Ale on się wstrętny na starość zrobił! Wstrętny otyły świniak! Nie dba o siebie i sie pewnie nie myje! Wstyd! A tak go lubiłem i szanowałem! A teraz fuuuu ale dziadyka brrrrrrr!
Powiedziała co miała powiedzieć, a teraz raus do pieca, nie potrzeba tutaj niespełnionych krytyków.
hahah, bo akurat wyobraziłam sobie hipotetyczny obraz Ciebie za 50 lat. Poczekam i również pośmieję się z Twojego wyglądu :P pewnie też będziesz wstrętnym, otyłym świniakiem !
spójrz na siebie ty pewnie jesteś w takiej kondycji że tylko przed kompem potrafisz siedzieć i krytykować
chyba kogos tu z lekka popier*olilo. ok, jest gruby. nic nie mozna ci zarzucic, oprocz tego ,ze takiego wspanialego aktora nie ocenia sie po wygladzie. ale ,ze sie nie myje? nie slyszalam wiekszego idiotyzmu. a przy swinikau odpadlam. nie rozumiem, jak mozna okazywac tak wielki brak szacunku do osoby ,ktora zrobila tyle dobrego dla kina. poza tym on ma juz swoje lata, a tak czy siak przelecial wiecej kobiet w ciagu roku, niz ty w ciagu zycia. to chyba tyle. tylko zmien nick, bo sie kompromitujesz dajac takie opinie.