Ian Somerhalder

Ian Joseph Somerhalder

8,8
11 719 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ian Somerhalder

O mój Boże... Jaki on jest przystojny. O talencie aktorskim nie będę się wypowiadać, bo po prostu nie będę obiektywna.

Soya

Jest przystojny to fakt ale niestety gra w slabych filmach z minusem dla niego jak dotad jedynie Pamietniki wampirow i Marco Polo to lepsze z filmow z nim :|

Darkcassandra

On jest, no, przepraszam mamo, z-a-j-e-b-i-s-t-y!!! Takie samo zuuuoo w VD, ale masakrycznie, bosko-fantastycznie seksowny, ja wymiękam. ^^ A oczy, to to już jest nie do ogarnięcia.

Matko, ja się zachowuję, jak jakiś muł bagienny. xDDD

dalczyna

zgadzam się , boski i sexi :D
a jakie teksty puszcza w VD :D
ciacho z niego : ) < 3

Soya

Zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Jest przystojny, cud, miód, malina i orzeszki ale filmografii to on za bogatej nie ma...

della

Mega przystojny i świetnie wygląda w The Vampire Diares, ale faktycznie
kiepsko u niego z filmografią :/

anulka01

A kto oglądał Amerykańskie nastolatki-super serial-i świetnie Ian tam zagrał...

minar10

Jak dla mnie tez jest przystojny i w ogóle, nie wypowiem się o filmografii bo oglądałam tylko VD, lost i puls ale powiem szczerze, że w tych filmach/serialach które oglądałam to całkiem dobrze gra. I na podstawie tego mogę stwierdzić, że jest całkiem dobrym aktorem (chyba, że trafiłam akurat na te w których mu dobrze szło) :))

asia_kloss

cudne ma oczy ;D w ogóle takie ciacho z niego ;) przystojniaczek :****

Soya

Fakt....jest Ideałem...;) Zgadzam się ma niesamowity talent aktorski...już nie wspominając o jego urodzie...;)
On jest BOSKI...!
Uwielbiam go ! ;)

Soya

Zgadzam się, on jest cudowny <3 i śliczny ;)

Soya

Uwielbiam tego aktora ! Cudo :sex: mmm <3

Soya

Czarny charakter to najlepsza rola dla kogoś takiego jak on. Już z samego
wyglądu wygląda niebezpiecznie. Mi osobiście podoba się jako facet ale też
i aktor :) A jego oczy... nigdy takich nie widziałam! Są takie czarujące.

NoName_666

Zgadzam sie jego oczy są nieziemskie wgl cały jest nieziemski. iChaCha ! :D

Wiki69

ojjj taaaaaaak !! xD jest boski! ;*** te jego oczy... ach xD i jak patrzy, jaki ma wzrok zabójczy;] ideał ;p;*******

Soya

Aj, no trzeba przyznać, że niezły jest Ian xD

Soya

on jest naprawde idealny!!!!jak dla mnie bomba!:)

Soya

mnie sie badziej podoba w filmie niz na tym zdjeciu bo tutaj jest z zarostem a ja sie przyzwyczailam ze jest bez ;p

lady_girl

wow :D jest cudny :D

sara137_2

Może i jest "cudny" ale obecne zdjęcie mu zmieńcie bo niezbyt korzystnie na nim wygląda. W Vampire Diaries jakoś ładniej :)

lady_girl

właśnie fajnie wygląda z zarostem, tak seksownie ;P

użytkownik usunięty
milenka_05

Ja go właśnie wole w Vampire Diaries wygląda tam bardzo seksownie;)

kurde ;D zazdroszczę jego dziewczynie ;D oj zazdroszczę.

milenka_05

Omg Omg Omg!!!
Gorgeous !!!!
Rola Damona to jedna z najlepszych jakie zdarzyło mi się oglądać... A Ian po prostu idealnie do niej pasuje. Mało tego on ją stworzył od podstaw.Założę się, że gdyby ktoś inny grał tego fantastyczniejszego moim zdaniem z braci Salvatore pewnie nie budziłby aż takich pozytywnych emocji ;)

violet363

Trzeba przyznać, że chłopak urodą grzeszy i to nawet aż za bardzo.

a_nonim

On ma najpiękniejsze niebieskie oczy jakie kiedykolwiek widziałam!
Są przecudne! I czywiwście która z dziewczyn nie chciała by obudzić się i pierwsze co zobaczyć to to:
http://freenet-homepage.de/Freistellungen/Ian%20Somerhalder1.jpg

izz_x3

zgadzam sie.... urok ma nieziemski.... nikt nie wspomnial o "Lost" a przeciez i tam genilnie gral... to wlasnie ze wglad na niego zaczelam ogladac ten serial :)

sisi421

Bez przesady z tą jego "urodą" :) W sumie na planie niby laski się do niego kleją jakieś jazdy miał serialową Eleną, ale za młoda dla niego była xD - pudelek czy kozaczek nie pamiętam dokładnie. Pewne specjalnie żeby serial wypromować jeszcze...

W Loście grał dobrze, dopiero w Vampire diaries gra genialnie. Grał w 2 innych produkcjach, gdzie gra główną rolę, ale nie można o nich za dużo powiedzieć, nisko budżetowe z daremną fabułą i scenariuszem filmy, więc pokazał co mógł. Musiał by zagrać w jakimś filmie i się wybić jak Ryan Reynolds po Bladzie, X-Menie, Proposal, The - porównuje tego aktora, bo tez przystojny i nawet lepiej klata wyrobiona xD

sisi421

A wgl emitują jeszcze lost?!

<br/>

izz_x3

tak, na AXN niedługo będzie 6 sezon.
25.04 chyba

milenka_05

Mi się bardzo podobała jego rola w Wake, niemniej nie rozumiem tego całego zamieszania wokół jego urody. Fakt, w VD wygląda bardzo dobrze, ale wystarczy obejrzeć jego pozostałe filmy jak chociażby "Żyć szybko, umierać młodo". Jak dla mnie on jest przystojny tylko w odpowiedniej fryzurze (musi mieć dłuższe włosy, które zasłaniają uszy) i w makijażu (żeby nie było widać tych wypieków).

Soya

Moim zdaniem on po prostu ma to coś... W pamiętnikach wygląda bomba, ale przede wszystkim ma talent moim zdaniem. Może nie widziałam zbyt wielu produkcji z nim, ale jak na mój gust o wiele lepiej chodziło by się do kina gdyby to on grał w tych wysoko budżetówkach... a najlepiej to żeby grał czarny charakter non stop xD

Selenia

No fakt uszu to najlepszych nie ma xd Ale w dłuższych włosach ich nie widać także... ;p

izz_x3

talent ma niezaprzeczalnie, czego o wielu aktorach VD nie można powiedzieć, niestety.

Binula

Nie mowie tak czy tak bo uwielbiam jego role w VD i praktycznie dla niego ogladam ten serial ale nie uwazacie ze on sie w nim marnuje??? na pelnometrazowki z nim :)

sisi421

Jest najprzystojniejszym i najseksowniejszym aktorem na Ziemi. <3
Jego mimika twarzy powaaala.
A oczy? Można się w nich utopić. *.*

elleonore_

Nie jest najprzystojniejszym aktorem na ziemi. Przystojniejszy jest Jude Law.
Jego mimika jest co najwyżej przeciętna.
A oczy... masz rację ;p

LoveKiller

Również lubię Jude`a, ale stwierdzam, że stawiając go obog Ian`a przegrywa w przedbiegach. Super miodzio ciacho, a oczy...rozpuszczają do miękkości ;)

Anjani

Cóż, więc najwyraźniej jest to kwestia gustu, ponieważ jak koleżanka powyżej, nie potrafię go nawet zestawić w pojedynku z Law'em, który według mnie jest raczej przeciętny jeśli chodzi o urodę.

..A że mimikę ma niby przeciętną..? I tak nikt mi tego nie wmówi. :))

użytkownik usunięty
elleonore_

Podpisuje się pod tym... jego oczy to najwiekszy atut...w 22 odc. kiedy całował Kathren te spojrzenia no zakochac sie idzie....poprostu dobry z niego aktor!!!

Najprzystojniejszy facet jakiego widzialam ;O Bez jaj... Oczu nie mozna od niego oderwac :)) Ma super urode, te oczy, usta ehh wszytsko ;D
Cholera i gdzie my bedziemy teraz ogladac Iana?? I sezon sie juz skonczyl...Oczywiscie pisze o VD..

blast16

Jego niebieskie oczy :P
obejrzyjcie sobie zyc szbko umierac mlodo tam gra Ian polecam heheheh :P:P

domis3

Ja widzę zielone oczy ; DD

za krótkie ; x