Widze, ze tutaj jest paru znawcow tematu co czyta biografie roznych aktorow... mi sie nie chce, wiec postanowilam zrobic tutaj specjalne miejsce na rzeczy, ktore misie lubia najbardziej... eee sorry chcialam napisac, ktore my "kobitki" lubimy najbardziej ...czyli wiadomo o co chodzi ;]
Dawajcie jakies gorace historyjki o waszych ulubiencach! ;)
piotr66600 jesteś opypłańcem, opyplusem, burakiem cukrowym, korzennym chamem, gburem, żulem i prymityewm.
spotkałam się już z Twoimi postami i ni cholery nie rozumiem o co ci chodzi dziewczyno!? Otóż te fora służą do dyskusji,owszem znajdą się modele którym tylko spam w głowie,tzn.dzieci neostrady czy trolle.
czy to oznacza że mam sobie narzucić codzienny limit postów?
Nie widzę w czym problem widzisz dziewczyno- Matko Polko...
Otóż na forum można pogadać na różne tematy, byle kulturalnie i na temat.
A co kobitka miała odpisać temu kolesiowi? Przecież ten koleś to cham.
Cham, i burak na dodatek. Pewnie alekow4 się odkuł na mądrzejszej(zn. wydaje mu się, że się odkuł) albo koleś z zakładu uciekł i cieszy się tymczasową wolnością.
alekow to teraz ramon cota. :-)))
Kolo zmienia nicki jak my z Jackiem panienki ;-)
A ramon cota. to ruki pa szwam i miś przytulak, ha!
pa- a teraz najlepsze co zaobserwowałem, ramon cota. to pasożyt jak tasiemiec albo przywra...jak się wpisze w wyszukiwarce lisoszakal to wyskakuję ja - lisoszakal, następnie mój prymitywny klon czyli ruki pa szwam alias misio przytulak vel ramon cota. i ......ramon cota aktualny, którego znamy. Hua!!! :-)))
jak to dziwnie się w życiu układa...;-)