Cóż można powiedzieć..ten Jacek jest the best:D Czy gra w komediach czy w kryminałach jest świetny...chociaz ja osobiście wole go w rolach czarnych charakterów:D...W trakcie seansu "Lepiej późno niż później"..po prostu umierałam ze smiechu:)Pamietam go z Batmana jako Jokera:D Uwielbiam go za ten uśmiech diabełka i za ten głos. Świetny był w "Infiltracji". Życze mu Oscara z całego serca za tą role.
I te różki diabełka:) Ale fakt, zdecydowanie wolę go jako czarny charakter. Gdyby nie był aktorem, mógłby spokojnie zostać bosem mafii:D
Cóż można tez powiedzieć, że jest starym parchem, który nie wnosił swoją gra niczego specjalnego, zwykły aktor, wokół ktróego koledzy zrobili sporo rozgłosu. Jego koledzy rzadzą w Hoooly ale to sie zmieni, to stary dziad, robiący z siebie bosa
Nie wnosił nic specjalnego? Lśnienie oglądał? Wilka oglądał? Lot Nad Kukułczym gniazdem oglądał? Infiltracje oglądał?
Dziecko (neo), wracaj do piaskownicy, z kolegami babki porobić...
Heh... to jest chyba jakaś prowokacja, rozumiem że można go nie lubić, ale talentu aktorskiego mu nie brakuje!!!Można tylko pozazdrościć... Jeden z dwóch najlepszych według mnie aktorów.