Hugh Laurie

James Hugh Calum Laurie

8,7
26 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hugh Laurie

bo jak tak nieznany aktor ma być wyzej niz tacy tuzowie jak Hanks Deep czy Freeman. Za co za jeden przeciętny serial, ten człowiek nie ma żadnej spektakularnej roli. To już 12 miejsce Alyssy Milano jest bardziej uzasadnione dzięki jej ładnemu ciału. Laurie musi coś osiągnąc żeby być tak wysoko, bo serial to zawsze będzie za mało.

kola_unikalna

Po pierwsze powinieneś obejrzeć 86 odcinków House'a w których zagrał zeby go oceniac bo przecież jak mozna ocenić kogoś kogo sie nie widziało w akcji;p Po drugie zagrał w dobrym filmie "Maybe Baby" który również warto zobaczyć. Po trzecie jego skecze i piosenki z "Bit of Fry and Laurie" wymiatają i jeżeli ktoś zna angielski to proponuje żeby włączył youtuba i obejrzał xD

luck1986

Przecież wielokrotnie serial zdarza się być lepszy od filmu. Nie mówimy o "Modzie na sukces", ale o "Dr House'ie". Jego rola jest fantastyczna, wspaniale zagrana, facet jest błyskotliwy i aktorstwo jest również jednym z jego wielu talentów.
Nie wiem, po co wymieniać tu Hanksa, Freemana i Deppa. Nikt nie kwestionuje ich talentów. Każdy wie, iż mają na koncie wiele świetnych występów na dużym ekranie. To, iż ktoś gra w serialu, jeszcze nie czyni go gorszym, błagam, cóż za idiotyczne podejście do sprawy. Bez obrazy dla nikogo.

Alyssa Milano? To na tę listę powinno trafiać się dzięki ciału? Ciekawe, zaiste.

panna_niesmiala

Może założycielowi nie chodziło o to że jest gorszy przez granie w serialu ale o to że fani serialu znając Laurie'go tylko z tej roli od razu wstawiają mu 10 i to jest przesada. Bo powiedzcie mi jak on może być przed takimi osobami jak: Russell Crowe, Tim Burton, Robin Williams, Woody Alen, Clint Eastwood, Martin Scorsese, Meryl Streep itd. Może i gra dobrze w serialu ale powiedzcie mi jak może być przed tak zasłużonymi osobami w historii kina dzięki jednej roli w serialu?

paciek

Zresztą po co ja się w ogóle do tej rozmowy mieszam i tak do niczego nie dojdziemy. Ja bede myślał tak jak myśle i wy też więc praktycznie bez sensu sie tutaj wypowiedzialem.

luck1986

"YOU'RE AN IDIOT" ;]

Po obejrzeniu ponad 70 godzin (91 odcinków Housa,3 filmów,4 odcinków Czarnej Żmij,oraz kilkadziesiąt minut znalezionych w sieci) aktorstwa Huhga Lauriego , mogę z cała pewnością powiedzieć ze jest aktorem wybitnym, w pełni zasługującym na miejsce pośród gwiazd dużego ekranu.
Nie ważne w czym , ważne jak !

Pozdrawiam

system32

"To już 12 miejsce Alyssy Milano jest bardziej uzasadnione dzięki jej ładnemu ciału."
To dlaczego nie dasz 10pkt Pameli Anderson??? Ups cofam to jeszcze nie sprawdziłam, czy już tego nie zrobiłeś...

A Laurie jako House jest g e n i a l n y!!!

I_am_a_Bad_Girl

Uważam, że ten temat powinien być zablokowany. Laurie jest na takim miejscu, na jakie sobie zasłużył głosami użytkowników. Ogólnie nie jestem za ocenianiem aktorów, z którymi filmów się nie oglądało, ale trudno. Przecież to tylko ranking, a jego miejsce wywołuje dużo więcej emocji niż moim zdaniem powinno.