Skąnd taka wysoka ocena?Ludzie nie oceniajcie go tutaj tak wysoko dlatego, że jest ładny itp.
nie "skąnd", tylko skąd...
poza tym: nie za to, że jest ładny...
tylko za to, że filmy z jego udziałem poruszyły mnie.
[szczególnie Moon Child <3]
poza tym jest genialnym piosenkarzem.
to, że może tobie się na tyle nie podobał,
nie znaczy, że innym się nie podoba...
taka wysoka ocena, bo on na to zasługuje. świtnie śpiewa, w przeciwienstwie do wielu muzyków-wokalistów nie fałszuje na koncertach (nawet po pijaku, bo jestem raczej pewna ze na jednym był po kielichu) i w jego glosie jest cos takiego ze odrazu go czlowiek pokocha. Do tego jest bardzo charyzmatyczny. Ja na poczatku mojej działalności (mani?) z L'Arc nie wiedziałam nawet jak oni wygldają, a i tak "KOchałam wokaliste ze ten jego zachrypniety głos". Jako Kei albo Adam wypadł fenomenalnie, szkoda ze tylko w 2 filmach zagrał, ale kto wie moze bedzie coś dalej. Nagrywa płyty L'Arc i swoje solowe razem i jeszcze ma czas dla rodziny. A to że jest przystojny i mimo ze najstaszy z zespołu wyglda na najmodszego to tylko dodatek. Mnie powalił filmik jak poznał Megumi, kogoś tak nieśmiałego to ja chyba jeszcze nie widziałam XD I z innych filmików to możana wywnioskowac, ze ciekawy z niego twarzysz (kumpel czy współpracowniek, w tym rozumieniu)
Hyde jest dla mnie najlepszym japońskim wokalistą i jednym z najlepszych jakich w ogóle słyszałam. Mimo to nie uważam, że zasługuje na 9 na filmwebie bo filmweb to nie jest portal muzyczny a filmowy a Hyde, z całym szacunkiem jakim go darzę (a darzę na prawdę ogromnym), nie jest aktorem na poziomie Deppa czy Oldmana.
Hyde nie jest ładny (tutaj popełniłeś/aś kategoryczny i niewybaczalny błąd) Hyde jest przepiękny.Ma w sobie tyle charyzmy co wszyscy aktorzy młodego pokolenia razem wzięci, posiada anielski głos( choć nawet anioły jak podejrzewam głosu takiego nie mają bo go nie wyśniły), jego osobowość wskazuje na to, ze nie jest tylko człowiekiem, jest nadczłowiekiem, jest również czarnoksiężnikiem, który sieje postrach wśród populacji ludzkiej, gdyż z łatwością geniusza można stać sie jego marionetką, jego uczuć, oddechu, dłoni, wyimaginowanego dotyku oraz serca. Jest jednak czymś więcej niż geniuszem, posiada w sobie najcenniejsze fragmenty duszy Michała Anioła, DaVinci'ego oraz wszystkich największych jakich świat oglądał. Sama nie wiem czy istanieje jeszcvze ktoś za kogo tak pewnie potrafiłabym oddać włąsne życie a wiesz dlaczego? Nie dlatego ze jak to go określiłaś pustym słowem "ładny" lecz ja go krótko opisze- jest moją drugą połową, brakującym fragmentem duszy, egzzystencja bez niego byłaby niczym, nicością której nie byłabym w stanie wypełnić, wszelkie wspomnienia utraciłyby smak a czara goryczy przelałaby się przez me rany, księzyc płakałby nad jego utratą.Oto czym jest.Jest wszystkim tym czym ja nigdy nie będe.
Cristina Scabbia na Rany Boskie, dziewczyno! Opanuj się i zacznij normalnie funkcjonować. Bo któregoś dnia obudzisz się i stwierdzisz, że zmarnowałaś życie poświęcając czas i (co najbardziej przerażające) umysł facetowi, który nawet nie wie o twoim istnieniu. I chyba nie wiele by go to obeszło, że gdzieś tam w Polsce jest taka jedna totalnie zakręcona. Otwórz się na rzeczywistość, bo marzenia są czasem niebezpieczne, zabierają częś życia, którego nic ci nie zwróci. Podziwiaj go, szanuj, słuchaj, ale nie żyj nim. Bo w końcu staniesz się samotna.
rozumiem, zę Ci się podoba :D taka miłośc na odległośc, ale on nie wie o Twoim istnieniu więc po co aż tak zaprzątac głowę
Nieżle zaszalałaś;)
Ale masz dużo racji, Hyde jest jednym z moich ulubionych wokalistów, o niesamowitej urodzie, i wybitnym talencie. Normalnie kocham go;)