Też bym mu dojebał z chęcią xD. Beztalencie, jedyna rola ,,udana'' to serialowy(!) dr. House... Ale w top aktorów jest... Trace wiarę w ludzkość...
Chyba się nie polubimy kolego. Tak wiem ty byś o wiele lepiej zagrał jaką kolwiek postac, tylko pytanie kto by chciał oglądac twój krzywy ryj na swojej plazmie tak na prawdę to przysłowiowa "kaczka" to max co może z ciebie byc.
Krzywy ryj to masz ty dzieciak, powiedz mi to na ulicy to się nogami nakryjesz...Napewno lepiej zagrałbym od Lariego, ale i tak w serialikach dla młodzierzy takich jak Hause bym nie zagrał...
Plazma wcale nie jest taka dobra...
Po co na ulicy jutro wpada do mnie twoja stara by się mi oddac frajerze więc może grzecznie za rączkę z nią przyjdziesz ty tępa szczało... poza tym pękam ze śmiechu co byś mi mógł zrobic na ulicy bachorze, lepiej pozostań przed swoim nędznym komputerkiem i pisz co ci ten pusty łeb podpowie wystawiając bezsensowne opinie o ludziach o których nie ma się bladego pojęcia, z pozdrowieniami od wujka Lauriego.
Sam zachełeś mnie pało wyzywać, a teraz masz pratensje...Jesteś nikim, w szkole każdy tobą gardził i pomiatał...Pododzi się z tym...
Ja bynajmniej chodzę do szkoły ciebie na nią nie stac wnioskuje to po "pododzi", a poza tym ja nie zacząłem tylko ty pisząc o Laurim takie rzeczy. Zresztą szkoda mi czasu na takie robactwo jak ty, niech rankingi mówią same za siebie
* MD House nr 1
* Hugh Laurie nr 13
A ja mam boskie rozwiązanie
Fruit fuck odpieprzy się od Laurie nie będzie co raz nowych wątków zakładów jaki ' to Hugh Laurie jest beznadziejnym aktorem' Tylko w głębi duszy może się na nim wyzywac i wtedy kłótni nie będzie ;d Bo na razie wszystko ty rozkręcasz ;d
Tak samo są warte jak zakładanie twoich wątków i co pobijesz ? ;>
MOże ja zacznę zakładać jakieś wątki O twoim Idolu Eminemie ? ;> I co fajnie ci będzie ! Na stówę będziesz go bronił! A się dziwisz, że ktoś broni Lauriego ;d
sorry przegięcie ;/
W pełni popieram gruske11 każdy może miec swojego ulubionego aktora i nie każdemu musi się podobac oczernianie go dlatego spasuj bo jak to się mówi o gustach się nie dyskutuje a jeżeli coś ci nie pasi to to przemilcz albo powiedz ale w bardziej cywilowany sposób a nie że komuś od razu wpier....sz bo nie podoba ci się jego gra.
Nie chodzi mi o to że nie podoba mi się jego gra...Nie nadaje się on do poważnych ról i dlatego jest bardzo ograniczonym aktorem...Nie mogę stwierdzić że w Hausie żle odegrał swoją role, bo tak nie było, a scenariusz był tak jakby napisany pod jego osobę...Na pewno nie jest lepszym aktorem niż np. Ed Harris, bo nie posiada takiej wszechstronności jak Ed...
NO to na pewno masz z tym rację ! nie każdy jest stworzony do grania wszystkiego <szczerze mówiąc wątpię, czy ktoś taki istnieje>! Zawsze możesz wyrażać swoje zdanie bardziej miły sposób ;)
A więc muszę cie oświecić...Istnieje, choć już nie żyje aktor, który zwał się Mifune Toshiro.Depp też raczej nieraz lepiej, nieraz gorzej poradziłby se z każdą rolą...Mogę się mylić...Jest bardzo dużo dobrych aktorów. Każdy ma role z którą jest kojarzony (Depp-Piraci, Laurie-Hause). Nawet nic nie warty Patinnson. Pozdrawiam