Jack NicholsonI

John Joseph Nicholson

9,0
90 559 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jack Nicholson

Cóż można powiedzieć..ten Jacek jest the best:D Czy gra w komediach czy w kryminałach jest świetny...chociaz ja osobiście wole go w rolach czarnych charakterów:D...W trakcie seansu "Lepiej późno niż później"..po prostu umierałam ze smiechu:)Pamietam go z Batmana jako Jokera:D Uwielbiam go za ten uśmiech diabełka i za ten głos. Świetny był w "Infiltracji". Życze mu Oscara z całego serca za tą role.

Queen_Margott

I te różki diabełka:) Ale fakt, zdecydowanie wolę go jako czarny charakter. Gdyby nie był aktorem, mógłby spokojnie zostać bosem mafii:D

Queen_Margott

Cóż można tez powiedzieć, że jest starym parchem, który nie wnosił swoją gra niczego specjalnego, zwykły aktor, wokół ktróego koledzy zrobili sporo rozgłosu. Jego koledzy rzadzą w Hoooly ale to sie zmieni, to stary dziad, robiący z siebie bosa

kassar

Nie wnosił nic specjalnego? Lśnienie oglądał? Wilka oglądał? Lot Nad Kukułczym gniazdem oglądał? Infiltracje oglądał?
Dziecko (neo), wracaj do piaskownicy, z kolegami babki porobić...

kassar

Heh... to jest chyba jakaś prowokacja, rozumiem że można go nie lubić, ale talentu aktorskiego mu nie brakuje!!!Można tylko pozazdrościć... Jeden z dwóch najlepszych według mnie aktorów.

Queen_Margott

Człowieku...powalający wręcz tekst.."stary parch"..ile Ty masz lat? 10? Popieram porzednią wypowiedź..zamiast wypisywać tak przemądre rzeczy to idź poogladaj sobie kreskówki jakieś. Widać ze nie dorosles do tego żeby sie wypowiadać na forum takich aktorów jak Jack.