Po '28 weeks later' z miejsca wskoczyła na listę moich ulubionych aktorek. Info dla tych których ciekawi jej wiek - urodziła się w grudniu 1989, czyli ma dopiero 17 lat. Wystarczyło trochę poszperać na fanowskich stronach :)
tez sie zgodze. Juz w V jak Vandetta zrobila na mnie wrazenie, a przeciez dlugo tam nie grala, a po zapuszczeniu 28 weeks later od razu ja rozpoznalem wiec jednak cos w sobie ma. Bycmoze kiedys bedzie gwiazda pierwszoplanowa.
To dokładnie tak jak u mnie, bardzo podobała mi się jej rola w "28 Weeks Later" i teraz jest jedną z moich ulubionych aktorek :)
Jej dokładna data urodzenia to 9 grudnia 1989 roku :)
Jest młoda i ma wyjątkową urodę...i tak jak napisałeś, ma piękne oczy...
Pozdrawiam!
Jest po prostu Śliczna !!! A jej oczy faktycznie,są tak wyraziste ,że w nich samych mozna się zadużyć... Z taką to można... konie kraść itp. :P
A co do tego ,że jest Brytyjką ,to mój wujek jak był a Anglii (marynarz) kiedy przechadzał się z kumplami po jakimś angielskim mieście szukał jakiejś ładnej Brytyjki,a kiedy ją znalazł okazało się,że była to ..Polka i ot cała pointa :D
Na pewno będę mial oko na Imogen (imie dziwne,ale dziewczyna ładna:)
Tak zdecydowanie tak po obejrzeniu '28 weeks later' muszę dołączyć do fanów jej niezwykłej urody, hipnotyzujących oczu oraz namiętnych ust.
:) Ja zobaczyłem z nią Centuriona i bardzo mi się spodobała skoro tak mówicie ze dobrze zagrala w 22 weeks later to dzieki wam obejrze.
Fakt, jej spojrzenie powala, po prostu wybryk angielskiej urody, jej babka prawdopodobnie była polką ;)
Znajoma znajomego mojego kuzyna ją zna. Kuzyn który robi kase poza granicami i cholera wie co jeszcze...