gosh on jest taaaki sexowny, że za każdym razem jak oglądam Dr House`a to mam ochotę się z nim przespać ; P wiem, że to może brzmi trochę dziwkarsko, ale on mnie baardzo pociąga. jako dr house i jako hugh laurie ; ) i te jego niebieskie ooczyy : ] rozpływam się... no ok to tyle chciałam napisać ; )
Spoko. Też ostatnio doszłam do wniosku, że jak na faceta, który dobił już do 50-tki, jest całkiem niezły.
Niezły???? No proszę Cię, On jest boski. Sama nie wiem nawet dlaczego aż
tak bardzo mi się podoba, może to to że jest wysoki ma niesamowite
niebieskie oczy, gardzi ludźmi i jest cyniczny. To wszystko jakoś tak
pasuje że dr House staje się obiektem pożądania i z tego co widzę nie tylko
moim:P
No nieźle. Ciekawe tylko co na to faceci, gdy wreszcie zajrzą do tego tematu (to kwestia czasu). Pewnie uznają nas za nienormalne i z chęcią zamkną nas w psychiatryku...hihi
no niedość że wspaniały aktor to jeszcze seksowny. a pozatym on nie wygląda na swoje 50 czy więcej lat ;)
Dokładnie. A jeszcze jak sobie obejrzycie na poniższym filmiku ujęcia z różnych lat jego kariery, również uznacie, że teraz wygląda zdecydowanie najleppiej http://www.youtube.com/watch?v=MmbipYvTPMQ
I przy okazji poznacie jego liczne talenty...
A mnie się wydaję, że jego charakter ma na was większy wpływ, aniżeli jego wygląd ;] Jakbyście go zobaczyły na ulicy to byście na niego nawet nie zwrócili uwagi zapewne. Ale jako że jest inteligenty etc, jego osobowość was kręci / imponuje, to automatycznie staje się bardziej atrakcyjny. W końcu osoba jest zawsze bardziej atrakcyjna, gdy masz coś W SOBIE, a nie tylko ładne cyce np. :)
Przynajmniej tak mi się wydaje :)
pzdr
`Jakbyście go zobaczyły na ulicy to byście na niego nawet nie zwrócili uwagi zapewne` z tym się nie zgodze ;P w moim przypadku to bym baardzo cholernie `zwróciła uwagę` na niego /ze względu na wygląd/ ^
a i jeszcze to o `ładnych cycach` mnie zaciekawiło ; ] większość chłopaków, których znam najpierw zwraca uwagę na `cyce` a później na charakter ;P w Twoim przypadku jest inaczej ^