Izabela Szokalewicz

6,0
2 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Izabela Szokalewicz

Jak to się człowiek czasem może zdziwić oglądając film. W sumie to oglądałem go bez większego
zainteresowania, aż nagle mignęła mi znajoma twarz. Przyglądam się dokładniej i hej, ja znam tą
dziewczynę. Z oceną się wstrzymuję, bo nie będę obiektywny ;) Żadnych innych filmów z Twoim
udziałem nie znalazłem, czyli to była jednorazowa przygoda. Szkoda, już myślałem, że będę mógł
się chwalić koleżanką- gwiazdą filmową ;D

michael_g

Nie wiem kogo ale witam :) Jakoś tak wyszło, że statystowałam sobie w jednym filmie i szczerze powiedziawszy ciekawa przygoda, a zawód aktora filmowego, to chyba najprostsza i najnudniejsza praca jeżeli jesteś na drugim planie bo tylko siedzisz i czekasz aż cię zawołają i przez kilka sekund postoisz przed kamerą :) Pozdrawiam.

Izihella

Jak to kogo? Mnie ;D Ojj nie pamięta się kolegów z liceum. A to przecież ledwie dekadę temu było, no z małym hakiem ;P A tak z ciekawości, dlaczego na tym jednym filmie się skończyło? Nie spodobało Ci się, nie było więcej okazji, czy co?

michael_g

Możliwość była ale dziwny zbieg okoliczności sprawił, że nie mogłam odbierać telefonów :) długa historia. Poza tym to nie moja bajka. Nigdy nie wiesz czy zarobisz, a ja lubię mieć stały dochód. Dziwnie się pisze na forum. Jestem do znalezienia na FC jako IRIS SOREN. Pozdrawiam :)

Izihella

Hmmm, coś chyba nie za często korzystasz ze swojego konta ;P

michael_g

W ogóle :) dostałam na maila info, że mam wiadomość to mi się przypomniało.

Izihella

Tiiiaaa. Czyli odesłałaś mnie na konto, z którego nie korzystasz? Heh, dzięki ;P

michael_g

Chyba się nie zrozumieliśmy na FC wchodzę ale TU na tym koncie jestem tylko jak ktoś napisze. :)

Izihella

W takim razie wysłałem wiadomość nie do tej Iris co trzeba :/

Izihella

Coś nie możemy się dogadać. I jeszcze nie wiem dlaczego. Tu mi odpisujesz ( mimo, że tego konta nie używasz ), więc internet Ci działa ;) Po czym sama proponujesz przeniesienie się na fejsa i... już się nie odzywasz. Nie bardzo rozumiem. W avatarze masz dużego kota, tak? Może wiadomości do spamu Ci wrzuca? Jakieś pomysły?