OJJJ nasz Jack już stary jest a szkoda bo aktor był z niego niezły i myślę że długo nie pociągnie
Proszę wybaczyć mi tytuł ale zawsze tak mam jak piszę szybko ;-) a tytuł miał być DZIADEK :-)
Jak dla mnie jeśli gra to mało i nie tak jak kiedyś dlatego napisałem że był niezły no i oczywiście nie ma co go za to winić w końcu ma swój wiek i nie można ciągle być na ekranach kin w nieskończoność
Co wy gadacie ? Jack jest LEGENDĄ KINA, nigdy się nie zestarzeje, tacy ludzie jak on, nie liczą lat. To fakt, że nie wygląda już najlepiej (w końcu, lat przebywa). Co do filmów, Jack ostatnio mnie zdenerwował bo MARNUJE SWÓJ TALENT, z przyjemnością wzięłam bym i go zbeształa za to co wyprawia. Nie wiem czy Jack, będzie mieć jeszcze dobre produkcje, ostatnio jego filmy bardzo się pogorszyły. Jack czekamy na coś lepszego, a siedzenie na plaży w ciepłych krajach i gadanie z młodszymi kobietami to LENISTWO!
Prawda, że jego najnowsze role nie są już tak dobre jak te z lat 70/80. Mimo wszystko w "Bucket List" zagrał moim zdaniem naprawdę znakomicie.