Gorszej aktorzyny w życiu nie widziałem. Strasznie sztuczna, kto w życiu codziennym tak mówi, ma takie gesty i mimike twarzy? Jest beznadziejna i pełnym przekonaniem daję 1/10, bo nie można u niej dostrzec jakiegokolwiek aktorskiego potencjału. Telewizja wypromowała ją tylko przez to, że miała swoje 5minut na scenie wokalnej w latach 80. Może lepiej jednak zwracać uwagę na młodych aktorów z wielkim potencjałem po szkołach aktorskich?
aktorką jest kiepską ale piosenkarką super uwielbiam jej piosenki jak ,, tyle samo prawd ile kłamstw " i ,wszystko czego dziś chce "
Większość dziecięcych aktorów serialowych gra lepiej niż pani Trojanowska. Ona wypowiada tekst właśnie jak dzieci na akademii w podstawówce. No niestety, uroda to nie wszystko w tym zawodzie. Bardzo nie lubię takiej gry. Są tacy, którzy czepiają się gry braci Mroczków czy Kasi Cichopek. W porównaniu z Izabelą Trojanowską oni naprawdę dają radę.
Rzeczywiście jako aktorka jest bardzo nienaturalna, sztywna jak drewno i mało autentyczna (jako piosenkarki też jej nie trawię i takiej "muzyce" mówię stanowczo NIE) . Zawsze drażniła mnie na ekranie, ponieważ sprawiała wrażenie jakby drętwo i beznamiętnie klepała swe kwestie wyuczone na pamięć. No i jeszcze ten "Klan"...
Pamiętam jak mnie ciarki przeszły na wieść że,, ponieważ wyjechała z kraju,wszystkie jej utwory zostały objęte cenzurą w Polsce".
Chyba nie tylko słabym aktorstwem podpadła...