Ja nie wiem czy wy się podniecacie. Te przypudrowane różem policzki, wyskubane do odpowiedniego kształtu brwi. Błee...
może i amcie racje, że est lalusiowaty. i wogle...ale mimow wszytsko trszke sliczny to on jet..wiem że to głupie w sumie...ale i tak go nie uwielbiam. To dziwne ale praktycznie wszyscy moi ulubieni aktorzy są...po rpostu brzydcy;) taki np Jack Nicholson-najlepszy i najukochańszy!!! a urodą nie grzeszy;))0
Musi tak wyglądać bo jest modelem w końcu. Reklamuje bieliznę Calvina kleina, Dolce&Gabanna, armani itp.
Nie zgadzam się, że jest lalkowaty. To po prostu jego uroda. Te policzki ma takie jakby przypudrowane, bo ma i tyle. Jest modelem. Logiczne, że muszą go malować itp. Jednak w normalnych warunkach wygląda świetnie i do tego to spojrzenie. Jakby kolor oczu nie pasował, przez co Ian zawsze wygląda tajemniczo.
Buahahahahahahaha "przypudrowane różem policzki" - to chyba żart (lol2) na jakiekolwiek zdjęcie nie spojrzysz jest czerwony jak burak ;d. To chyba nie jest zaleta.
niektorzy sa tu chyba pomysleni, o gustach sie nie dyskutuje, ale co do tego idiotycznego zarzutu apropo policzkow... brechtam, wiec posluchajcie, one nie sa przypudrowane tylko normalnie maja taki kolor, niektorz ludzie tak maja, poprostu mam przyjaciolke, ktora ma dokladnie tak samo i tyle, a ja uważam, ze to wyglada uroczo (w kazdym przypadku), pozdrawiam, i darujcie sobie te bzdury, jakie sbardziej konstruktywne zarzuty by sie przydaly a nie... "wyregulowane brwi" (spadam z krzesla), pzdr dla autorow takich bzdur...
=D jasne, ze nie
zresztą wygląd się nie liczy, tylko osobowość. Czytalam wiele wywiadów z nim,[ tzn. po przeczytaniu wywiadu i tak go nie znam, ale jakieś tam wyobrazenie o jego charakterze juz sie kształtuje] i Ian wydaje się byc naprawdę w porzadku, bez sodówy itp. Ian bierze udział w wielu akcjach charytatywnych, boże jak widzę tytuł tego tematu, to po prostu padam na miejscu. Niech jego autor/ka najpierw spojrzy na siebie. hehe
przypudrowane różem policzki?? no cos Ty! wielu ludzi ma takie zaczerwienione policzki i to jest całkowicie naturalne! moja kolezanka takie ma od zawsze i to samo jest u Iana - po prostu tak ma :)
a brwi to może i ma wyskubane, ale w końcu jest chyba modelem.
Poza tym jest śliczny ;P
Ludzie co wy tu wypisujecie. Według mnie on jest boski, no ale każdy w sumie ma swój gust. Tylko śmieszy mnie to jakie zarzuty stawiacie,no bo to chyba dobrze ze jest zadbany, a to że ma różowe policzki to już kwestia jego urody- a zreszta według mnie one są swett:D
Według mnie on jest śliczny. Najpiekniejsze są jego oczy :P Extra gra i w ogóle jest spoxxx. Pozdro dla fanów Iana :**
Hehe, najzabawniejsze jest to, że ostatni epitet jaki mężczyzna chciałby usłyszeć na swój temat od kobiety/dziewczyny to "śliczny".
Ja się nie zgadzam. Przypudrowane różem policzki, przeciez to śmieszne. To nie jest żaden róż:D Niektórym sie pewnie wydaje, ze on jest lalusiowaty ale to jest również zasluga jego zdjecia na tej stronie (Prawda na nim wygląda dość dziwnie) ale tak naprawde, on ma bardzo specyficzą urodę, zresztą poza nią ma wielki talent aktorski.
Pozdrawiam fanów Iana;)
PO prostu on jest śliczny... Karzdy ma inny gust... Te pięne niebieskie oczka są jego największym atutem... Boski
Buziaki dla fanów