Hugh Laurie

James Hugh Calum Laurie

8,7
26 343 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hugh Laurie

gosh on jest taaaki sexowny, że za każdym razem jak oglądam Dr House`a to mam ochotę się z nim przespać ; P wiem, że to może brzmi trochę dziwkarsko, ale on mnie baardzo pociąga. jako dr house i jako hugh laurie ; ) i te jego niebieskie ooczyy : ] rozpływam się... no ok to tyle chciałam napisać ; )

Ambiance

Spoko. Też ostatnio doszłam do wniosku, że jak na faceta, który dobił już do 50-tki, jest całkiem niezły.

xena_4

Niezły???? No proszę Cię, On jest boski. Sama nie wiem nawet dlaczego aż
tak bardzo mi się podoba, może to to że jest wysoki ma niesamowite
niebieskie oczy, gardzi ludźmi i jest cyniczny. To wszystko jakoś tak
pasuje że dr House staje się obiektem pożądania i z tego co widzę nie tylko
moim:P

Ollaaa

I w angielskich produkcjach ma taki ładny akcent, ach.

bunders

No nieźle. Ciekawe tylko co na to faceci, gdy wreszcie zajrzą do tego tematu (to kwestia czasu). Pewnie uznają nas za nienormalne i z chęcią zamkną nas w psychiatryku...hihi

xena_4

prawdopodobnie ;P no ale on ma w sobie coś cholernie przyciągającego do siebie ;)

Ambiance

mniamciu. też go lubię, chociaż gejem nie jestem

Ambiance

no niedość że wspaniały aktor to jeszcze seksowny. a pozatym on nie wygląda na swoje 50 czy więcej lat ;)

mysuperherojoker

On jest jak wino im starszy tym lepszy:D

Ollaaa

o właśnie ; D ale jest też wielu aktorów, którzy są jak wino ^

Ambiance

o matko a myślałam ze tylko mnie on tak kreci :P

agus143

Najwidoczniej nie tylko Ciebie ;D Facet jest niesamowity a oczy ma naprawdę śliczne ^^ :D

sieroo

Dokładnie. A jeszcze jak sobie obejrzycie na poniższym filmiku ujęcia z różnych lat jego kariery, również uznacie, że teraz wygląda zdecydowanie najleppiej http://www.youtube.com/watch?v=MmbipYvTPMQ
I przy okazji poznacie jego liczne talenty...

Ambiance

A mnie się wydaję, że jego charakter ma na was większy wpływ, aniżeli jego wygląd ;] Jakbyście go zobaczyły na ulicy to byście na niego nawet nie zwrócili uwagi zapewne. Ale jako że jest inteligenty etc, jego osobowość was kręci / imponuje, to automatycznie staje się bardziej atrakcyjny. W końcu osoba jest zawsze bardziej atrakcyjna, gdy masz coś W SOBIE, a nie tylko ładne cyce np. :)
Przynajmniej tak mi się wydaje :)

pzdr

Kwic

`Jakbyście go zobaczyły na ulicy to byście na niego nawet nie zwrócili uwagi zapewne` z tym się nie zgodze ;P w moim przypadku to bym baardzo cholernie `zwróciła uwagę` na niego /ze względu na wygląd/ ^
a i jeszcze to o `ładnych cycach` mnie zaciekawiło ; ] większość chłopaków, których znam najpierw zwraca uwagę na `cyce` a później na charakter ;P w Twoim przypadku jest inaczej ^

Ambiance

Pff, obejrzyjcie sobie jakiś filmik z serii "Czarna Żmija", gdzie młody jeszcze Laurie grał zazwyczaj role mało ogarniętych facetów:P