Hunter Tylo

Deborah Jo Hunter

6,3
206 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hunter Tylo

Gdybym zoperowała sie tyle razy co ona i nawaliła tyle tapety na ryj co ona,to też bym była PIĘKNA:D

SylwiA8_

kiedys była naprawde piekna... teraz jak na nia patrze to aż mi żal :/

SylwiA8_

eee mow co chcesz ale ona jest piekna!!! teraz ..no babka sie starzeje..ale popatrzec na wczesniejsze zdjecia!

SylwiA8_

Piękno jest w oczach i we wnętrzu. Uśmiechu na co dzień życzę:)

użytkownik usunięty
joanna252

No tak, jakieś kilkanaście lat temu zdecydowanie najładniejsza aktorka grająca w "Modzie na sukces". Teraz tego samego nie mogę o niej niestety powiedzieć i to wcale nie chodzi o to, że się starzeje, bo można się starzec z klasą, a ona tego nie robi. Jej obsesja na punkcie zachowania młodości ją totalnie wyniszczyła.
Akurat miałam okazję zobaczyć odcinek w którym Ridge odkopuje grób Taylor a następnie ona pokazuje mu się. Jejku, wtedy gdy ją zobaczyłam to mało co się nie przestraszyłam! Najgorsze są jej usta, naprawdę coś strasznego.

A tak dla przykładu podam wam aktorkę tego samego pokroju co ona, która darowała sobie stertę operacji plastycznych i wyszło jej to zdecydowanie na dobre... bardzo dobrze wam znana Katherine Kelly Lang.

No jak wtedy wróciła zza grobu, to faktycznie wyglądała tragicznie. Później chyba sobie poprawiła te usta i ogólnie twarz, bo wygląda już trochę lepiej. ;D

SylwiA8_

Taaa... problem polega na tym, ze ONA NIE JEST PIEKNA... Usta ma takie jakby je napompowano... bleee...! kiedyś byla piękna, ale- dawno temu i nie prawda...

SylwiA8_

Jako Messua Shandar była obłędnie piękna. Wręcz ideał piękna i nie wiem czy była wtedy piękniejsza kobieta. Teraz to katastrofa i niestety jeden nieudany eksperyment chirurgii estetycznej. Nie bardzo rozumiem, jak mogła się tak oszpecić. Być może wiąże się to, z tym że jest najzwyczajniej w świecie głupia, ot po prostu głupiutka, pusta kobietka. Jak widać sprawdza się powiedzenie, że mądrość nie idzie w parze z urodą.

SylwiA8_

taa szczególnie pięknie wygląda z tymi warami, co ona ryja wsadziła do ula

tomucho77

Nie od dziś wiadomo, że ludzkie ciało po śmierci puchnie, to nie operacje, tylko następuje powolny proces rozkładu komórek, stąd te dziwnie wyglądające usta i policzki. Powinna, więcej czasu spędzać w lodówce, skoro pracy serca nie da się już przywrócić. Może i się jej umarło, ale dalej obowiązuje ją kontrakt odnośnie serialu. Najlepiej sprawdziłby się w jej przypadku płynny azot, może i wszystkie sceny odbywałyby się w wannie, ale spowolniłaby gnicie organizmu. Jest kolejną ofiarą, "Ze śmiercią jej do twarzy".