to chyba jakaś pomyłka...zagrała w jednym filmie który odniósł sukces i od razu na 1 miejsce???zeby chociaż ten film był jakiś wyjątkowy,wybitny,a to zwykła komedia romantyczna...
sugerowałabym zeby obejrzeć wiecej niż jeden film z danym aktorem/aktorką a dopiero później oceniać
jak najbardziej zgadzam się z przedmówcą. To jakies totalne nieporozumienie. Wogóle cały ten rankig,bo gwiazdy kina zajmują jakieś marne, dalekie miejsca, a aktoreczki jednego sezonu plasują się na miejscach pierwszych? żenada
Szczerze mówiąc bardzo się zdziwiłam kiedy zobaczyłam ją na pierwszym miejscu, nawet nie skojarzyłam kto to jest....Helen czy Meryl wywalić z pierwszego (zamieniały się co jakiś czas z tego co widziałam)...porażka...Tak samo nie kumam co ta Evan Wood czy jak jej tam na 2 robi...dobra spoko, pare filmów bylo ładnych z jej udziałem, ale od razu 2 miejsce? Litości....Niedługo możemy się chyba spodziewać w pierwszej piątce Kristen Stewart, bo coraz to więcej sezonowych gwiazdek się tu pojawia...Nie wpuszczać najlepiej dzieci na filmweba i niech nie oceniają :]
Ale wy jestescie żałosni i głupi, kiedy ktos przekracza 1000 (bodajze) glosow to automatycznie laduje na wysokim miejscu (dzieki sredniej), za pare dni nie bedzie jej w ogole w top100
też mnie to barrdzo zdziwiło że tak wysoko wylądowała ale może rzeczywiście to kwestia ilosci głosów, zreszta ten ranking to wogóle jakaś wielka pomyłka
St4rscream ma rację.
Jeżeli przekroczy się 1100 głosów, ,,ląduje'' się w rankingu. Oczywiście, sam ranking jest beznadziejny i śmiechu wart, no ale tak goi zrobiono, więc niezadowolonym radzę obrażać się raczej na ten portal :)
Pozdrawiam :)
no dokładnie to jest pomyłka ten cały ranking to totalne dno ;/ bozee jak ona może być lepsza od Meryl Streep albo Heleny Carter nie no szoook ;/ wystarczy że zagra w jakimś filmie o którym zrobi sie szum i już jest 1 miejsce [takie moje skromne małe zdanie] ;]]]]]