Jacek Poniedziałek

6,7
5 604 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jacek Poniedziałek

Forum Jacka Poniedziałka jest dowodem na to w jakim społeczeństwie żyjemy – pełnym pseudo katolickich homofobów.
Kler wam mózgi wypalił swoją mieszczańską wodą święconą.

Co do samego Poniedziałka to 10 punktów za odwagę. Trzeba być wyjątkowo odważnym by otwarcie mówić o swoich upodobaniach w kraju gdzie ciągle unosi się w powietrzu smród w stylu Kaczyńskich i Rydzykantów.

użytkownik usunięty
salo_2

Krytykujesz ludzi za stereotypy, a sam się nimi kierujesz.

Tak naprawdę to żaden z niego nadzwyczajny aktor, ale przełamuje tabu i jeśli przejdzie do historii to tylko z tego powodu.
Oscar Wilde przełamywał tabu w Anglii XIX wieku a Poniedziałek w Polsce XXI wieku.
Jaki z tego logiczny wniosek można wyciągnąć?
Podpowiem..... że Polska jest..............?

Gan

że Polska jest drugą anglią

MysterMister

Nie drugą III Rzeszą....................!

użytkownik usunięty
Gan

Nie odpowiadam i nie konwersuje, bo nie ma z kim!

Gan

Uważam że Jacek Poniedziałek jest świetnym aktorem... Myślę, że nie należy tylko patrzeć na jego filmografię, ale przede wszystkim na dokonania w teatrze - a tych jest o wiele więcej... Polecam "Anioły w Ameryce" z jego udziałem - świetna gra tego aktora, bardzo realistyczna, nie wyolbrzymiona czy kierująca się stereotypami. Należy także mieć na uwadze jego zdolności nie tylko aktorskie - przełożył on "Anioły w Ameryce" co myślę nie było łatwą sztuką. Pozdrawiam i proszę was o nie ocenianie aktora przez pryzmat gry tylko w filmach, a przede wszystkim w teatrze.