Iga Krefft

Iga Aleksandra Krefft

5,6
453 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Iga Krefft

***Daje 1 i proponuje, żebyście się do tego przyczynili*** xD

Kalimero

e nie aż taka sztywniara, przynajmniej gra o 100 razy lepiej niż Lelek :D

Kalimero

wow dałam az 1
no to moja najwyzsza ocena wsrod najbrzydszych ludzi

Kalimero

sobie daj 1 za całokształt....

FemineGirl

EEEEEE, FemineGirl.....rOZPISZ SWÓJ KOMENTARZ BARDZIEJ BO JA NIE WIEM O CO KAMMAN...,,,,sOBIE DAJ 1 ZA CAŁOKSZTAŁT'''lEPIUEJ KOCHAJ RUDOLFA;/

Kalimero

Można było się domyślić, że nie będziesz wiedzieć o co "kamman", bo piszesz jak kolejne dziecko neo. Podłączył się w końcu do neta, dorwał do kompa i pisze brednie, szkoda że nie napisałeś tego PoKeMoNaMi i więcej gwiazdek, buziek i innych pierdół nie dodałeś do swojego "komcia" na jej temat.
A co do Twojej samej wypowiedzi. Jeśli dałeś 1 to nie musisz się tym chwalić, a jeżeli już to robisz, to uzasadnij dlaczego i co Ci się w niej nie podoba. Po 2: Filmwebowcy mają swój rozum i lepiej wiedzą jaką ocenę komuś wystawić i radzę nie zachęcać do zaniżania średniej bo to może kogoś zdenerwować tak jak np. mnie. Łatwo kogoś wyzywać i obrażać na forum, gdy druga osoba nie ma możliwości bronienia się.

Tak, tak.... wiem, że zaraz mnie zjedziesz i będziesz chciał zwyzywać by pokazać jaki to nie jesteś ale zastanów się czy chciałbyś a by na Ciebie tak ktoś napisał....

pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

FemineGirl

Aaaaaaaaa, i tu cię mam, bo cię nie najadę...Tylko grzecznie ci wyjaśnię, że nie lubię gry tej dziewczyny!!!! Bo ona gra sztywno...I będę dalej namawiać innych by dawali 1....A swoją drogą czemu ty jej tak bronisz, chyba nie chcesz powiedzieć, że podoba ci się jej gra w tym pożal się serialu dla bahorów, i starych babek.......A POZA TYM TO KOCHAJ rudolfa~~~~!!!!!!!!I MASZ TU PARĘ GWIAZDECZEK;P ******************************************************************

Kalimero

nie lubię polskich tasiemców i ich nie oglądam, czasami może skacząc po programach zatrzymam na nich.
a Iga nie jest po szkole teatralnej jest młoda dziewczynką,która dopiero zaczyna. Jestem ciekawa czy Ty stojąc przed kamerą zagrałbyś tak profesjonalnie jak reszta na prawdę dobrych aktorów. Na pewno recytowałbyś swoje kwestie jak dziecko w zerówce mówiące wierszyk na Dzień Babci i przy tym wszystkim zlany byłbyś ze stresu potem. Dlatego proszę skończ swój "apel" do ludzi o 1 dla niej, bo trafisz na kogoś mocniejszego niż ja i pojedzie Ci tak, że ze strachu odłączysz się od neostrady...

pozdrawaim i miłych wakacji życzę :)

FemineGirl

Mnie nie kręci gra w serialach i nie mam talentu ani powołania żeby to robić i napewno nigdy nigdzie nie zagram, ale w przeciwieństwie do tej dziewczyny nie sadze się bez przyczyny, a ona choć grać nie potrafi, ładuje się do tv, a grać w filmach powinni ci co potrafią(nawet takich typu ,,m jak miłość")...Wybacz mała ale mnie nie przestraszysz swoją gadką ani argumentami których wogule nie masz...A poza tym to popatrz tylko na jej średnią jaka niska bo nie tylko ja daje 1....a poza tym nie odłacze się od neostrady bo jestem na NETI;p Buhahahahahahahahaha;0

Kalimero

Kochany Rudolfku, dałbyś już sobie spokój :) masz wakacje to pojedź gdzieś nad jezioro, idź do lasu albo pojeździj na rowerze a nie oglądaj powtórek M jak miłość.... Napisałeś, ze tego nie oglądasz ale skąd Twoja wiedza na temat gry Igi? ;>

pozdrawiam i już nic tu nie odpiszę więc pa:)

FemineGirl

To bardzo dobrze, że już nie będziesz odpisywać, bo już mnie męczą twoje komentarze;/ A tego bahora to widziałem jeszcze kiedyś całkiem przypadkiem w tym serialiku, a powtórek nie oglądam, więc wybacz...A poza tym mam brzydką pogodę więc nad jezioro nie pójdę!!!Ty lepiej gdzieś się rusz bo siedzisz przed tym kompem i piszesz te bzdury, a ja jeszcze to czytam...Oślepniesz od tego!!!POZDR;D

FemineGirl

sobie to ty możesz dziecko dać 1 ale za twarz

Kalimero

Kochani. Macie bardzo "Inteligentną" rozmowę. Według mnie powinniśmy oceniać jak ludzie grają - nie jak wyglądają. Bo w filmie są strasznie wystilizowani. Znam Igę osobiści - chodziłyśmy razem do szkoły 5 lat a pomimo to jesteśmy kuzynkami. I ona jest bardzo ładną i utalentowaną dziewczyną. Z mojego punktu widzenia to, ze dajecie "1" to po prostu ZAZDROŚĆ. I możecie na mnie jechać i tak dalej ale ja się tym nie przejmuję bo sama wiem, jak to jest być sławną osobą. I żadna krytyka mnie nie urazi tylko dowartościowuje. :)

A co do Marcjanny Lelek również jest utalentowana ale reżyser nie chce tego pokazać. I nie gadajcie, że wiecie lepiej bo wiem jak jest na planie ;P

moniqaa

ładnie to napisałaś, pewnie to racja :)

IwuSx3

No i ktoś to docenia - miło.