Zobaczyłam tę grę na innym forum i mi się spodobała...A więc zasady gry: Poprzez aktorów i filmy trzeba dojść do Iana Somerhaldera ;)
A więc przykład : Dennis Quaid- 8 części prawdy- Matthew Fox- Zagubieni- Ian Somerhalder...;)
I kolejna osoba podaje imię i nazwisko wybranego przez siebie aktora a następna od niego zaczyna...;) A więc ja zacznę - daję aktora :
Alan Rickman ;)
Alan Rickman - Dogma - Ben Affleck - Jay i Cichy Bob kontratakują - James Van Der Beek - Żyć szybko, umierać młodo - Ian Somerhalder.
No to zaszalejmy se...Stephenie Meyer :)
Miał być aktor lub aktorka , a nie pisarka...no ale spróbujmy... biorąc , ze niby zagrała w Zmierzchu...;)
A więc....Stephanie Meyer- Zmierzch- Robert Pattinson- Harry Potter i Czara Ognia (i tu pozwolę sobie ściągnąć...;D )- Alan Rickman - Dogma - Ben Affleck - Jay i Cichy Bob kontratakują - James Van Der Beek - Żyć szybko, umierać młodo - Ian Somerhalder. ;)
Leonardo DiCaprio...;)
Adam Sandler- Nie zadzieraj z fryzjerem- John Turturro- Transformers:Zemsta Upadłych- Megan Fox- Wyznania małoletniej gwiazdy- Lindsay Lohan- Twarda Sztuka- Jane Fonda- Sposób na teściową-
Jennifer Lopez- Pokojówka na Manhattanie- Ralph Fiennes-
Harry Potter i Zakon Feniksa- Alan Rickman - Dogma - Ben Affleck - Jay i Cichy Bob kontratakują - James Van Der Beek - Żyć szybko, umierać młodo - Ian Somerhalder.
Lesław Żurek...;)
nawet ciężko było, ale udało sie ;D
Lesław Żurek - Polak potrzebny od zaraz - Branko Tomovic - Wilkołak - Anthony Hopkins - Słaby punkt - Ryan Gosling - Pamiętnik - Rachel McAdams - Sherlock Holmes - Robert Downey Jr. - Kiss kiss bang bang - Michelle Monaghan - Amerykańskie nastolatki - Ian Somerhalder ;)
Alyssa Milano
Alyssa Milano - Patologia - Milo Ventimiglia - Heroes - Kristen Bell - Veronica Mars - Puls - Ian Somerhalder
Jensen Ackles :)
Jensen Ackles- Tajemnice Smallville- Tom Welling- Mgła- Maggie Grace- Zagubieni- IAN...;)
Joshua Leonard
...;)...
Joshua Leonard - 20 Years After - Azura Skye - Tajemnice Smallville- Tom Welling- Mgła- Maggie Grace- Zagubieni- Ian Somerhalder ;)
Johnny Depp ;)
Johnny Depp - Piraci z Karaibów - Orlando Bloom - New York, I Love You - Hayden Christensen - Jumper - Kristen Stewart - Zmierzch - Anna Kendrick - Elsewhere - Paul Wesley - Pamiętniki Wampirów - Ian Somerhalder
Jessica Alba
Jessica Alba- Beverly Hills,90210- Shannen Doherty- Czrodziejki-Alyssa Milano - Patologia - Milo Ventimiglia - Heroes - Kristen Bell - Veronica Mars - Puls - Ian Somerhalder...;)
Demi Lovato
...;)...
Demi Lovato - Program ochrony Księżniczek - Jamie Chung - Dragonball: Ewolucja - James Marsters - Buffy: postrach wampirów - Michelle Trachtenberg - Plotkara - Kristen Bell - Puls - Ian Somerhalder :]
Joshua Jackson :)
nie było łatwo :)
Joshua Jackson -Plotka-Kate Hudson-Dziewczyna mojego kumpla-Dane Cook- Facet pełen uroku- Jessica Alba -Walentynki- Bradley Cooper- Wszystko o Stevenie- Sandra Bullock-Narzeczony mimo woli- Ryan Reynolds- Kelnerzy- Anna Faris- moja super ex dziewczyna- Uma Thurman- Dziewczyna Gangstera-David Caruso- Kryminalne zagadki Miami- Lauralee Bell- Easy Rider- Michelle Borth- Powiedz, ze mnie kochasz- Ian Somerhalder. <3
No to może hmm Zac Efron hehe :)
Zac Efron – Droga po marzenia – Aidan Quinn – Upodleni – Danny Glover – 2012 – John Cusac – 1408 – Samuel L. Jackson – Jumper – Hayden Christensen – Przebudzenie – Jessica Alba - Cień Anioła - Jensen Ackles - Tajemnice Smallville - Tom Welling - Mgła - Maggie Grace - Zagubieni - Ian Somerhalder
Famke Janssen
Hugh Jackman- X-men - Anna Paquin - Czysta Krew - Pamiętniki Wampirów - Ian Somerhalder
Może...Jean Reno.
Jean Reno - Purpurowe Rzeki II: Aniołowie Apokalipsy - Christopher Lee - Władca Pierścieni: Powrót Króla - Orlando Bloom - Zakochany Nowy Jork - Hayden Christensen - Jumper - Kristen Stewart - Zmierzch - Anna Kendrick - Elsewhere - Paul Wesley - Pamiętniki wampirów - Ian Somerhalder
Hm... może Stephen Moyer. ^^
Stephen Moyer - Czysta Krew - Anna Paquin - X - men - Helle Berry - Śmierć nadejdzie jutro - Pierce Brosnan - Remember me - Emily de Ravin - Zagubieni - Ian Somerhalder;)
...Christian Bale ;)
Christian Bale - Prestiż - Hugh Jackman- X-men - Anna Paquin - Czysta Krew - Pamiętniki Wampirów - Ian Somerhalder
Rachel Mcadams
Rachel Mc Adams - Rodzinny Dom wariatów - Elizabeth Reaser - Zmierzch - Robert Pattinson - Twój na zawsze - Emilie de Ravin - Zagubieni - Ian Somerhalder
A możę Nicolas Cage ;)
Nicolas Cage - Skarb Narodów: Księga Tajemnic - John Voight - Anakonda - Jennifer Lopez - Pokojówka na Manhatannie - Ralph Fiennes - Harry Potter i Czara Ognia - Robert Pattinson - Twój na zawsze - Emily de Ravin - Zagubieni - Ian Somerhalder:)
Juliet Binoche...:)