liczne talenty Laurie'go można by uznać że jest doskonały. Dla mnie jest nie tylko aktorem ale i wielkim autorytetem jako człowiek, ale rozumiem że każdy może mieć swoje zdanie i szanuję je. A takimi osobami nie ma się co przejmować, niektórzy już tak mają, pokrzyczą, zwyzywają i sobie pójdą