Iron Maiden

7,6
9 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Iron Maiden

Niezmiernie się cieszę że IM zagości w Polsce w te lato, ale dlaczego się pytam w takich dziurach jak Łódź? Miejsca powinni tak dobrać aby każdy miał łatwy dojazd... Zamiast tej zasranej Łodzi powinni zagrać W W-Wie, przynajmniej nie miałbym daleko ;/

LxDead

najlepiej w chorzowie

DonVitoCorleone

Nie chodzi tylko o miejsce. Z tego co słyszałem to arena w lodzi jest kiepskim miejscem na koncerty muzyczne, akustyka miejsca jest do dupy.

LxDead

bylem pare lat temu na stadionie gwardii. slabo

LxDead

Łódź akurat nie jest tak złym miejscem, praktycznie centrum Polski, lepsze to niż jakieś Gdańsk czy Wrocław do których dopiero z takiej przykładowej Warszawy trzeba przez ponad pół kraju jechać.
A co do samej miejscówki się nie wypowiadam, nie byłam jeszcze na łódzkiej arenie. Zobaczy się w lipcu;)

Andaira

Wrocław by mi pasił . moje miasto. Jak doszły mnie wieści że IM bdzie w Polsce grało to myślałem że w Warszawie, i jak dla mnie było by ok. W ogóle mogli by trasę walnąć jak te z 82 ;D

LxDead

Mogliby, ale jak widać nie ma tak dobrze:P W każdym razie, Wrocław, tak jak Gdańsk to dużo cięższa miejscówka do dojechania niż taka Warszawa czy Łódź. Zresztą ja bym miała daleko, więc z Łodzi jestem zadowolona:P

Andaira

Ja z tego powodu sobie koncert odpuszczam. Życzę miłej zabawy. IM z pewnością da czadu

LxDead

Jasne, "żal" bo użytkownikowi LxDead nie pasi miejscówa. :D
Dobrze, że w ogóle przyjeżdżają. Nieważne, gdzie. Poza tym, gdyby wszystkie koncerty najlepszych kapel odbywały się w stolicy, fani w innych miastach mogliby w końcu czuć się pokrzywdzeni. IMO Wawie spokojnie wystarczy, że ma już McCartney'a w czerwcu i Watersa w sierpniu.
Gdybym miał jednak pomarudzić - szkoda, że nie zagrają w mieście, w którym do tej pory nigdy nie byli, np. w Krakowie. Błonia byłyby zajebistym miejscem na koncert.

Surine

Jest to ze tak powiem wieksza trasa IM wiec wedlug mnie logiczne jest ze 1 koncert powinien odbywac sie w stolicy a szczerze mówiąc w Krakowie też by mi pasowało. Niestety, jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ;/ Ale z ta lodzia to straszna chu&^ie odpierdzielili

LxDead

Nie rozumiem - mówisz, że jesteś z Wrocławia, jeśli dobrze zrozumiałam, więc Łódź masz bliżej niż Wawę. Z więc czym problem?

Andaira

Udźwiękowienie jest złe w lodzi.

LxDead

Byłeś w Atlas Arenie że wiesz?
SOAD w sierpniu też gra w Łodzi.

LxDead

Po pierwsze Łódź to centrum Polski.
Po drugie Warszawa ma dostatecznie dużo innych imprez.
Po trzecie jak ci nie pasuje to nie musisz jechać.
po czwarte zamknij ryjek.

sentia

Po pierwsze byłem w łodzi (łódź to takie centrum że szkoda gadać :D)
Po drugie udźwiękowienie jest że tak powiem, do dupy (więc się nie dziwię że Wawa ma sporo imprez:D)
Po trzecie to już wole jednak nie jechać na koncert niż słuchać ulubionej kapeli w spier*ol^nych warunkach. ;)
Po czwarte, chyba ktoś ma bul dupy :D (radze zażyć maści)

LxDead

"bul".... hmm...

sentia

a no bul :D, jedna literówka. i jak widze tylko do tego musiales sie przyczepic. 0 argumentacji. ;D

LxDead

Tak bo zaleciało mi polityczną szopką...

sentia

hahaha, oczywiście ;] głodnemu chleb na mysli

LxDead

głodny głodnemu wypomni

sentia

czyzby kolejny idiota strzelający tym co pod słyszy i powtarza bez zadnego wiekszego sensu? gdzie ty widziales jakiekolwiek nawiazanie do polityki w moim poscie? zacznij sie leczyc bo widze ze wszedzie jakies spiski węszysz :D

LxDead

Po pierwsze jestem kobietą.
"bul" to jeden z najpopularniejszych błędów a to za sprawą pewnego polityka który obecnie jest prezydentem tego kraju. Zwykłe skojarzenie to nie powód do unoszenia się.

sentia

Po pierwsze to malo mnie to obchodzi czy jestes mezczyzna czy kobieta.
Fajnie skoro kojarzysz wszelkie literowki, bledy ortograficzne z jednym oszolomem, i zamiast z argumentowac wypowiedz(bo na to czekalem) to skupiasz cala uwage na owym omylce,
Masz racje, to nie powod do unoszenia sie ale wkurza mnie wpychanie we wszystko polityki.

LxDead

Spokojnie chłopie... zamiast się denerwować i unosić pomyśl o czyms przyjemnym a nie. Obcowanie na forum ma być przyjemne.

sentia

Niestety nie zawsze takie jest. Pozdrawiam. ;)