Zawsze byłam przekonana, że jest hetero a tu czytam na my space, że jest bi. No nie powiem.... Zdziwienie.
ten myspace nie wygląda na prawdziwy szczerze powiedziawszy :P
Dochód: Ponad 620 000 PLN
Hę? Bez obrazy ale on... nieeee ;-) To niemożliwe aby tyle zarabiał.
ale dlaczego legły w gruzach? przecież z tego wynika, że w kobietach też gustuje... ale w sumie podejrzewam, że i tak trochę nierealne te marzenia więc może nawet dobrze...? ;)
Może to przez rolę takie plotki, z tego co kojarzę w 'Żyć szybko umierać młodo' grał' homoseksualistę. A nawet jeśli jest, yy.. grunt to tolerancja ;P
przeciez on mial dziewczyne wezcie sie ogarnijcie on w filmie takiego gra ale naprawde mial dziewczyny i wogole..
jak juz to "w ogole",a samo w sobie "i w ogole..." swiadczy o Twoim poziomie wypowiedzi. O interpunkcji nie wspomne.
I co z tego, że miał dziewczynę? Bi, nie oznacza, że jest się homoseksualistą, ale po prostu odczuwa popęd do obu płci :P
taki szok przeżywają tylko fanki Damona nie Iana ... nie pamiętam już gdzie ale jakieś kilka lat temu am trzy cztery widziałam wywiad z Somerhalderem gdzie otwarcie się przyznał do tego iż jest BI seksualny , mnie to osobiście nie szokuje jest jaki jest a ja i tak go uwielbiam fajny facet, poza tym Nie ważne z kim się śpi ważne aby się wyspać ;D