Hugh Laurie

James Hugh Calum Laurie

8,7
26 343 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hugh Laurie

Zamówiłem już lot na samolot...Lecę za ocean i wyzwe Lauriego na solo...

Fruit_fack

Życzę powodzenia... ;/
Pytanie skąd ty tak zarąbiste pomysły bierzesz ? ;>

guska11

Jutro o 7.30 musze być na lotnisku...
Życzcie mi powodzienia...

Fruit_fack

hm...,że ci się chciało.....xD.....
Tylko się nie zgub ;d

guska11

Też bym mu dojebał z chęcią xD. Beztalencie, jedyna rola ,,udana'' to serialowy(!) dr. House... Ale w top aktorów jest... Trace wiarę w ludzkość...

michalowski2c

Zgadzam się...
Co da Hausa to wkużają mnie tam te chamskie teksty Lauriego...

michalowski2c

Chyba się nie polubimy kolego. Tak wiem ty byś o wiele lepiej zagrał jaką kolwiek postac, tylko pytanie kto by chciał oglądac twój krzywy ryj na swojej plazmie tak na prawdę to przysłowiowa "kaczka" to max co może z ciebie byc.

sensej20001

Krzywy ryj to masz ty dzieciak, powiedz mi to na ulicy to się nogami nakryjesz...Napewno lepiej zagrałbym od Lariego, ale i tak w serialikach dla młodzierzy takich jak Hause bym nie zagrał...
Plazma wcale nie jest taka dobra...

Fruit_fack

Po co na ulicy jutro wpada do mnie twoja stara by się mi oddac frajerze więc może grzecznie za rączkę z nią przyjdziesz ty tępa szczało... poza tym pękam ze śmiechu co byś mi mógł zrobic na ulicy bachorze, lepiej pozostań przed swoim nędznym komputerkiem i pisz co ci ten pusty łeb podpowie wystawiając bezsensowne opinie o ludziach o których nie ma się bladego pojęcia, z pozdrowieniami od wujka Lauriego.

sensej20001

Sam zachełeś mnie pało wyzywać, a teraz masz pratensje...Jesteś nikim, w szkole każdy tobą gardził i pomiatał...Pododzi się z tym...

Fruit_fack

*zaczełeś...

Fruit_fack

Ja bynajmniej chodzę do szkoły ciebie na nią nie stac wnioskuje to po "pododzi", a poza tym ja nie zacząłem tylko ty pisząc o Laurim takie rzeczy. Zresztą szkoda mi czasu na takie robactwo jak ty, niech rankingi mówią same za siebie
* MD House nr 1
* Hugh Laurie nr 13

sensej20001

A ja mam boskie rozwiązanie
Fruit fuck odpieprzy się od Laurie nie będzie co raz nowych wątków zakładów jaki ' to Hugh Laurie jest beznadziejnym aktorem' Tylko w głębi duszy może się na nim wyzywac i wtedy kłótni nie będzie ;d Bo na razie wszystko ty rozkręcasz ;d

guska11

Właśnie pokazałeś że jesteś trollem...:]
Te rankingi są nic nie warte?

Fruit_fack

Tak samo są warte jak zakładanie twoich wątków i co pobijesz ? ;>
MOże ja zacznę zakładać jakieś wątki O twoim Idolu Eminemie ? ;> I co fajnie ci będzie ! Na stówę będziesz go bronił! A się dziwisz, że ktoś broni Lauriego ;d
sorry przegięcie ;/

guska11

W pełni popieram gruske11 każdy może miec swojego ulubionego aktora i nie każdemu musi się podobac oczernianie go dlatego spasuj bo jak to się mówi o gustach się nie dyskutuje a jeżeli coś ci nie pasi to to przemilcz albo powiedz ale w bardziej cywilowany sposób a nie że komuś od razu wpier....sz bo nie podoba ci się jego gra.

sensej20001

Nie chodzi mi o to że nie podoba mi się jego gra...Nie nadaje się on do poważnych ról i dlatego jest bardzo ograniczonym aktorem...Nie mogę stwierdzić że w Hausie żle odegrał swoją role, bo tak nie było, a scenariusz był tak jakby napisany pod jego osobę...Na pewno nie jest lepszym aktorem niż np. Ed Harris, bo nie posiada takiej wszechstronności jak Ed...

Fruit_fack

NO to na pewno masz z tym rację ! nie każdy jest stworzony do grania wszystkiego <szczerze mówiąc wątpię, czy ktoś taki istnieje>! Zawsze możesz wyrażać swoje zdanie bardziej miły sposób ;)

guska11

A więc muszę cie oświecić...Istnieje, choć już nie żyje aktor, który zwał się Mifune Toshiro.Depp też raczej nieraz lepiej, nieraz gorzej poradziłby se z każdą rolą...Mogę się mylić...Jest bardzo dużo dobrych aktorów. Każdy ma role z którą jest kojarzony (Depp-Piraci, Laurie-Hause). Nawet nic nie warty Patinnson. Pozdrawiam

Fruit_fack

pf.. Patinnson ; o Ok spoko Książka mega film poniżej oczekiwań ! MOim zdaniem nie ma po co się kłócić każdy ma swój gust,ulubieńca...